Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 145 699
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 065
Да чакате нещо от София Мел или Туикс?
Чак на мен ми стана любопитно. Laughing

ПС: София Мел разнасяха Рапидо, остава Туикс.

# 1 066
  • София
Аз често търкам  Blush, ама дори аз не го знаех този билет с дракона, ще го пробвам.  Laughing Харесвам пирамидите, кръстословиците и американско бинго ( и трите са с нов тираж) За сега спечелих 2 пъти по 10 лв от пирамидите.  Simple Smile

# 1 067
Късмет желая.

Аз търкам рядко, в месеца я взема един-два билета, я не.

# 1 068
  • София
Опитвам се да не прекалявам, ама пуста му краста.  hahaha ММ ме бъзика и ми вика : "търкай,търкай", аз му казвам :" Смей се сега, че като те заведа на сафари, нали знаеш какво ще правиш".  smile3535  Heart Eyes hahaha

# 1 069
 Joy Joy

А дано.
Мм е печели два пъти от тотото всяка вечер дето го дават, в Щатите обаче удари голяма сума от тяхното тото, аз най-много 100 кинта от наш билет. Joy

# 1 070
Да чакате нещо от София Мел или Туикс?
Чак на мен ми стана любопитно. Laughing

ПС: София Мел разнасяха Рапидо, остава Туикс.

От Туикс имам чаша от първото теглене, но я получих. В София мел пробвах само с един код и естествено нищо не уцелих.
 Няма да е от бонбонките, защото всички се похвалиха. Хамакът е от вчера и няма как да е той.
Ще разбера утре.

п.п. Сега проверих номера на товарителницата в сайта им и пише, че е от гр. Велико Търново. Бирата Бритос е от там. Ама да са толкова бързи Shocked

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 20:06 от ๑ஐღ синя птичка ღஐ๑

# 1 071
Еха, супер. Hug

Що пък да не?
Някой са експедитивни.

# 1 072
При нас идва нещо от София, може да е Туикс, но пък сина ми спечели преди това, а той няма смс!

# 1 073
Включих се и аз в играта на Бритос...баща ми реши да се " жертва"  hahaha

# 1 074
  • София
И аз намерих Бритос най-накрая във Фантастико. ММ я одобри, пак ще вземем. Grinning

# 1 075
  • София
Ако някой чака резултатите от играта на Нескафе за ховърборд - ще бъдат изтеглени около 10-ти май... Егати и протакването Mr. Green

Бях останала с впечатление, че ще е по- скоро, ама може и само в моята глава да е било.

И моят куфар Теди е дошъл. Куриерът искал всички кодове и мрънкал, че са в пликче. Другия път ще получи три торби с празни шишета, че и без това отлепването е трудно.  Whistling

# 1 076
Спиди носят чашата от Туикс. Simple Smile Simple Smile

# 1 077
Спиди носят чашата от Туикс. Simple Smile Simple Smile

Аз я получих. Ако за мен говориш Blush
Днес ще разбера Wink

# 1 078
Национална лотария не се спряха, влязох да си регистрирам кодовете и какво да видя - имат нов билет. Mr. Green
15 милиона тираж и само 4 милиона с награди. Хубаво е, че няма участие за тв игри. Може да пробвам един  Mr. Green
Днес още няма спечелена хлебопекарна. Подозирам че първата ще падне в 9 часа  Laughing
Не познах. Докато писах и ей сега в 8:07 се появи, че някой е спечелил.

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 08:10 от Merelenda

# 1 079
Поне съм в Търново и бира има колкото искаш, само да има кой да я пие  Laughing
О, кажи къде има, че моят най-добър приятел в чудо се вижда къде да търси. А сега като видях списъкът с печеливши и чак аз се учудих, чe толкова хора в Търново са открили промоционални бутилки.

Лаленце аз купувам от хранителните магазини в селото, където живеем. Там я има в изобилие, защото се пие и се зарежда наново. Даже си взех 2 капачки от изхвърлени бутилки  Blush

В града проверих в CBA преди няколко дни, но нямаше. Иначе би трябвало в Билла и Стиви маркет да има. Днес мога да погледна пак в CBA и в Билла също да проверя и да ти пиша.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт