Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 361
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Злати  Hug Лу  Hug Деси  Hug

Не знам правилно ли усещам , или се заблуждавам, но жените и особено майките на вече порасналите си деца създават всички интриги....може би не само в дизитата.
Есма на гроба  на съпруга си се похвали, че в конака върти всички на пръста си...само Истанбулската невеста й създава грижи, но ще се справи и с нея....От къде им идва това самочувствие...това чувство на безнаказаност....Добре, тук има сценаристи, режисьори, които им измиват мръсотията...а в живота  newsm78 Ако аз съм направила едно от всичките неща, които направи Есма, на мига синът ми щеше да ми покаже вратата  smile3513 и повече нямаше да ми каже и здрасти....

Деси - не мога да гледам сериалите, когато децата са тук, или аз съм там...защото се чувствам неудобно и е неуважително да ми дойдат децата веднъж на толкова месеци на гости и аз да седна да си гледам сериал...Особено ако сериала се излъчва в деня в който те са пристигнали....Но с ММ нямах никакъв проблем...Той ми знаеше програмата....

Снимка извън фрагмана....Може и зад камера да са продължили да се веселят.....

# 286
Ани, така е. Вечер на масата е единственото време , когато се събираме. И аз ги изчаквам търпеливо моите мъже. Joy Joy Joy

# 287
Да Деси - във всяка къща си има правила...а и сериалите не трябва да отдалечават членовете на семейството...

Да видим как Есма ще приеме моторизираната изгора на Мурат...... Thinking

# 288

"Истанбулска  невеста" - Istanbullu Gelin от 20.00 часа  по Стар тв
Istanbullu Gelin всеки петък от 20.00 часа по Star tv
Може да  гледате сериала онлайн тук: 
[

Линка за гледане онлайн в YouTube https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

# 289
С Вас съм за серията!

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 20:05 от Лукреция

# 290
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Боби, да ти е живо и здраво внучето....много радост да ви носи newsm59 Tada
озета започна...

# 291
Лу  Hug Гости  Hug - тази вечер сме в намален състав и който има възможност да пише, че да се редуваме...
В момента вървят реклами, но дали ще продължи озета след тях, или ще започнат новия епизод...не знам...
Приятно гледане и дано да не ни изкарват от обувките  Praynig

# 292
Ехо....... най-сетне успях да се класирам . Embarassed Добре ,че са рекламите  Embarassed Сладурки пожелавам ви  приятно гледане безпроблемен нет  и безпроблемна серия  Praynig Praynig Praynig

# 293
Миме  Hug

Продължават с озета...Сигурно новият епизод ще започне след около половин час  Thinking.....

# 294
  • Плевен / София
Каква съдба имат синовете на Есма- Фикрет си проси любов...а Фарук не може да се наслади на любовта си....за третия Осма-любов невъзможна...а четвъртия го вее белия кон...

# 295
Гости абсолютно  Peace но ми се иска да видя Есма султан как ще си признае за грешката и Ипек  Naughty

# 296
Каква съдба имат синовете на Есма- Фикрет си проси любов...а Фарук не може да се наслади на любовта си....за третия Осма-любов невъзможна...а четвъртия го вее белия кон...

Защо за Осман любовта е невъзможна  newsm78
Майка му и на него ще му намери някоя послушна жена...

# 297
  • Плевен / София
Гости абсолютно  Peace но ми се иска да видя Есма султан как ще си признае за грешката и Ипек  Naughty
тя и на смъртния си одър няма да признае, че е сгрешила... Peace

# 298
  • Плевен / София

Защо за Осман любовта е невъзможна  newsm78
Майка му и на него ще му намери някоя послушна жена...
ами любовта му към Есма е любов невъзможна...я че ще му намерят "подходяща" това е сигурно....като му дойде реда Joy Joy Joy

# 299
Навреме ли се появявам?

Общи условия

Активация на акаунт