Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 142 905
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 675
В предишната тема доста е писано по този въпрос, върнете се и прочетете.

# 676
  • Пловдив
Днес си взех Скитълс и след това ми дадоха скреч карта - паднаха ми се бонбонки M & M 45 грама, но в момента нямаха такава опаковка Laughing ще си пазя скреч картата. То голямата награда,де Mr. Green

# 677
Късмет си е. Simple Smile

Аз нямам търпение за тегленето утре на Морени и на M&M's

# 678
  • Сандански
Късмет си е. Simple Smile

Аз нямам търпение за тегленето утре на Морени и на M&M's
Късмет! Simple Smile

# 679
Честит имен ден на всички празнуващи (макар и с малко закъснение)!  bouquet

И аз чакам M&M's и Морени. На Морени съм играла по около 6 пъти всеки ден, но за повечето нямам имейли - дано са отчетени...Предполагам, че има хора с много повече записвания, но се надявам да извадя късмет  Simple Smile

Най-после се включих в томболата на Лакалут (стискам палци да няма много участници  Wink ). Участвам и в играта на Списание 8, като силно се надявам да ми се падне награда, която да мога да използвам (ваучер, книга, абонамент...). Имам и един код на Бритос, едва ли ще ми даде големи шансове, но ще чакам и тях през седмицата  Laughing

Сникерс все още не ми позволява да кача снимка - бях влязла с фейсбука, направих си отделен профил, но и от него не става?!

# 680
  • Сандански
Сникърс са качили снимките само до четвъртък качени сигурно софтуера е такъв. Simple Smile

# 681
  • при късмета
Понеделниците обикновено доста игри теглят печеливши. Но Морени забравих каква беше седмичната награда, играя де. Но бонбоните и аз се надявам, макар и само с 1 регистрация, но са доста наградите, така, че има шанс.
Късмет на всички утре!

# 682
Надуваем диван е седмичната награда на Морени, играя с един имейл.

С 4-ри бележки съм в играта на бонбоните и се надявам много на награда, късмет на всички. Hug

# 683
  • Nesebar
незнам вече колко на нула станах с брашното но днес спретнах една питка с рецептата от пакета благодаря ви че споделихте

# 684
  • Пловдив
Днес взех първото си брашно Laughing Но стана след 8 вечерта, така че реших утре да регистрирам кода.

Аз утре чакам M & M, Nescafe, Престиж, Каменица Mr. Green

Решила съм да участвам и в Бондюел, но трябва да им купя продуктите.

# 685
А, да - и Престиж теглят утре, бях ги забравила  Simple Smile Имам няколко участия (мисля, че 4), но са още от началото на играта.  

И Лейс май ще раздават награди утре, мисля, че е последното теглене - може да ме изтеглят за торбичка. Чудя се дали да им припомня за тениската, от доста време я чакам.

Късмет на всички!  Grinning

# 686
  • Сандански
И Лейс май ще раздават награди утре, мисля, че е последното теглене - може да ме изтеглят за торбичка. Чудя се дали да им припомня за тениската, от доста време я чакам.

Късмет на всички!  Grinning
Брат ми има чантичка, но ги няма никакви. Simple Smile

# 687
  • Телиш/Плевен
незнам вече колко на нула станах с брашното но днес спретнах една питка с рецептата от пакета благодаря ви че споделихте
Много се радвам, че и на теб ти е харесала. Hug

Нова седмица започва утре, да е много късметлийска за всички ни! Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes Hug

Аз само печелившите от бонбоните чакам. Със София Мел ще приключвам вече, най-много още един-два пакета брашно да купя.

# 688
Стискам палци утре всеки да спечели това, което най-много иска.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 689
 Добро утро и Светла седмица!Успешна и късметлийска да е!Имам смс от Лео-какво ли носят?Чакам чаша от Туикс,кафето от Престиж и бира от Каменица...

Общи условия

Активация на акаунт