Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 279
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 450
Наградите на Бондюел са хубави, но ако правилно съм разбрала, трябва да сготвя нещо и да снимам в 3 снимки целият процес ли?

Таня, погледнах специално за пастата за зъби и нямаше, явно чистят стари бройки, между другото не съм я виждала никъде, а щеше да ми направи впечатление.

# 451
Лаленце,честито! Страхотна наградка.  Hug
На Милка само аз ли виждам печеливши до 02.04 ? Няма ли да има още?  newsm78
Намаляй си мащаба на екрана за да виждаш повече

# 452
Игра на Лидл от 10.04.2017 за стикита и албумче: http://www.lidl.bg/bg/11311.htm
Ще раздадат 100 албумчета с по 3 стикита по избор.

# 453
  • София
Ивекс, благодаря, че си проверила заради мен!  Hug

# 454
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви! Heart Eyes Hug

Исках този надпис защото все пак ми е награда от форума и като свърши кремът бурканчето ще ми остане за спомен. Heart Eyes
Много ми хареса отношението им, опаковката, бързата доставка, надявам се и кремът да ми хареса след като е правен специално за моята кожа. Ще пиша отзив в темата на организатора като я отключат след месец. Hug

# 455
  • Пловдив
Чашките на Милка в Лекси са намалени на 7лв.

# 456
  • София
В Кауфланд продават ли от новите бутилки за играта на Куинс? 😊

Крема е супер, отдавна съм му хвърлила око. Аз спечелих лакове от SNB.. казаха, че чакат всички да изпратят данни до днес и ще плащат вече. Освен това чакам и бира от Каменица и кафето от Престиж. ☺ Всичко друго съм получила вече.

# 457
за който е участвал в последната игра на Биодерма
https://club-bioderma.bg/testvaite-producti.php
Вчера спечелих от игра на радио 50 лв за гориво в Шел и раница Ферари,като се снимам със сина и все печеля.
И без това не му се учи поне му върви в такива игри  Sunglasses.

# 458
  • София
Ти ли беше, слушах те по радиото Simple Smile
Днес мисля да взема m&m от Кауфланд и ще регистрирам довечера.

# 459
Според мен, Бондюел имат предвид нещо от този тип, само че на пролетна тематика  Grinning

И трябва да се качат три снимки - на произведението - недовършено и в завършен вид, и на "палитрата" - нещата от които е направено (предполагам, че трябва да се виждат опаковките с марката). Вече има качена една нарисувана дама с рокля от варена царевица.

# 460
 Embarassedужас те и в ефир са ме пуснали.Но пък бяха много забавни  от Стартер много ги харесвам Heart Eyes

# 461
Лаленце,честито! Страхотна наградка.  Hug
На Милка само аз ли виждам печеливши до 02.04 ? Няма ли да има още?  newsm78
Намаляй си мащаба на екрана за да виждаш повече
Влизам през таблета или телефона,за това сигурно.  Peace

# 462
  • Монтана
за който е участвал в последната игра на Биодерма
https://club-bioderma.bg/testvaite-producti.php
Вчера спечелих от игра на радио 50 лв за гориво в Шел и раница Ферари,като се снимам със сина и все печеля.
И без това не му се учи поне му върви в такива игри  Sunglasses.
Честито! Благодаря че сподели печелившите бях забравила, кога ще обявят спечелилите. Спечелила съм продукт от тях, много харесвам продуктите им и много се радвам, че спечелих.

# 463
Сега отворих електронната поща, с която играя от името на мъжа ми. Видях, че имам съобщение от 03.04., че печеля бира Каменица. Жалкото е, че съм изпуснала срока за отговор, който е два работни дни. Вероятно някой друг не си е дал данните от печелившите, защото го няма в списъка със спечелили. Проверявайте си пощата.

# 464
Така вчера разбрах, че мм печели бира, но си изпратих данните, беше вторият ден, щях да го изтърва.

Петя, благодаря, явно аз не съм разбрала. Ще прочета отново правилата на спокойствие, защото ги четох в движение. Наградите ми харесват и смятам да пробвам веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт