Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 145 554
  • 2 463
  •   2
Отговори
# 900
Лале, да, разбираемо Sad.. Аз доста ги нахоках тогава , но пак играх. Мания , кво да прайш? Wink

bouquet

валида, след пяната, имаше и мицеларна вода, и единственото,което излиза ,е "елате тук след 6.04. за да видите печелившите"... та реших,че някой може да се е потрудил в таз 'фирма' един път да обявят  без проблем кой печели

пфу.
 Peace

Съжалявам но само това успях да намеря

# 901
Говорим за СКРИТИ ЯЙЦА, а това на кутийката с боя за яйца не е скрито !

Да, но ми излизат 4. Затова ви попитах, ако някой желае - да сподели къде са петте
Аз 4 изброих, но понеже го нямаше като опция за отговор (имаше 3,5 и 9), броих майката и детето на рекламната картинка за играта, които боядисват червено яйце и отбелязах 5 за отговор.  Страници (2,3,4,8,11)

# 902
Говорим за СКРИТИ ЯЙЦА, а това на кутийката с боя за яйца не е скрито !

Да, но ми излизат 4. Затова ви попитах, ако някой желае - да сподели къде са петте
Аз 4 изброих, но понеже го нямаше като опция за отговор (имаше 3,5 и 9), броих майката и детето на рекламната картинка за играта, които боядисват червено яйце и отбелязах 5 за отговор.  Страници (2,3,4,8,11)

Ами то друго не остана, та това ще е

# 903
Честито на всички за наградите, наистина е приятно да се четат подобни постове.

Вчера ходих до бензиностанцията OMV до нас и не ми дадоха точки. Някой дали има за да се сдобия по някакъв начин. Нямаме кола и май ще се откажа скоро.

# 904
Вчера ходих до бензиностанцията OMV до нас и не ми дадоха точки. Някой дали има за да се сдобия по някакъв начин. Нямаме кола и май ще се откажа скоро.
От къде си? Колко точки ти трябват? Мога да помогна.

# 905
  • Телиш/Плевен
За плевенчаните, търсещи промоционални бутилки Бритос - има еднолитрови в Лайф на ул. Цар Самуил. Party

# 906
  • при късмета
Вече и аз имам имейл от лидл

# 907
  • София
Бритос сега ги видях, харесаха ми наградите, ще ходя да издирвам. В Кауфланд не видях такава бира, но снощи набързо минах. В CBA или Фантастико ще проверя и дано има. харесват ми "малките" седмични награди Simple Smile

# 908
Не знам дали имам шанс с моя един код на Бритос, но си пожелавам хамак или хладилна чанта  Sunglasses

# 909
Май всички сме с по един код. Laughing

# 910
  • при късмета
Аз имам 2. Онзи ден взех последните 2 бутилки по литър в магазина.
Даже вчера мислех, че са извадили, защото беше на седмична промоция в Била, но като отидох нямаше. Едно момче от магазина и до склада го накарах ходи и каза, че е свършила и няма

# 911
Късмет. Hug

Надявам се тези, които купуват по 200 продукта само и само да спечелят да не играят в тази игра. Mr. Green
Така де, да има нещо и за нас.

# 912
Така разпалено говорите за тази бира, че ми стана интересно. Може ли линк да видя наградите, въпреки, че няма да се включа?

# 913
  • Пловдив
Аз Бритос забравих да купя. Ако се сетя днес, ще регистрирам едно кодче Laughing

# 914
  • Сандански
Видяло се е, че и аз трябва да търся Бритос не харесвам да изоставям Joy

Общи условия

Активация на акаунт