Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 329
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 190
  • при късмета
Дадох им го, сега ще трябва да измисля къде да я съхранявам, докато дойде време за деклариране.  Blush
Взимаш една папка и в нея започваш да събираш бележките. Дай Боже да станат повече.
Папката държиш на място с документи или такова, на което често взимаш или оставяш нещо важно, за да не забравиш и да си сигурна, че всичко ти е на едно място.
Като работила дълго време с документи, често и такива, които се ползват веднъж годишно, но са важни, гарантирам, че този начин работи

# 2 191
  • София
Да ви следя  Flutter  Искам игри необвързани с Фейсбук , но все по-рядко срещам такива  Tired

# 2 192
  • Телиш/Плевен
Получих си флашката от Куинс и топката от M&M, страхотни са и двете! Heart Eyes
Скрит текст:

# 2 193
Дадох им го, сега ще трябва да измисля къде да я съхранявам, докато дойде време за деклариране.  Blush
Взимаш една папка и в нея започваш да събираш бележките. Дай Боже да станат повече.
Папката държиш на място с документи или такова, на което често взимаш или оставяш нещо важно, за да не забравиш и да си сигурна, че всичко ти е на едно място.
Като работила дълго време с документи, често и такива, които се ползват веднъж годишно, но са важни, гарантирам, че този начин работи

Благодаря за съвета, така и ще направя Simple Smile Кой знае дали ще се съберат много бележки...

Флашката и на мен ми харесва, но реших да играя за нея едва след като спечеля куфар и възглавница  Simple Smile

# 2 194
Флашката и на мен сега ми хареса, от картинката на сайта не ме впечатли толкова. Може да се пробвам с някой друг код

# 2 195
  • София
Все още чакам смс за топката, но няма и няма.. И бирите на МП се загубиха някъде, обмислям да пиша на Каменица...

# 2 196
  • на североизток от Рая
 Нямам ме в Бритос. Това не ме отчайва, но вече втора седмица се надявам, че ще ми се падне нещо. От нашия град винаги има спечелили, явно бирата се намира и доста хора участват за награди. Ама те пък все хубави награди, кой ще ги откаже.  Simple Smile

Имам един код от Куинс, днес ми дадоха шишенце и аз се възползвах. Веднага ли се разбира, ако се спечели флашка? Сега ще го въведа.

От Каменица и ние спечелихме бири, но няма известие, че ще ги доставят.

# 2 197

Купувам аз Бритос в магазина, ММ ми вика "е, докога ще я пием тая бира, какво толкова я хареса?", аз - докато спечеля, ще я пиеш, после, ако щеш! Simple Smile

# 2 198
Eто така се прави, успех! Hug

Нели, за флашка веднага се разбира.

# 2 199
  • Телиш/Плевен
Имам един код от Куинс, днес ми дадоха шишенце и аз се възползвах. Веднага ли се разбира, ако се спечели флашка? Сега ще го въведа.
Да, веднага се разбира. Hug

Лео Експрес имат някакви проблеми със системите и пратките, та имайте търпение. Звънях и на националния телефон, там получих грешна информация (че пратката ми е в офис, а тя беше в куриер), но добре, че малко след този разговор ми звънна куриерът и ми каза, че има пратка за мен (аз тъкмо бях почти тръгнала за офиса). Той ми и каза за тия проблеми, много било объркано и все така носел едно, после се връщал за второ на същия адрес. Confused Иначе днес имах получени три SMS-а, като два от тях бяха за една и съща пратка. Tired Дано си оправят бъркотиите и си получите скоро наградите. Hug

Бритос я харесваме и двамата с ММ (а той по принцип е почитател на Ариана), та в последно време друга бира не купувам. Party Радваме се на федербала, а ако спечелим и хладилна чанта, ще сме на седмото небе. Heart Eyes

# 2 200
От София мел някой получили служебна бележка?

# 2 201
Толкова искам да играя в бритос, но в тъпия ми град я нямааа ooooh! . Има игра на пиринско в кварталния с купуване на бири и търкане на карта, като наградата е барбекю.

# 2 202
Лаленце благодаря за информацията за лео. Вчера имах смс, а никой не дойде. Тази сутрин пак имах смс, но номера на куриера беше друг и още никой не е дошъл, след работа ще мина направо през офиса им

# 2 203
  • на североизток от Рая
 Флашка - йок.  Crossing Arms Ама нищо, имам три в портмонето. Е, не е излишна още една, но другия път.  Grinning

Благодаря, Лаленце, Ив!  Heart Eyes Heart Eyes

Ментина - два кода регистрирах, но като гледам синът ми как яде бонбоните, днес взех още две пакетчета заради него. Вредно е, но той обича сладко и не се усеща като почне, че те свършват.  ooooh!

Късмет в игрите, момичета!  bouquet

# 2 204
Сега си получих тениската от Лейс - жълта, с женско лице. Забавна е, но картинката е като гумирана, имала съм такива като малка и наистина изчезват много бързо. Но пък така и така ще я ползвам предимно в къщи.

Вече чакам само топката.  Blush

Впрочем, размислих за слушалките на Либрес - първо искам тениска - от любимия ми модел е - широка и малко по-дълга отзад, има си и джобче, което ми изглежда много симпатично  Heart Eyes Дано да е като на снимката и размерите да си отговарят!

Общи условия

Активация на акаунт