Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 099
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 325
  • при късмета
На Ментина играя за хавлия или колонка, а за круиз със сигурност няма да събера кодове, така че съм спокойна. Mr. Green Аз изпитвам ужас от вода и такова пътуване не е за мен, а ММ като види дестинациите и ще полудее (най-омразните му държави Mr. Green).
То и аз не се качвам на нищо плаващо по-малко от Австралия. И в Турция крака ми няма да стъпи. Но круиза е за двама и моите ще отидат с удоволствие. Мъжа ми няма проблем дори с ходене в Турция, а там е само една спирка и двамата обичат да се возят на лодки и корабчета.
Ама първо да докарам кодовете на брой, после да спечеля и чак тогава ще мисля кой ще ходи  hahaha

# 2 326
Браво Лаленце,радвам се искрено за теб,когато спечелиш нещо(за всички Ви също,но явно си имам любимки,които не познавам,но са ми близки по душа Hug).
Аз на Куинса се пробвах 2 пъти за флашка,но не успях,сега имам 3кода,които ги пазя за куфар евентуално.

# 2 327
Аз вчера купих от Лили превръзки Либрес с кодове. Всички видове бяха с код. Аз искам тефтера, но чакам хубаво да огледам и другите награди.

# 2 328
  • Пловдив
В нашето Лили тече друга промоция на Либрес - купуваш за цикъл + ежедневни на специална цена. Или нещо от сорта. Предполагам, че заради това няма и с кодове.

# 2 329
Днес ми е печеливш ден - 10 лв от Златни пирамиди /за първи път си купувам лично за себе си/ и продукти на Бони оборот от конкурс за идея за реклама с прасето. Замислям се дали да не пусна едно тото довечера  Joy   Иначе все се каня на Бритос и Либрес, че само там ми харесват наградите, ама все забравям да купя продукти

# 2 330
Излезли са печелившите на Своге. Мен ме няма!

# 2 331
  • Телиш/Плевен
denyil, благодаря ти, симпатиите са взаимни, но ти това го знаеш. Heart Eyes Hug

ма ко, пожелавам ти късмет! Hug Аз се радвам, че няма как да го улуча, защото наистина май няма да има кой да го ползва около мен. Thinking Повечето ненавиждат въпросните държави, аз нямам проблем с държавите, а с водата. Joy Абе не е за нас и добре, че са повече кодовете, та няма шанс. Че и в други игри съм играла и съм печелила не точно това, което искам, но все съм се радвала, че ми е късмет, а и съм му намирала употреба. А сега би била една наистина напразно спечелена награда, вместо да си я спечели някой, който ще ѝ се радва от сърце.

1905vv, няма какво да питаш, направо пускай тото! Mr. Green Браво за печалбите! Hug

# 2 332
  • Пловдив
Мен ме няма в Своге. Не съм и очаквала.Бях с един код, колкото да не съм без хич Laughing

Аз съм била и в Гърция, и в Турция, но на круиз не съм ходила. Така че с кеф бих отишла Mr. Green

# 2 333
Май и по-голямата част от моите роднини не харесват дестинациите на круиза - наскоро ги обсъждахме. На мен ми е интересно, стига да не ме нападат терористи...
Сигурно ли е, че това е истински круиз? Тоест такъв, в който през цялото време си на кораб..Защото по агенциите се предлагат едни "круизи" с много подобни дестинации, при които трябва да търчиш от ферибот на ферибот и да разглеждаш различни острови.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 15:36 от Petia Ivailova

# 2 334
Много се смях с кучетата и куриерите, ще ме прощавате, че не цитарам, но пиша от мобилната. Joy Аз имам котарак, всеки път жената, която идва да отчита водата изпада в някаква истерия като го види. hahaha Понеже вече сме на ти я питах да няма алергия, не, било я е страх от котката, та вече знам и го прибирам. Навън съм, ще потърся Либрес, че изоставам бая. Mr. Green

# 2 335
  • при късмета
Аз харесвам Гърция, но Турция не. И повечето около мен нямат нищо против Гърция, а сравнена с нашето черноморие е в пъти за предпочитане от всички.
На ментина в правилата при описание на наградите имаше дори изгледа на каютите. Така, че предполагам си е реален кораб. При това не е за много време. Аз не обичам да плвама но обичам да разглеждам места и забележителности.

# 2 336
И моята кърпа пристигна. Малко в повече ми идва жълтото, но пък е свежарска.  Grinning

# 2 337
Аз харесвам Гърция, но Турция не. И повечето около мен нямат нищо против Гърция, а сравнена с нашето черноморие е в пъти за предпочитане от всички.
На ментина в правилата при описание на наградите имаше дори изгледа на каютите. Така, че предполагам си е реален кораб. При това не е за много време. Аз не обичам да плвама но обичам да разглеждам места и забележителности.
Само аз ли не виждам каютата?  Joy

# 2 338
  • Пловдив
Аз също не видах снимки. Но пише вътрешна каюта, т.е. без прозорци от вътрешната страна на кораба. Били най-малките като размери.

# 2 339
Аз съм ходила на круиз, заслужава си, но обожавам да плавам, за разлика от мм. Joy

Намерих Либрес в Лили, взех една опаковка от нормалните превръзки и Ментина намерих, но взех само една опаковка, няма да я регистрирам, че да не ме изтеглят за колонките, които не искам. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт