Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 221
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Гости Честит Имен Ден - бъди здрава и нека животът ти бъде осеян с цветя, щастие и любов Благодаря за почерпката  Hug

Славенче  Hug Морела  Hug честит цветен празник и на вас

Скрит текст:
Обадиха ми се, трябва да заминавам за София...Имам да свърша много работа  #Crazy #Crazy #Crazy

# 481
# 482
Момичета как ви се струва изненадата на Бегюм дали все пак  това  не е детето  от снимката . Интересен разговор се получи между Бегюм и Пелин  Thinking Пелин каза ,че иска да присъства на срещата когато каже на Фарук а пък Бегюм от своя страна каза ,че ще му го каже лично  и вметна дали неиска да я запише с камера  и после заедно да гледат  Thinking Преди 4 години е заминала за Лондон  дали няма да се появи 3-4 год.дете  newsm78

10 години са минали! Поне това разбрах от руски!

# 483
Гости,
Скрит текст:
ЧИД! Да си здрава и щастлива!
http://www.allabouthappylife.com/kartichki/cvetnica/cvetnica_16_a.gif

# 484
Добър ден на всички! Hug Hug Hug

Честита Цветница,момичета! newsm51
Бъдете здрави и много щастливи! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Гости Hug,честит имен ден! newsm51
Много здраве,щастие и сбъднати мечти! Heart Eyes Hug

Сиси Hug,Честит имен ден на внука! Hug Да е здрав,весел и да ви радва с успехите си! smile3525

Бризче HugБоби HugАни HugСлавена HugЛу Hug и на всички които ще наминат по-късно! Hug Hug Hug

Прекрасен празничен ден! bouquet

# 485
Лу, Злати честит празник и на вас  smile3525

Не мога да взема отношение по въпроса колко време е минало от раздялата на Фарук и Бегюм, защото не съм изгледала още преведения 6-ти епизод, а скоро няма да мога да го изгледам  ooooh!....но така се налага....

Но това, което се случи на вилата с Фикрет и Ипек го видях...

Има ли оправдание за постъпката на Фикрет, или Ипек сама си е виновна....По принцип съм против насилието. Не приемам този начин на съпружески отношения....Няма оправдание и за двамата - Фикрет и Ипек.
Ипек се омъжи за Фикрет, за да задоволи една своя мечта - да стане част от конака Боран и съответно да замести султанката Есма. Мечтата й обаче беше да стане съпруга на Фарук. Не съм убедена, че е била влюбена във Фарук, защото тя не се опита по никакъв начин да покаже на Фарук, че е влюбена в него...За нея този брак беше сделка със султанката Есма. Договорен брак както гледаме в индийските сериали. Но докато там договорения брак се прави от родителите на двете страни, тук Ипек се договори с Есма....Фарук и Фикрет изобщо ги няма.....Когато Фарук се ожени за Сюрея за Ипек остана другия вариант - Фикрет.....Въпреки, че няма чувства към Фикрет, Ипек се омъжи за него преследвайки мечтата си - на всяка цена да стане Боран.....В този смисъл, Ипек сама си е виновна за случилото се....Тя имаше възможност да избира и тя избра - да бъде съпруга на Фикрет. В такъв случай трябва да изпълнява съпружеските си задължения.....

# 486
https://www.gecce.com/video-erkan-petekkayanin-aslanli-ogle-yemegi

Може и да е слагано, видео от Еркан и син от африканското им приключение

# 487
https://www.gecce.com/video-erkan-petekkayanin-aslanli-ogle-yemegi

Може и да е слагано, видео от Еркан и син от африканското им приключение

Това видео не е слагано...Ама виж какво де е случило....

Цитат
Тот момент когда В машине закончился бензин, после этого видео. Мы пошли наблюдать за львом. Через 5 минут мы сами не поняли как оказались у машины. В итоге, мы Немного испугались но все прошло, никаких ушибов нет, мы живы. Теперь в наших воспоминаниях есть ещё одно приключение, которое мы будем вспоминать с улыбкой. Мы все ещё очень любим львов🦁🦁🦁

from @didempetekkaya - Arabanın aküsünün bittiğini anladığımız an😨😨😨 Uzun süre aslanı seyre dalınca akü bitmiş. Bu videodan 5 dk sonra kendimizi arabayı iterken bulduk. Sonuç, korktuk biraz ama başardık yara bere yok hayattayız. Artik bir maceramız daha var gülerek anlatacağımız 🙏 Hala aslanları seviyoruz🦁🦁🦁 @erkanpetekkaya @canopetekkaya 💞

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 488
Ани, и аз като теб съм страшно против насилието и дори да го гледам на екран не обичам.. но в случая не мисля, че Фикрет я насили в буквалния смисъл. Ипек толкова се ''отвращава'' от всяко докосване на този човек, че той дори я дразни, когато говори, когато дори просто я прегръща.. и в този ред на мисли на нея ще й е неприятно да изпълнява съпружеските си задължения, когато и да се беше случило това..
Тя просто се остави това да се случи и след това той я е отвратил още повече.. така се случва, когато човекът ти е напълно чужд.. но тя имаше свободен избор за разлика от много жени. Единствено не оправдавам Фикрет, че никога не се е опитал да й намекне за някакви чувства.. да направи нещо за нея, да се доближи до нея.. говоря за преди брака.

Тези двамата нямат една обща дума... нямат изобщо какво да си кажат. Мен ме дразни, че тя сама си прави лошото.. тоест не се опитва да се отпусне и да се нагоди към него, за да прихване брака.. той е търпелив, добър и не мисля, че би я оскърбил и насилил, но тя постоянно се опитва да го захапе без той да го е заслужил..
Пак казвам не харесвам Фикрет, защото не обичам хора, които са на състезание с някого и не следват собствения си ритъм на случвания. И за стотен път, за мен един голям мъж, който не може да отиде и кажен а жената, в която е влюбен, че я иска е просто слаб човек, неуверен и това го кара да върши глупости и точно за това и Ипек не го иска.

# 489
Привет! Hug Hug Hug

Наминавам да пусна превода на ДиК за Сиси Hug и за други желаещи ако има! Peace
Дръзки и красиви - 21 епизод bg sub
https://youtu.be/RGYdBD5c-wA

Вюсал е превел видеото,което беше пуснато в началото преди финала! Peace

3 года "Осколков" - память, в переводе Вюсала Мамедова!
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-138383531_456239069%2Fd … t_-138383531_1597

# 490
Морела - най-голяма вина за брака на Фикрет и Ипек има Есма и след това Ипек.....Фикрет е жертва на амбициите на двете жени. Той е бил влюбен в Ипек, но никога не си е позволил преди това да се държи грубо или неуважително към Ипек. Може би повярва на майка си, че тя е избрала за него момичето в което е влюбен....Мислеше, че Ипек е стресирана от случилото се на сватбата...даде й време да се съвземе, нооооооооо....не се получи...Есма знаеше какво се случва след подслушания разговор между Къймет и Ипек и  изпрати младоженците във вилата, за да станат съпрузи....Ако не стане по взаимно желание, то ще стане на сила...Сигурна съм, че Есма се е досещала какво може да се случи там...Есма съсипва живота на всеки, до когото се докосне. Есма е най-голямото зло в този конак...

Злати  Hug

# 491
Ани, извини ме, но аз просто не го виждам така.. все още смятам, че каквото прави Есма не го прави от лошо сърце. За този брак най-голяма вина имат Ипек и Фикрет, защото всеки трябва да носи отговорност за собстсвените си решения и след това има и Фикрет, защото той не искаше да види случващото се, при все, че гласяха Ипек за жена на Фарук, макар да не са споменавали името му, всички знаеха това.
Да, Фикрет не си е позволил да се държи неуважително към Ипек, но не е и направил стъпка към нея. Видяхме, че те все пак не живеят в някое затънтено село на Анадола, където съпрузите едва ли не не се виждат преди брака.. той е можел да действа.
Не може всяко едно нещастие да бъде поради вина на родителите, не смятам, че Къймет или Есма са искали някога умишлено да наранят децата си, те вършат това, което цял живот са считали за редно.. същото е с всеки родител, но всъщност сме много различни от нашите родители, макар и техни деца и понякога става така, че ставаме техни ''жертви'', но живота, решенията са индивидуални и всеки носи отговорност за това.
 Hug

# 492

Здравейте, момичета!

Честит празник на всички!
Честит имен ден, Гости!

Сиси, да ти е жив и здрав внука!

Момичета, изгледах преведения епизод. Хареса ми много, макар че Фарук за мен беше  малко в повече  по-емоционален !Вярно, зарадва се много,  но тази сцена ми беше малко пресилена... newsm43 newsm43 newsm43 .
Относно Ипек и Фикрет - очаквах, че така ще се случи. Фикрет, влюбен млад мъж, с естеественото желание да е с жена си. А тя как си го представяше - ще стане чудо и ще си живеят двамата като братче и сестриче Joy Joy Joy Joy Joy
Дилара е голяма бяла птица...
Рейхан не мисля, че ще отмъщава и ще се опитва да спира озлобения си син. Фарук е умен мъж и дано да парира опитите на Адем  да ги съпипе навреме.
А относно Бегюн... Ще има малка госпожица, 10 години са минали и аз си държа на онова момиченце , което показаха... Не искам  Фарук, Бегюн и Сурея да се срещнат накуп в лекарския кабинет. Бегюн си е влюбена още във Фарук. За него този период май е минал, но все пак е нормално след голяма любов да ти се свие сърцето....

Изгледах и Втория шанс. Нищо не разбирах, гледах само картинки, но дори и тазка ми хареса много. Лежерен филм... Ако се появи превод от рускините ще е бомба...
Лека вереч, момичета!

# 493
Морела - сега аз не съм съгласна с теб...Това, че Есма смята, че всичко което прави е правилно и е за доброто на децата й, изобщо не я оневинява за уредения брак на Фикрет...Какво означава, че всички са знаели, че Есма ще жени Ипек за Фарук...Знаехме ние....Фарук понеже е наясно със способностите на Есма се досети. Но това не означава, че всички са знаели.....Напротив, Фикрет се зарадва, когато майка му обяви, че ще го жени за Ипек - че най-после майка му е помислила и за него, а не само за Фарук. Властната ръка на Есма е създала комплекси у децата й....Сигурна съм, че тримата братя знаят какво се е случило, когато Фарук е бил с Бегюм....и какво е направила майка им...Точно Есма е направила и продължава да прави синовете си нещастни....

Деси - може да попрекалиха със сцената на радостта на Фарук, ама беше хубаво.....
Рейхан няма смисъл да отмъщава. Тя е посяла семето на отмъщението в Адем и сега може да стои и да гледа от страни. Иначе миловидната Рейхан ще бъде причината да се случат непредвидими неща....Не вярвам и Адем да излезе сух от тази война, която  започна. Така, че Рейхан може да загуби единственото хубаво нещо в живота й - единствения й син....

Много задачки са на главата ми, чудя се коя да подхвана....

# 494
Здравейте сладурки  Hug Heart Eyes

Честит празник на всички момичета от темата които днес имат имен ден и не само на тях а и на всички празнуващи. bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Бъдете живи ,здрави и много обичани цветя  bouquet bouquet bouquet bouquet

Безкрайни благодарности отново към всички Ви за прекрасните гифчета ,снимчики и всичко споделено   txtloves newsm51 Разбира се ,че всички ние поотделно имаме различни мнения и чувства относно филма но това е мястото което прави всичко това уникално и незабравимо . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Място  на което срещаш  един добър тон на разбирателство,съмишлие  ,съпричастие дори и виртуално то се казва приятелство а в днешните времена това е едно огромно богатство  Heart Eyes Благодаря Ви ,че ме приехте и допуснахте да бъда част от всичко това. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт