Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 246
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, момичета!

Благодаря ви за снимките и озета.
Снощи гледах малко от преведената серия.
Нерви, огромно благодаря за превода, на теб и момичетата!

Гледах и се чудих каква майка трябва да си за да подложиш децата си на такива емоции за да си постигнеш своето.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Така както действа досега Сурея няма шанс срещу нея...

# 661
  • Плевен / София
Здравейте момичета
От Деси Hug кафето, от мен закуската, че по лесно да преглътнем това, което ни чака в петък.... ooooh!
Скрит текст:
Задават се черни облаци....буреносни ми се струва Thinking Бегюм е време да действа...чака ни нов ураган....е те тогава Есма Султан може и наистина да припадне....но тогава вината няма да е на Сюрея, а нейна, защото ще е изгонила жената носеща в утробата си първородния и внук....Не ми се мисли за реакцията на Сюрея и Фарук Peace
Нерви Heart Eyes и всички момичета участвали в превода...Благодаря Ви
Скрит текст:
Нямам търпение да видя напъните на Фикрет да покаже, че е нещо повече от втори син в семейството....жалък беше сядайки на мястото на майка си на масата....Такова място трябва да се заслужи, а не да се използва отсъствието на някой Stop
А относно купуването на къща за Ипек....много ми е интересно как ще стане тази работа Joy Joy Joy явно госпожата иска да се прави на господарка , но в този дом не и се получава.....подариха сервизите и на някакво момиче.....Сюрея забременя първа....тя остана в периферията Whistling Whistling Whistling
Стига толкова размисли и страсти рано сутрин...
Хубав ден на всички в темата Party
Боби Hug страхотни гифчета от прекрасния момент в банята.... Mr. Green

# 662
Добро утро! Hug Hug Hug

Деси Hug Гости Hug,благодаря за кафенцето и закуската! bouquet bouquet

Боби Hug,благодаря за преведения озет на руски ез. и за прекрасните гифчета! Heart Eyes bouquet

Миме Hug Морела Hug

Фарук да беше си останал с дрехите в банята!Съблича се до кръста,а с обувките във водата! Laughing

Очаква ни тежък епизод!Но аз съм си свикнала с всичките ми сериали,които гледам е така!Кара и пак кара! Joy

Приятна сряда на всички! bouquet

# 663
  • Стара Загора
Добро късно утро food010Деси HugГости HugЗлати Hugи на всички,които ще минат в темата Hug
Вълшебна да е и тази Сряда за вас!
Пожелавам Ви да имате един запомнящ се априлски ден, пълен с любов и прелестни мигове Flowers Four Leaf Clover

Деси waveyмерси за кафето Heart Eyes Hug

Гости waveyЗлати waveyблагодаря за пожеланията Peace

Успях да изгледам 7-ма серия до половината...
Тежки епизоди ни очакват;-и на Сюреа и Фарук няма да им е никак лесно ooooh!

Цитат
"ДРУГАЯ СТОРОНА" ОЗДЖАНА ДЕНИЗА

Появились первые фотографии с нового фильма Озджана Дениза "Другая сторона". Это будет фильм ужасов. Сюжет про одного мужчину, жена которого узнала о его любовнице. Роль жены исполняет Аслы Энвер, а любовницы Мерьем Узерли. Как говорит Озджан Дениз: Такими вы нас ещё не видели!
Бюджет фильма рассчитан на 4 миллиона лир, Мерьем Узерли получит за эту роль 200 тысяч лир, Аслы Энвер – 150 тысяч лир, а Озджан Дениз 30% от прибыли кинопроката.

# 664
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Боби Hug wavey
Пуснала си снимки от др. игр. филм на Йозджан! Peace

Мъжката почивка в Гьодже продължава....

# 665
Здравейте момичета  HugБлагодаря на всички Ви за всичко споделено  bouquet Heart Eyes

Нощес  късно изгледах серията  Hug и какво да добавя  Thinking много ама много съм възмутена от Есма султан  ooooh! ooooh! ooooh! каква майка си така да манипулираш децата си  ooooh! ooooh! ooooh! оставям настрани чуждото  ooooh! направо на моменти не ми се гледаше физиономията и. Naughty Дали заради ролята или някак вече немога да възприема и действителния образ на артистката  Tired гледала съм Ипек в Езел но за  момента  в този и филм оставам без думи. smile3505 Май надмина Каймет от съдбата . Tired

Под тази снимка има коментар от мамашите ,че момчето е споделило ,че това му е първия ден на снимки с Аслъ и ,че това може да значи ,че в 8-9 серия срещата между Фарук и синът му ще е станала. Thinkingи ние чакаме да видим. Между другото пак ни оставят с един фраг  newsm78

Боби за гифчетата  bouquet bouquet  Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 18:14 от mariq_72

# 666
                      Здравейте мили мои момичета, приятна вечер.

Благодаря на  всички момичета за коментариите и споделеното.

Скрит текст:
Сладури, отивам на екскурзия /ако не ми мине котка път/  на 22 и 23 април.
Маршрута е следния:  Благоевград, Симитли, Горнобрезнишки манастир, Манастира Св.св. Кузма и  Дамян,
Мелник, Мелнишките пирамиди,  Роженски манастир, Катунци, Яне Сандански, Гоце Делчев. Спане в Гоце
Делчев в  хотела.
в неделя -  Хаджидимовски манастир, Доспат, яз. Доспат, яз. Голям Беглик, Батак, Брацигово, Пловдив.

Моля ви ако някое момиче знае нещо  забележително в  този район, което е важно да се види, моля ви, кажете ми, за да  го видим.  Няма само да се возим, трябва да изучим този район - география, история,
природа, флора, фауна и всички забележителности. Ако не ги видим  за какво да отиваме??
Много ви  благодаря.
Обичам ви.

# 667
Хайде на първа среща  Hug

И втори фраг  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=UpD2zmID11s

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 21:10 от mariq_72

# 668
# 669
  • Стара Загора
Злати Hugоправи ли се?Дано си по-добре Praynig

Мила,Сиси Hugприятно да си изкараш на екскурзията Peace

Скрит текст:
Няма ли да минавате през Ст.Загора да се видим поне за малко Praynig

Миме Hugмерси за 2-рия фраг на ИБ Flowers Rose
Рускините даже са го превели Peace

# 670
Здравейте момичета  Hug
Направо ви завиждам - изгледали сте преведения епизод  Wink А аз съм в гъбите...Имам вече да гледам два преведени епизода...Ако е рекъл Господ и в петък до 20.00 часа успея да стигна до дъщеря ми ще ви правя компания за новият епизод....

Скрит текст:
Вчера моето момченце хукна да гони гълъбите и падна и си удари носа и на една камъче си разцепи устната...Нощес не съм спала от притеснения....

В петък май ще има и романтика....

# 671
  • Стара Загора
Ани  waveyлипсваш ни Hug
Преведените серии те чакат в You Tube и ще ги изгледаш,когато приключи мисия"Баба помагачка"  Grinning

Скрит текст:
Не се тревожи толкова много!Така растат децата Naughty
Ама ние бабите сме голяма паника ooooh!
И аз съм такава...

# 672
Здравейте, момичета!
Най-накрая се докопах до компютъра.
Миме, благодаря ти за втория фраг! То че среща ще има, но явно Бегюн е разочарована, че открива влюбения Фарук . Може да си е мислела, че ще я чака, т.е. тяхната приказка продължава.
От фрага сякаш Сурея и Бегюн се срещат първи. Сурея отива при лодките и там се среща с Бегюн.
Ани, ще наваксаш , миличка със сериите!
Гушкай малчо и му се радвай, другото не е важно!
Сиси,  Hug! Чудно е , че ще ходите и в Родопите! Ще ходите в Доспат- да изядете една пържена пъстърва там - правят я чудесна! Обичам го този край- чудесна природа, мили и гостоприемни хора! Винаги, когато можем ходим в Родопите - Смолян, Доспат, Борино, Беглиците, Дяволското гърло и ако можете и имате време -  задължително Триградското ждрело и Ягодинската пещера... там е фантастично, ако не си ходила там и можете да се отклоните, идете там, няма да съжалявате... Ягодинската пещера е лековита- дъщеря ми с алергична кашлица и хрема, след 45-минутната разходка из пещерата излезе с отпушен нос. Тази пещера е известна с лековития си въздух, особено за асматици и алергични ринити.Сега е пролет и Родопите ще се приказни.

# 673
  • Варна
Привет по нощите! Hug Hug Hug Hug Hug

Ани,  Hugне се притеснявай за малчо, ще му мине и сакън! не се чувствай виновна. Дали ще е с теб или с родителите си все ще падне. Дори родителите му по-няма да успеят да се намесят. Така че споко, Слънце, нали така растат децата.
Сисони, Hug тая дестинация е приказна. Особено Мелник и Рожен. Само че на мен три дни не ми стигнаха за Мелник – нищо, че от единия до другия край се изминава за около 10  минути. Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Там на всяка крачка има какво да видиш. Приказни църкви, музея на виното, Кордопуловата къща- тя е истинска приказка. Дано ви остане време да си хапнете и от невероятните вкусотии, които предлагат – домашен сладолед- мечта/аз го ядох през ноември, така че и сега става/панирано цедено мляко, ох имат и един сладкиш с натрошен карамел ама му забравих името – невероятна вкусотия е. Да не пропуснеш да си купиш бурканче със сладко от смокини и сладко от маслини – и двете са страхотен деликатес. Роженския манастир също е мноооооооого интересен и с прекрасна градина – огромни лозници и различне дървета- дано са се разлистили.  От Мелник до Рупите – друго приказно местенце е само  20 км, но си заслужава отклонението, повярвай ми. Дано имате възможност поне до там да отидете. Друго местенце там е Самуиловата крепост – божествена природа, а от крепостта се виждат Македония и Гърция. Тя пък е на още 20  км от Рупите т.е. 40 от Мелник. Обичам го това местенцееее.

И сега да кажа нещо за фрагмана, за който благодаря на Боби и Мими. Има неточност в превода.
Когато Бегюм и Сюрея се срещат Бегюм и казва, че вероятно не е тукашна-ябанджилар. Казва и че е Бурсасъс – не си от Бурса. И Сю потвърждава и казва, че любимият и е от тук и той и е показал това местенце. Рускините са превели Кажется вы из Бурсы – Струва ми се, че сте от Бурса. Аз поне чувам Бурсасъс.
Както и да е това не е толкова съществено, но другата грешка е – въпреки че си мисля, че е техничаска Фа казва – ние с теб се оженихме и ще преживеем всичко, само недоверието няма да можем. Рускините са превели Наш браТ всё преодолеет, только  недоверие он не сможет преодолет. Мисля, че не браТ, а браК са имали пред вид.
Страхотен подарък от Фа - колието е много хубаво - майка с дете, което носи балони/е за балоните не съм сигурна, на мен така ми изглежда Joy Joy Joy/

# 674
Благодаря за цялата информация, която сте сложили, за ИН, за допълнителния превод на Бризчето!  bouquet bouquet bouquet love001 love001 love001

Харесва ми много подаръкът на Фарук. Майка с дете, което е понесло три разноцветни балона!

Ани, миличка,
Скрит текст:
Искам да  ти кажа, че такива инциденти ще се случват! Дай боже да не са големи! Моят внук и устата си сцепи и веждата........ А и е ревлив, че като викне не можеш да го успокоиш! И в детската градина пада на площадката, дойде си с подуто чело...... Аз винаги се притеснявам от тези негови падания!

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 01:54 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт