Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 221
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Има ли желаещи за "Втори шанс"? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Пускам линкче за канала:
http://www.digiturkplay.com/canli-tv/bein-movies-turk

Бризче много искам да го гледам ама този сайт  ми иска някаква регистрация newsm78

Извадих линка извън форума, но и там излиза същото...

За регистрацията:

Ида вдясно, сивото поле
напиши си е-мейла
и кликни на оранжевото
Излиза нова таблица
Попълва се хоризонтално
Име                  Фамилия
парола              повтори паролата

Вдясно има едни малки квадратчета - сложи отметка
и натисни големия правоъгълник
Ще чакаш потвърждение на е-мейла

Влизането става през зелените полета, вляво!
е-мейла
парола
отметка
кликваш на големия зелен правоъгълник

# 466
  • Стара Загора
Привет по нощите
Ани HugСиси HugБризче HugЗлати HugЛу HugГости HugМиме HugДеси HugСлавена Hug

Благодаря ви от сърце за честитките и пожеланията за РД на моето внуче

Макар и късно- Честит Лазаровден на всички

Ани Hugмерси за новите снимки и стоп-кадрите bouquet

Бризче Hugблагодаря ти за линка за"Втори шанс" Kissing Heart

Благодаря на всички ви за споделените мнения от 6-та серия на ИБ Heart Eyes Hug
Утре почивам и се надявам да изгледам серията с рус.суб.

# 467
Бобииииииии сърдечно благодаря за гифчетата....

Точно за този момент писах...Есма прилича ли ви на болна на легло с мозъчен инсулт, или сърдечен  newsm78 Защото на мен не ми прилича....
Прилича ми на прегладнял човек, който едва ли видя в каква чиния яде и с каква вилица - дали не е от тези за слугите....И с какъв апетит яде - става да разяжда децата в детската градина  Grinning

# 468
Момичета как ви се струва изненадата на Бегюм дали все пак  това  не е детето  от снимката . Интересен разговор се получи между Бегюм и Пелин  Thinking Пелин каза ,че иска да присъства на срещата когато каже на Фарук а пък Бегюм от своя страна каза ,че ще му го каже лично  и вметна дали неиска да я запише с камера  и после заедно да гледат  Thinking Преди 4 години е заминала за Лондон  дали няма да се появи 3-4 год.дете  newsm78

# 469
Бобииииииии сърдечно благодаря за гифчетата....

Точно за този момент писах...Есма прилича ли ви на болна на легло с мозъчен инсулт, или сърдечен  newsm78 Защото на мен не ми прилича....

Есма ми прилича на луд човек по пълнолуние, тази жена наистина не е добре психически , а дали това не е целта и

# 470
  • Варна
Да се отчета. Joy Joy Joy Joy Joy

Наистина ми хареса много. Лек, лежерен, без драми. Смях се със сълзи в началото, ама и си поплаках накрая и с двамата.

И любимата ми песен - "Билийорсун" са я направили на фона на прекрасни кадри.  Ох, как бих си я клъцнала и ще си я слушам пак денонощно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 471
Миме - Бегюм ли предлага да запише разговора с Фарук и след това да го гледат  newsm78  Thinking

На мен това ми звучи много цинично от нейна страна....Да снима разговора им като Скрита камера и след това да види реакцията му...а той в същото време нищо да не знае.....Дори и да не го направи, само, че й минават такива мисли...се разбира, че любовта й към Фарук е преминала в друга фаза....
Дори и да му каже, че има дете от него, а той не знае, не виждам за какво да вини Фарук. Тя е избягала и е скрила факт, който касае двамата. Бягството е слабост, а сега Бегюм ако иска да се изкара героиня - няма да се получи поне за мен......

Славенче

Цитат
Есма ми прилича на луд човек по пълнолуние, тази жена наистина не е добре психически

newsm10 newsm10

Бризче финала с хепиенд ли е  newsm78

# 472
  • Варна
Цитат
Бризче финала с хепиенд ли е  newsm78

Ани, ДА ! Peace Peace Peace Peace
Макар, че по едно време си мислех, че няма да е и ще се разделят, Джемал направи страхотна крачка напред - преписа всичко, което има на сина си и отиде при нея. Peace Peace Peace Peace Peace

# 473
  • Стара Загора
Добро утро на Цветница

Ани HugСиси HugБризче HugЗлати HugЛу HugГости HugМиме HugДеси HugСлавена HugМорела HugТио Hug
и на всички,които ще се отбият в темата Hug

Нека днес душите ви са пълни със светлина,
сърцата - с топлина и домовете със смях..
Правете всичко с любов и търпение, обичайте нещата около вас,
за да се чувствате наистина щастливи...
и помнете, че в този живот не всички можем да направим големи неща...
но всички можем да правим малки неща с голяма любов...
Пожелавам ви случване на малки хубави неща,
вълшебни мигове и весело посрещане на най-цветния празник в годината!
Щастлив, вълнуващ и чудно-хубав ден за всички вас,момичета

Скрит текст:

Честит Имен Ден на всички,които празнуват днес!

Скрит текст:

# 474

Мили момичета, Честита Цветница.
Нека върбовите клонки да донесат в домовете ни здраве и радост, мир и благоденствие.
Нека закрилят домовете ни.

Най-красивите цветя са за вас, мили момичета.
Днес е празник на цветята, радостта, обичта и любовта.

Честит имен ден на моето четвъртото внуче - Калин. Кръстихме го на  дървовидното  цвете Калина.
Което  дете  име на  цвете носи расте в райска градина. Да ми е жив и здрав Калинчо.

Боби, Боби, Боби,  нямаш  спиране.  Кака може да има толкова добри и умнички момичета като теб.
Изпревари ме с  кафенцето. А и такива пожелания няма никъде по  света.
Как можеш  да  раждаш  такива  мъдри, умни, интелигентни и очарователни пожелания, не знам.
Ти си извор на мъдрост, благородие, романтика и  живот. Пия си твоето кафенце и са наслаждавам  на  вълшебните ти  пожелания.Нека винаги да си обичана и  любима на всички. Дерзай.....

Мили момичета, тръгвам на църква. Ще ви запаля свещички за здраве. Ше взема и върбови клонки и за вас, ама как  ще ви ги поднеса??? Реално не мога, ама виртуално мога. След като се върна от църквата.
Забравих да ви почерпя за  внучето си.
Ето....  Да ви е на  сладко.

# 475

Поздрав за всички момичета с  имена на цветя.
Бъдете все така красиви и никога не увяхвайте в душите си.

Бъдете винаги  разцъфнали и пълни с емоции.
Носете с радост красивите си имена!
Бъдете здрави мечтателки и създателки!
И нека пътят ви бъде осеян с
цветя и светлина!!!

Kissing Heart ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  Kissing Heart

Честит празник на всички християни - да бъдем здрави и жилави, като върбовите клонки!
Цветно настроение и много усмивки за всички!

И поздрав за всички с едно клипче на Бризчето

# 476
Боби  Hug Сиси  Hug Бризче  Hug Честит празник и на вас

Благодаря инфото за филма "Втори шанс" за гифчетата от един много емоционален момент в Невестата и за поздравите и пожеланията за днешния цветен празничен ден  Hug

И един колаж от 2013 година, който съм правила за Цветница....

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 09:25 от MAMA-AN

# 477
Честит празник на всички!

# 478
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря на всички за прекрасните пожелания love001 закъснях с почерпката, но от телефони от сутринта не мога да стигна до компютъра Joy Joy Joy
Да ви е сладко...
Скрит текст:

за настроение в днешния ден...с един прекрасен подарък , който ми направи Бризчето Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=XK72mrtMdbU
прекрасен ден ви пожелавам...да е светло в душите ви  Party

# 479

Общи условия

Активация на акаунт