Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 155
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 600
  • Телиш/Плевен
Току-що регистрирах моята бележка за играта на бонбоните и нямаше проблем. Сестра ми също. Peace Наистина, опитай пак, може би е някакъв временен проблем. Hug

Купих брашно от Кауфланд. По принцип бях решила да взема пет пакета, само че харесах още разни неща и рекох, че ще ми натежат повечко и взех само четири. Да, ама отивайки към касите, видях едно „изоставено“ брашно за козунак (беше оставено върху палет с бира) и го взех. Laughing Да видим дали ще ми е на късмет. Heart Eyes

# 601
  • Под Слънцето
Лале, ай дано ти е късмет и целнеш награда!  Peace

Пфффффф . Ей от тези е проблема!
Скрит текст:
Мтел
преди 17 мин. ·
В момента изпитваме технически затруднения с използване на пренос на данни в мобилната ни мрежа. Работим усилено за отстраняването им и се надяваме, че нормалната работа на мобилните ни услуги ще бъде възстановена скоро.
Извиняваме се за причиненото неудобство.
Харесва миПоказване на още реакцииКоментарСподеляне

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 16:29 от TopsyG

# 602
  • Телиш/Плевен
Лале, ай дано ти е късмет и целнеш награда!  Peace
Благодаря ти. Hug

# 603
  • Русе
Ставам нахална, но може ли линка на играта на Рекс... Laughing

# 604
Заповядай
https://www.rexpromo.bg
Късмет

# 605
  • Русе
Много благодрая!! Има много време до крайния срок, но ако оставя за после, просто ще забравя #Crazy

# 606
  • Сандански
Много благодрая!! Има много време до крайния срок, но ако оставя за после, просто ще забравя #Crazy
Организаторите просто решиха да дават огромни срокове незнам защо вече все така се получава. Никой нищо не казва за queens въпреки, че и там играта реално започва през май. Simple Smile

# 607

[/quote]
Организаторите просто решиха да дават огромни срокове незнам защо вече все така се получава. Никой нищо не казва за queens въпреки, че и там играта реално започва през май. Simple Smile
[/quote]

Queens Juice За да могат куфарите да завършат пробното си околосветско пътешествие, като, за да си почиват добре, използват меките плюшени възглавници! 🌎😴 Grinning

Това са отговорили във фейсбук, на въпроса защо първото теглене е след месец  Joy

# 608
# 609
  • Сандански
Милка дали биха пуснали нещо ново от 1 Май? Гледам имат някакъв нов вкус та си мисля дано да има нещо.  Laughing

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 19:34 от Ivaylo77

# 610
Милка дали биха пуснали нещо ново от 1 Април? Гледам имат някакъв нов вкус та си мисля дано да има нещо.  Laughing
hahaha hahaha Едва ли, щом вече сме 8 април  Simple Smile

# 611
  • Сандански
Милка дали биха пуснали нещо ново от 1 Април? Гледам имат някакъв нов вкус та си мисля дано да има нещо.  Laughing
hahaha hahaha Едва ли, щом вече сме 8 април  Simple Smile
Joy Joy Joy Joy Опа датите ми бягат  как въобще си го помислих  Joy Joy

# 612
Ivaylo77 май с мерак Joy

# 613
Преди малко се върнах от Кауфланд и регистрирах касовата бележка в играта на бонбонките. Никъде не видях реклама на играта. Ако не бях прочела в темата, нямаше и да знам, че има подобно нещо.
Брашно се отказах да взема. На обяд регистрирах един код -
 опитайте пак. Спечелих миксер, стига толкова, макар че и формата за печене не е лоша.

# 614
и аз искам форма ама не ми се падна

Общи условия

Активация на акаунт