Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 142 777
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 315
За зайчето на линд мисля чв печели първия който прати снимка.

# 316
  • София
Днес ще излизам и ще дебна тая кола, ако я видя ще я снимам. Joy

Ивекс, одеве от даденият линк, попаднах само на снимка за играта. В десният й ъгъл долу пишеше, че  печелившите ще бъдат уведомени по телефона. А сега зарежда сайт., но даже не мога да цъкам из него и не е от блокировката на рекламите .

Толкоз.
Аз и снимка не видях, както писахте и вие само правилата ми отваря.
Тук има снимка - http://www.igraiteispechelete.com/2017/04/10-10-100.html, иначе в сайта им не зарежда.

# 317
За зайчето на линд мисля чв печели първия който прати снимка.

Томбола е  Peace

# 318
Включих се в играта на Лейс, в последната седмица. ММ вчера посяга към един чипс, но бързо го изкомандвах да вземе Лейс. Така и така ще яде боклуци...поне да се включим в играта.  Mr. Green Сключихме сделка, че ако спечеля тениска ще е за него.  Crazy

# 319
Регистрирах бележка на бонбонките преди малко. Предвид краткия срок на играта и общия брой награди, имаме много голям шанс да спечелим Simple Smile  Бих се зарадвала повече на хавлия-дано са хубави. Топси, какво стана с твоята касова бележка?

# 320
Аз мисля, че ще има голям наплив за тая игра.
Особено от "редовните".
Ще взема още една двойка бонбони, за да участвам два пъти, на хавлия се надявам и аз.

# 321
  • Под Слънцето
Да, точно тази снимка погледнах и аз и се възмутих,че ще обявяват само  на печелившите по тел. Мнителна съм , кво да прайш Wink

Касовият бон го регистрирах с К снощи като се върнах. Излезе ми    в жълто уведомително съобщение ,че вече участвам в томболата. Та.. К-то е причината.  1swing

# 322
Момичета, има ли някой спечелил билети за концерта на Графа от играта на Кауфланд и няма да се възползва? Ще се радвам, ако има такъв да ми пише.  Simple Smile
Здравейте, аз имам 2 билета за концерта на Графа.

Писах на ЛС!

# 323
  • Сандански
Искам награда  Whistling

# 324
# 325
# 326
  • Телиш/Плевен
Вчера получих много мило обаждане от Renora Cosmetics по повод крема, който спечелих от играта им във форума. Heart Eyes Разпитаха ме допълнително за вида на кожата ми, за разни алергии и т.н., описаха ми какви съставки смятат да вложат в крема, питаха ме с каква консистенция го искам. Абе очарована останах! Heart Eyes И казаха, че до края на седмицата ще произведат крема и вероятно в началото на следващата ще го получа. Нямам търпение вече!

Намерих промоционална Стела Артоа (съвсем бях изключила, че имат игра, а и напоследък с проблемите около мен съвсем по навик купувам Ариана за ММ), засега нищо не печеля. И промоционални бутилки Куинс намерих, купих 4, играх за флашка, но не уцелих. Ще опитам още няколко пъти по-нататък.

# 327
Днес видях че съм спечелила вафли стикс от Морени.... да идват по скоро за празниците ще са ми от полза  Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 328
Здравейте, при мен е суша напоследък... мрън и аз
Да ви попитам срещали ли сте сивите капачки на КокаКола 0,5? Пише че може да спечелиш значка, 360градусова камера и очила...нещо предстоящо ли ще да е или застояли Колички?  newsm78

# 329
  • София
Да ви попитам срещали ли сте сивите капачки на КокаКола 0,5? Пише че може да спечелиш значка, 360градусова камера и очила...нещо предстоящо ли ще да е или застояли Колички?  newsm78
Нова е. Стартира утре и ще продължи до средата на юни.

Общи условия

Активация на акаунт