Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 270
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 510
Да, ние имаме един хамак и сме го позиционирали на терасата, рай е.
Надявам се преди първото теглене да открия промоционални опаковки.

# 511
  • Плевен
Бритос в Плевен намерих в магазин "Фантазия" срещу Стоматологията, те са част от ЦБА , така че може би ще има и в други техни магазини. Не всички бутилки обаче бяха с промоционален етикет.

# 512
Някой знае ли кога се тегли седмичната награда на Морени?

# 513
Най-накрая намерих Бритос и то на промоция PeaceСега нямам търпение до 12.04
Във верига или в друг магазин?
Да във Била, но не във всички е с играта.Аз я взех от подлеза на Софийския университет

# 514
Здравейте, най- накрая и аз да се похваля с бира от Каменица, но проблема е че не откривам името си сред списъка със печеливши, но вече получих имейл и потвърдих наградата си. Сигурно съм била резерва поне аз така мисля.

rab, като отвориш страницата се виждат само част от печелившите, скролни надолу, има още. Аз два дена се чудих що ме няма в списъка, пък получих имейл, даже се чудих дали не е грешка, докато вденах и то случайно. Simple Smile Peace

И аз имам и хамак, и висящ стол на терасата, екстра си е с тях. Лошото е, че няма как и двете да са закачени, ами само едното може, та ги сменям. Simple Smile

# 515
  • Телиш/Плевен
Бритос в Плевен намерих в магазин "Фантазия" срещу Стоматологията, те са част от ЦБА , така че може би ще има и в други техни магазини. Не всички бутилки обаче бяха с промоционален етикет.
О, много ти благодаря! Hug
Аз вчера минах през Фантазия в Панорама мол, но имах много неща за пазаруване и съвсем забравих да погледна. Днес, ако ми остане време, ще отида пак и ако няма, ще се отбия и в тази Фантазия.

# 516
  • при късмета
Оф, сутринта точно до подлеза на университета бях. Не ми хрумна да вляза в Била обаче. Дано има вече и в по-близките. Мерси за информацията

# 517
Тъкмо спечелих миксер от София мел. Влизам, виждам че една пекарна е дадена днес, регвам кода, изписва ми че печеля миксер, въвеждам данните и после проверявам в печеливши. Името ми изписано и хлебопекарните вече са две спечелени за деня. Някой с повече късмет е хванал преди или след мен хлебопекарна  Laughing

# 518
Честито. Hug

Другата седмица приключва играта, наумила съм си да регна още 3 кода, защо 3 не мога да обясня. Mr. Green

# 519
  • Телиш/Плевен
Другата седмица приключва играта, наумила съм си да регна още 3 кода, защо 3 не мога да обясня. Mr. Green
Е как?! Три за щастие! Mr. Green Hug

Мереленда, честито за хубавата награда! Hug

# 520
Мереленда честито  за хубавата награда!  И аз пробвах днес, но под носа ми я спечелиха Joy Здраве да е, пак ще пробвам.

# 521
  • Пловдив
Ментина микс промоционална има в Лъчите. Имаше и само ментова, но взех да разнообразя Laughing

# 522
# 523
Оправих се с картата - похарчих я в друг магазин; изглежда проблемът не е бил в нея, а в продавачката  Rolling Eyes Язък, че писах имейл на сайта...

Купих си сникерси от Лайфа на Сторгозия - на промоция са  Grinning Първото теглене е днес, нали - няма смисъл да изпращам снимка сега?

# 524
Аз днес се опитах да кача снимка на Сникърс и ми изписа, че не може. Може би по-късно или направо утре. А може и при мен да е имало проблем, опитай.

Общи условия

Активация на акаунт