Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 396
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 130
Днес толкова чаках за смс за М&М и накрая куриера явно ме е забравил. Утре рано, рано ще му звъня да ми носи наградата

# 2 131
  • София
И аз имам смс от Лео, обаче куриер никакъв не се появи, че и телефона си не вдига.  Naughty

Либрес от всички видове с промоционални етикети има в ДМ.  Peace

# 2 132
  • Под Слънцето
Явно е "Сега за София. Скоро и по други градове"... Аз утре почвам да тормозя офиса на Лео във Варна Wink

# 2 133
  • София
Ми аз съм в София, ама пакне ме отразиха.

# 2 134
мен ме е яд защото няма как да не е минал покрай магазина в който работя защото е на най-главната улица в града и има спирка, където спират и на 5 крачки са при мен, но не исках да звъня да го притеснявам все пак. Веднъж един ми донесе една чаша в 17h та се надявах и сега да е така, но утре ще звъня

# 2 135
  • Пловдив

Либрес от всички видове с промоционални етикети има в ДМ.  Peace

В нашия ДМ нямаше никакви Laughing

# 2 136
  • Монтана
Аз вчера получих SMS за награда - кафе за цяла година от вафли Троя и заявих данни за доставка, като ми казаха, че срокът за доставка е 60 работни дни. Имах 4 или 5 регистрации, направени още в началото на играта. Последните седмици въобще не бях купувала и регистрирала промоционални вафли. Даже мислех, че е свършила промоцията. Явно няма значение и не се отчита кога са правени регистрациите, т.е. скорошните нямат предимство.

Искам да попитам, за активността на Биотен със скреч карти - знаете ли има ли конкретни участващи продукти? На картончетата е посочено, че не участват кремовете за лице, т.е. всички останали продукти би трябвало да участват, но в магазина ми казаха, че участват само 2 крема за лице, като възможните награди са: крем за лице, маска за лице и лосион за тяло. Знаете ли подробности?
Вчера си купих продукт на Биотен и ми дадоха скреч карта и спечелих продукт, но имаше само крем за лице за над 45 години и остана за майка ми. После в друг магазин пак взех и отново само такъв крем имаше само че нощен. Но четох на фейсбук страницата им че се печелят и лосиони и други продукти  newsm78 интересно как само тези има из магазините. Пак на страницата бяха писали че май месец щяло да има същата промоция в ДМ и Лили.

# 2 137

Либрес от всички видове с промоционални етикети има в ДМ.  Peace
И в нашия(открит днес)нямаше с промо за игра,но открих в СВА и то с 10точки Wink
В нашия ДМ нямаше никакви Laughing
Пак оплесках цитатите...моля за извинение Rolling Eyes

# 2 138
Днес ми се обади куриера за хавлията на М&М. В събота ще ми я донесе понеже през деня съм на работа. От Русе съм така че явно ги разнасят вече навсякъде.

# 2 139
На мен пък значките от Кока Кола ми харесват, ама все не ми се пада капачка със знак за значка, а и от малка си събирам значки. Ако някой не ги иска, проявявам интерес. Предлагам 3 кода на ментина и ключодържател на харибо.

# 2 140
  • София
poems имам капачка значка, ако искаш мога да ти я изпратя някак си. Нямам възмжност да търся обекти за замяна.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 21:27 от sea.sea

# 2 141
  • Под Слънцето
На мен пък значките от Кока Кола ми харесват, ама все не ми се пада капачка със знак за значка, а и от малка си събирам значки. Ако някой не ги иска, проявявам интерес. Предлагам 3 кода на ментина и ключодържател на харибо.

Дай адреза да ти пратим тез капачки. Мене не ме кефят значките. Днес подарих 2

# 2 142
Знаете ли реално от кои магазини в София можем да си вземем награда 20г Чио чипс? За първи път ни се падна нещо от Чио, децата тичаха до Фантастико с талончето, но там нямали (а ги има в списъка с "наградни центрове").

# 2 143
Моите от предната им игра ги взех от СБА.

# 2 144
  • София
poems имам капачка значка, ако искаш мога да ти я изпратя някак си. Нямам възмжност да търся обекти за замяна.

Понеже знам, че някои събирате стикита съм снимала три, които подарявам, ако на някой му липсват.

Скрит текст:
Ние нямаме крайната вдясно на снимката - Смърфория. Ама как може да ми я дадеш?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт