Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 157
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 585
Успех.

По каква рецепта го правиш?
Ако може на лични. Simple Smile
По рецептата от опаковката на брашното  Mr. Green ако искаш подробно мога да ти я пратя

# 586
  • Сандански
newsm45 Искам хлебопекарна newsm45

# 587
Бубе, от тази на козуначетото брашно ли?

Ако е тя и аз я имам. Laughing

# 588

Даа по нея рецепта. Ти правила ли си с тази рецепта?

# 589
Не съм.

Сподели резултата, ако е сполучлива ще я пробвам и аз.

Тестото на ръка ли го забърка или в машината?

Съжалявам за спама. Praynig
Няма ме нито в Милка, нито в Морени. Joy

# 590
На ръка, нямам машина. Затова пък имам още един код може и да ми излезе късмета  Joy

# 591
  • Телиш/Плевен

Даа по нея рецепта. Ти правила ли си с тази рецепта?
Аз съм правила и става страхотен. Heart Eyes Е, при мен проблем беше фурната, че понякога не пече както трябва, но дори това тестивото беше много вкусно (аз често си хапвам и от тестото като меся, много обичам, та нещо и да не се опече добре, пак си го ям Blush). ММ яде от изпечената част и каза, че е много хубав. Heart Eyes
Намерих и снимка. Беше ми първи опит и затова е документиран, иначе на вид не съм го докарала съвсем. Blush Не ги умея тия плитки и това си е.
Скрит текст:

# 592
  • Пловдив
Какво носят от Спиди?ММ е получил смс да чака пратка днес newsm78

# 593
  • Сандански
Какво носят от Спиди?ММ е получил смс да чака пратка днес newsm78
Какво чакате?

# 594
И аз днес се пробвах на брашното,но уви за пореден път без успех. #Cussing outИмам още един код и приключвам с играта.Искам хлебопекарна пък! Praynig

# 595
Страхотен се е получил козунака.
Определено ще пробвам и аз тази рецепта.

Спийди носят наградите от Туикс.

# 596
  • Пловдив
Страхотен се е получил козунака.
Определено ще пробвам и аз тази рецепта.

Спийди носят наградите от Туикс.

Мъжа ми е с чаша от туикс и аз също,но само той е получил смс..още не е дошъл куриера...
Иначе чакам 2 чаши туикс,тениска от Дав,орео чаша Peace

# 597
Сникерс не ми дава да кача снимка - първо изписа, че е прекалено голяма, след като я намалих и опитах пак, излезе надпис "Нямате право да качвате повече снимки". Да не би сайтът да е повреден? Гледам, че и печеливши няма....

Качих 3 снимки в Бондюел за проба - за сега произведението не е кой знае какво, но има време да измисля нещо по-интересно. От трите участия, които са качени, две не отговарят на условията - чудя се защо не ги махат. При качването излизат надписи какви трябва да бъдат снимките - първата с продуктите на марката (трябва задължително да се вижда етикет), втората - междинен етап и третата - краен резултат.

# 598
  • Сандански
Сникерс не ми дава да кача снимка - първо изписа, че е прекалено голяма, след като я намалих и опитах пак, излезе надпис "Нямате право да качвате повече снимки". Да не би сайтът да е повреден? Гледам, че и печеливши няма....

Качих 3 снимки в Бондюел за проба - за сега произведението не е кой знае какво, но има време да измисля нещо по-интересно. От трите участия, които са качени, две не отговарят на условията - чудя се защо не ги махат. При качването излизат надписи какви трябва да бъдат снимките - първата с продуктите на марката (трябва задължително да се вижда етикет), втората - междинен етап и третата - краен резултат.
Може само по 15 снимки.  Peace
Но те си имат и друг проблем с играта.

# 599
  • Под Слънцето
Сичките игри днес май създават проблеми

Преди 40 мин регвам бележка  с ММ , но не получавам смс. Друг номер, т.е. нов за системата. Звъня на организатора. След като се наслушах доволно на музика, вдигна девойка ,която явно дремеше. Обясних. Каза да регистрирам отново. Ми няма смс и толкоз. Страницата седи отворена , ама ако мигне тока..
Пък ако пробвам на друг номер не съм убедена, че няма да ми изпише, че е регистрирана вече...

#Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт