Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 221
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Какво означава, че всички са знаели, че Есма ще жени Ипек за Фарук...Знаехме ние....Фарук понеже е наясно със способностите на Есма се досети. Но това не означава, че всички са знаели.....Напротив, Фикрет се зарадва, когато майка му обяви, че ще го жени за Ипек - че най-после майка му е помислила и за него, а не само за Фарук.

Според мен и Фикрет знаеше, но предпочете да се престори, че не знае и не разбира нито за плановете на майка си, нито че Ипек не се интересува от него.

# 496

Thinking Thinking newsm78 newsm78 newsm78 дали е от личен архив  Thinking newsm78

# 497
                    Здравейте мили мои момичета вечерно. Желая ви красива и пъстра  празнична вечер.
                    както ви обещах, донесох от църквата  върбови  клонки, ама как да ви ги  поднеса.  Ще бъде виртуално.
                    Запалих  свещички   за всички нас, на които знам имената. Благодарих на Бог и го помолих да ни дарява със здраве и благоденствие.
                    Пяхме в хор "За многая лета! ".

Златенце, златното момиче, благодаря ти за линка за ДК. Мисля тази нощ да го изгледам.

Гости, Цветенце,  Честит Имен ден,  желая ти много радости и обич
. Бъди щастлива.
                   За теб :

Ани, Злати, Деси, Боби,  Бризче, много ви благодаря
за  пожеланията за моят  внук  Кали Да сте ми винаги  щастливи и радостни.

Много ви обичам.
Скрит текст:
Сега - за моето чистене.  На 3 стаи на втория етаж съм изпрала пердетата, изчистила касите на  прозорците,   стъклата съм измила, пердетата изгладила и поставила на  релсите - вчера, нощес и днес след обед. Има още една стая и първия етаж не съм чистила  нищо. Реших вторник, сряда и четвъртък да си  взема отпуск и да приключа с чистенето. В петък  вечерта пак ще идват на гости, сега пък  малките.
Така че работа има на корем. Даже и за вас. Защо не сте ми тук у нас ще ми изчистите за един ден  цялата къща.  Жалко. А пък като завали  дъжд и пак ми напръска стъклата, колите пръскат от  улицата. - майната им.
Сега ще си дам малко  почивка.
Приятна вечер и много обич.

# 498
  • Варна
Здравейте, мили мои цветенца! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Честита Цветница!
Бъдете като цветята- омайвайте всеки около вас с аромата на щастливи жени, горди майки, достойни съпруги, обичливи дъщери и сестри/бъдете най-готините и желани баби на света/.
Честит празник и на нашите именници –Гости и Калинчо. Бъдете ни живи и здрави!
              Първо – за всички, които желаят да гледат „Втори шанс“ – ето линкчето https://vk.com/video-79076247_456239041 Зная, че скоро ще има превод, но ако все пак искате нещо да разберете и ви гложди любопитство-тук съм! Готова съм да го преразкажа веднага.
              И сега да си кажа и аз мнението за Ипек и Фикрет. Не съм женомразка, не бих толерирала такова отношение изобщо, но в случая Ипек просто предизвика сама „случката“ Защо смятам така? Няма да се връщам на това, което вече е коментирано- подкрепям го с две ръце. Обаче Морела, миличка, как да се доближи до това студено същество, което той е съзерцавал отдалече, още повече като е чувствал, че тя харесва Фарук. А това, че харесва брат му изобщо не е тайна за никого. Спомни си в пълвите серии как Ипек винаги се оглеждаше за Фарук и даже майка и и правеше забележки. При положение, че Фики е влюбен в нея не е възможно да не е забелязал това. Щастието да се ожени за нея беше неочаквано, за него се случи това, което си е мечтаел, но и което е бил абсолютно сигурен, че никога няма да стане. И затова, заради нагласата и да стане съпруга на брат му, той се държа толкова толерантно с нея и и даде време да свикне. Но и с невъоръжено око се вижда, че тя дори не прави опити да свиква с него. Та той много пъти се опитва с нежност и внимание да я накара да погледне на него с други очи- и цяяялата игра са бръснача, и с подаръка-албум, та дори и с романтичната вечеря, която се опита да и поднесе. Ледената скала обаче, с която се е бронирала изобщо не се пропуква. Ами всички сме така- като виждаме, че не става с добро, обръщаме и другата страна, пък белким стане. И това е първият ми довод да го оправдая- т.е. да опита с лошо. Вторият ми довод- колкото и банално и грубо да звучи това е общественото мнение. Фикрет е наясно, че рано или късно ще стане ясно, че този брак не е консумиран. Особено пък в конака клюките се разпространяват със скоростта на светлината. И дори и да не смеят да му кажат в лицето, зад гърба му много хора- познати и непознати- ще се надсмиват и подиграват. Да не казвам, че в такива случаи най-често хората казват- „той е неспособен“, „той е импотентен“ и никой ама наистина никой не би повярвал, че той не я е докоснал, защото много я обича и не иска да я стресира. И третият ми довод- още по-груб, но пък това си е физиология- Фикрет толкова много желае Ипек, че тази страст е нормално да стане болезнена и да му падне пердето пред очите. Да не забравяме, че от мерак се умира….. Та ако трябва само с няколко думички да кажа – просто Ипек трябваше лекинко, лекинко да отпуска по малко „колана“ и тогава щях да кажа, че Фикрет сега постъпи грубо като я насили, но …. /баба ми казваше „Със стиснати кълки ни бебе се прави, ни мъж се върти на кутрето“/Та, колкото и да не харесвам образа на Фикрет- по-скоро характера му- за тази постъпка го разбирам и оправдавам.

Лелеееееее, пак съм нарисувала голям чаршаф! smile3555 smile3555 smile3555

Я да сменим малко тона. Миналата година за Цветница направих за Вас, мили мои "Гюлюм". Видях, че днес се поздравихте с нея. Аз пък искам да ви поздравя с едно друго мое клипче, което за по-малко от година вече е гледано над един милиона пъти

°♥♥Özcan Deniz♥Yalan mı♥Лъжа ли е? ♥♥°

# 499
# 500
# 501
Среднощен привет  wavey
Докато чакам да стане утре...10.04. за да си пусна декларациите, да сложа малко гифчета за лека нощ...

Толкова са сладки Фарук и Сюрея, че ми беше трудно да избера само 4...но нали да не натоварвам страницата....

Момичета - не сте забравили поръчката на Нерви - нали....Във вторник да следите кога ще изрезе превода на 6-ти епизод и да го сложите в темата....Аз обещах, но не знаех, че ще ми се наложи извънредно да пътувам, затова напомням като свекърва да не забравите.....

Пожелавам ви прекрасна страстна седмица и весело посрещане на един от най-големите християнски празници Великден.
Когато имам възможност ще надниквам в темата. Бай, бай  lovekiss

# 502
Бризче, ако имаш време, моля те преразкажи Втория шанс на две на три Praynig Praynig Praynig Praynig

Ани, лек път утре и да гушкаш малкия човек!

# 503
Имам малко време и наминавам да ви кажа
Добро утро
Велики понеделник е – първи ден от Страстната седмица  - раздавайте радост , щастие обич

Деси благодаря за пожеланието - дано всичко да мине добре  Praynig

# 504
Ани, благодаря за кафето! Чакам те в Сф. Времето се оправя! Температурите се покачват.

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 09:10 от Лукреция

# 505
# 506
  • Стара Загора
Добро утро Flowers Sunflower

Ани HugБризче HugЗлати HugДеси HugСиси HugЛу HugГости HugНерви HugСлавена HugМиме HugМорела Hug
и на всички,които ще наминат Hug

Велики Понеделник е!
От днес започва най-смирената християнска седмица - Страстната седмица!
Пожелавам ви нестихваща вяра и надежда за по-добри дни...
Нека бъдат благословени и нека грее слънце в душите ви!
Светла седмица,момичета.. и нека днешният ден бъде прекрасен и озарен!

Иде нaй-cвeтлия християнски пpaзник - ВЕЛИКДЕН!
Пoжeлaвaм нa вcички вас, дa cте здpaви, щacтливи и благословени!
Нeкa в дyшите ви гpee cвeтлинaтa нa бoжecтвeнoтo,
сърцата ви да бъдат изпълнени с любов и доброта,
а домовете ви да са топли и изпълнени със смях!
Стръкче вяра, много обич и топла прегръдка, събрани в шепичка любов за всички вас!
Светли, благословени и весели празници!

Ани Hugмерси за кафето и пожеланията Kissing Heart
Хубав ден и седмица и на теб Heart Eyes Peace
Лек път Praynig

# 507
Здравейте на Велики понеделник! Laughing Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! HugЛек път! Peace

Лу HugБоби Hug,благодаря за красивите картинки и пожеланията! bouquet bouquet

От Еркан...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239709%2Ff3 … pl_wall_-58520450

Скрит текст:
Не съм много в кондиция!Заболя ме гърлото и леко кашлям! ooooh! От утре ще водим внучката на ясли!Тази седмица си я гледахме в къщи! Peace

# 508
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Лека и спорна нова работна седмица  Hug Heart Eyes
Благодаря за пожеланията и всичко споделено . Heart Eyes

# 509

Общи условия

Активация на акаунт