Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 376
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Пловдив
При мен отнема между 2 и 3 седмици.

# 2 221
  • София
Купих либрес от " Дар", вече съм с 40 точки.  Laughing

От Бритос се отказвам, бях купила две, но не е моята бира това.  Simple Smile

# 2 222
  • Варна
Много съм щастлива,спечелила съм от Спаркс-а таблет Леново Йога
 newsm36 newsm36 newsm36

# 2 223
  • София
Има ли някой,който още не си е получил бирата от Амстел?  newsm78

# 2 224
  • София
 newsm36 newsm36 newsm36

Казвам ви аз,че ще повлека крак за големи награди....
Честито!  bouquet

# 2 225
  • Телиш/Плевен
 newsm36 newsm36 newsm36
Ехааа, честито! Heart Eyes Hug

# 2 226

Бисквитка честитоо!  Hug bouquet

# 2 227
Супер, честито за таблета!!
Поръчах тази вечер куфара от теди, искам да идва по-бързо,за да го видя...... и ако ми хареса ще поръчам още 1

# 2 228
  • при късмета
Супер, честито за таблета!!
Поръчах тази вечер куфара от теди, искам да идва по-бързо,за да го видя...... и ако ми хареса ще поръчам още 1
Имаш право само на една награда от вид. Има такъв случай в темата. Регистрирай кодовете на друг профил, ако искаш още един куфар.  

Бисквитка, честито!

# 2 229
  • София
Бисквитка, честито! Simple Smile
Печелившите от колелото на Юск - https://jysk.bg/obsluzhvane-na-klienti/pechelivshi?utm_source=Wh … tm_campaign=terms

# 2 230
  • София
J_M_L , ма ко ме е изпреварила с предупреждението за друг профил. Хубав е куфарът, нашият даже вече беше на 2 екскурзии.  Grinning

Бисквитка
, честито!  bouquet

Тези от Лео сериозно ме дразнят вече. Имам смс от вчера за пратка- няма я. Има посочен телефон в смс- а, но никой не вдига, от централата им също.  Crossing Arms

# 2 231
  • Варна
Честито на всички за наградите.Така да ми харесват наградите на Бритос,а още не съм намерила.Днес донесоха бирите от Каменица,а утре ще ми носят ваучера от Кауфланд и вече не чакам нищо да ми носят.Куинс намерих най накрая и играх за флашка ама следващите три кода ще ги вкарам за куфар,че имам нужда от такъв.Успех ня всички пожелавам.

# 2 232
Аз със куинс съм до тук. 3:0 за тях. Няма да купувам повече от сокчетата. Не ми харесват. Малината малко, но не си заслужава. На Ментина съм с два кода и до там и ще си остана.
Смених си работата и вече няма кой да ме снабдява с капачки за спаркса, та и там увисвам.

# 2 233
  • Пловдив

Тези от Лео сериозно ме дразнят вече. Имам смс от вчера за пратка- няма я. Има посочен телефон в смс- а, но никой не вдига, от централата им също.  Crossing Arms

Поне в Пловдив знам, че вчера и онзи ден са имали страшно много пратки от промоциите. Раздават само част от тях на деня, за да могат да обслужат останалите си клиенти.
Аз вчера си получих топката от M&M. Даже не ми я донесе куриерът, който трябваше, а поръчах на брат ми да ми я донесе, за да не се разкварва другото момче(брат ми също работи там)

# 2 234
  • София
Аз нямам дори смс за пратка...
Донесли са бирите на половинът, сега остана само топката. Сигурно ще дойде следващата седмица, когато мен ме няма.
Снощи и в Кауфланд проверявах, няма и няма Либрес. Изкупихте ги, ей Laughing
Честито за таблета от Спаркс Simple Smile На това му се казва късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт