Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 145 687
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Ни Милка, ни Морени...
Днес или утре ще мина за последен опит със София мел, пък каквото стане.

# 1 036
И аз утре ще се пробвам за последно с брашното.

Няма ме и мен в горните.

# 1 037
  • Nesebar
Вчера си намерих четирилистна детелинка ииии сега като завалят награди Wink

# 1 038
  • Телиш/Плевен
Тук чета колко трудно се свалят етикетите с кодовете на теди, а някой беше споделил, че е видял в магазина отлепени кодове. Интересно...
Може би зависи от партидата и/или опаковката. Повече от половината ми кодове са на стъклени шишета и споделих вече злополучния си опит с отлепването. Но добре, че искат само една опаковка, ще дам от пластмасовите.

Остават ми пет кода още и ще поръчам спалния комплект. Party

# 1 039
  • София
И аз си пазя един код за брашното и се чудя кога да го регистрирам.
Иначе да се отчета с една малка награда от Блу пойнт - 20% отстъпка при покупка на обувки Runners.

# 1 040
  • Телиш/Плевен
Национална лотария не се спряха, влязох да си регистрирам кодовете и какво да видя - имат нов билет. Mr. Green Интересен изглежда, няма и „печалба“ участие в жребия за ТВ игри, ама с тия пусти числа човек кьорав става... Rolling Eyes Ще купя все пак, да видя какво представлява. Wink Обичам дракони, имам такъв талисман, (даже една от буквите в надписа, който съм си татуирала, е с глава на дракон), та затова се заинтригувах. Blush

# 1 041
# 1 042
Лале, зариби мЪ. Joy Аз пък съм Дракон по китайските зодии, няма начин да не ударя голямата печалба. Joy Joy

# 1 043
  • Русе
Ааа, не , печалбата е моя..по душа съм жив дракон  Joy

# 1 044
Сега ми донесоха чашата от Туикс-здрава е и не много грозна...вече нищо не чакам Sad

# 1 045
Търчете за билети, аз разногледа станах. #Crazy Току-що ги разгледах, абсурд някой да знае, че съществуват толкова много. Joy Joy

# 1 046
Аз съм обидена на Националната лотария - взех си за Великденските празници 2 билета с пирамиди; единият не печели, изтривам втория - излизат ми числата на един ред (с хубава печалба). Остана само числото 6; изтривам бонус числата - започна да се показва 6, но се оказа 16 - ужасно се разочаровах  #Cussing out Laughing

# 1 047
  • Телиш/Плевен
Търчете за билети, аз разногледа станах. #Crazy Току-що ги разгледах, абсурд някой да знае, че съществуват толкова много. Joy Joy
Аз имам чувството, че колкото пъти вляза в сайта, все има по някой нов. Или поне не помня в последните месеци да съм влязла и на началната страница да не е имало поне три билета с надпис „нов“. Много са наистина, сега и аз ги разгледах. Даже не знаех, че още има от тези, дето бяха първите. Мислех, че отдавна е изчерпан тиражът. Сега видях, че и нови Златни пирамиди има, някой нали беше писал, че харесва този билет.
Докато пиша и стана ясно кой харесваше билета, Петя е била. Hug

# 1 048
  • София
Добре, една опаковка е лесно. Flutter Много ти благодаря за отговора. Hug
При мен/мъжа ми го е получил днес/ куриера чинно си прибра 50-те кода за куфара, които бях нагласила предварително в едно пликче. Не ги е броил,обаче. Наверно и с по малко бройки би могло да се получи.  Иначе куфарчето е много много готино. Много съм доволна.
В разговорите по телефона преди това куриера ми каза, че са нужни необходимия брой опаковки с надпис "супер промоция" Laughing

# 1 049
  • Телиш/Плевен
То хубаво, ама моите са си по шишетата и не знам как ще искат над 20 стъклени шишета. Laughing Е, няма проблем да ги дам, ако държат. Mr. Green Ще видим какво ще стане, то аз още не съм ги събрала, остават ми пет кода и тогава ще поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт