Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 093
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 615
Преди малко се върнах от Кауфланд и регистрирах касовата бележка в играта на бонбонките. Никъде не видях реклама на играта. Ако не бях прочела в темата, нямаше и да знам, че има подобно нещо.
Брашно се отказах да взема. На обяд регистрирах един код -
 опитайте пак. Спечелих миксер, стига толкова, макар че и формата за печене не е лоша.

Точно затова се надявам утре всички да спечелим  Simple Smile

Скрит текст:
Ако на някой са му интересни пролетните вкусове на Милка (рекламата и цената са на Метро)

Жалко, че нямат игра с кодове...

# 616
Petia ако имаш предвид М&М тегленето е в понеделник 10.04  Hug

# 617
  • Сандански
И аз трябва да скокна до кауфланда утре. Simple Smile

# 618
Аз съм с 4-ри бележки, дано имам късмет, въпреки че се съмнявам.

# 619
  • Сандански
Мен Кауфланд не ме обичат, а хавлииката може да е добра. Simple Smile

# 620
За коя игра става на въпрос?

# 621
  • Сандански
За коя игра става на въпрос?
За Графа дето беше. Simple Smile 900 печеливши имаше.

# 622
Аз съм с една на ММ и се съмнявам още повече, и мен не ме обичат от Кауфланд, нищо не съм печелила от там. Скоро не съм имала никаква наградка и е време да помрънкам. Мрън, мрън, мрън. Вкарах 14 кода за флашка на Куинс и нъцки. Да ме пита човек, защо го направих, като даже не ми трябва. Трябваше за възглавничка или за куфар да играя.

# 623
  • Телиш/Плевен
И аз само с една бележка ще участвам, но това е само защото държат да е от Кауфланд. А аз имам голям проблем с пазаруването там (също и в Лидъл Blush) - вляза ли, почти никога не правя покупка под 50 лева. Embarassed И всъщност затова отдавна не бях ходила и добре се оправях с магазините наблизо. До последно се чудех дали да участвам в тази игра, но пък харесвам ги пустите бонбони, наградите също ми харесват и ето, че днес се реших. Но това ще ми е участието, не мога да отида пак там, че пак ще накупя хиляди неща. Crazy
Впрочем, като стана дума за M&M, да ви покажа каква „кутия“ за бонбони имаме. Heart Eyes ММ купи това самолетче на връщане от последната си командировка в чужбина (в Румъния беше тогава) преди близо две години. Съвсем тематично, понеже той е авиотехник. Flutter
Скрит текст:
Дъщеричката беше малка тогава и така и не разбра, че е пълно с бонбони, та с ММ ги изядохме на спокойствие. Mr. Green Сега вече разбира и не си позволяваме да го пълним, по-скоро е като играчка. Laughing

# 624
Вярно, забравих коя дата сме сега  Laughing

В играта на Скитълс всички спечелиха - даже мисля, че има нераздадени награди.

П.п. Страхотни снимки!  Heart Eyes

# 625
Малката е голям бонбон! Да ви е жива и здрава. Hug

# 626
  • Сандански
И аз само с една бележка ще участвам, но това е само защото държат да е от Кауфланд. А аз имам голям проблем с пазаруването там (също и в Лидъл Blush) - вляза ли, почти никога не правя покупка под 50 лева. Embarassed И всъщност затова отдавна не бях ходила и добре се оправях с магазините наблизо. До последно се чудех дали да участвам в тази игра, но пък харесвам ги пустите бонбони, наградите също ми харесват и ето, че днес се реших. Но това ще ми е участието, не мога да отида пак там, че пак ще накупя хиляди неща. Crazy
Впрочем, като стана дума за M&M, да ви покажа каква „кутия“ за бонбони имаме. Heart Eyes ММ купи това самолетче на връщане от последната си командировка в чужбина (в Румъния беше тогава) преди близо две години. Съвсем тематично, понеже той е авиотехник. Flutter
Скрит текст:
Дъщеричката беше малка тогава и така и не разбра, че е пълно с бонбони, та с ММ ги изядохме на спокойствие. Mr. Green Сега вече разбира и не си позволяваме да го пълним, по-скоро е като играчка. Laughing
Малкото лале е сладко. Simple Smile

# 627
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви! Hug

В играта на Скитълс всички спечелиха - даже мисля, че има нераздадени награди.
Тя пак ли беше за една седмица?
Аз не знам дали да се надявам. От една страна е добре, че няма реклами и малко хора знаят, но от друга не са малко тези, които четат в темата, а и нали има такива, дето са регистрирали една бележка няколко пъти... Ще видим. Ще се радвам много, ако спечеля хавлия. А дъщеря ми ще се радва на топка. Grinning

# 628
Наградите на бонбоните не са малко, дано всички имаме късмет.

# 629
  • Сандански
Видях наградите редактирам се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт