Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 053
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 340
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Вчера търсих Либрес в ДМ, има най-различни видове, но такива за играта нямат. Затънтена провинция, това е.  ooooh!

Днес са ни Камениците, мъжът и и щерката спечелиха. Мен ще ме черпят. Laughing

Куриерът за орео наградата не ме е намерил и сега трябва да търся в кой офис я е занесъл. Дъщеря ми пък изобщо не можа да ми каже кой ги разнася.  Thinking Имам да получавам чаша и една от онези странни лъжици. Днес не знам кое е носил, май лъжицата. Друго не чакам вече, надявам се поне на една награда от Бритос, а и от Ментина на хавлия, друго от Ментина не искам.

Много награди пожелавам на всички!  Hug

# 2 341
Наградите от Орео ми ги донесоха Тип Топ. Peace

# 2 342
  • на североизток от Рая
Наградите от Орео ми ги донесоха Тип Топ. Peace

Май в нашия град няма Тип-топ. Поне досега, никога от тази куриерска фирма не съм получавала нищо.

# 2 343
Нели, звъни на номера от който са ти звънели, за да разбереш кой е куриера, не че всеки път звънят. ooooh!

# 2 344
  • на североизток от Рая
Нели, звъни на номера от който са ти звънели, за да разбереш кой е куриера, не че всеки път звънят. ooooh!

На мен куриер ми звъня упорито два поредни пъти. Аз не вдигнах ,
Скрит текст:
защото бях в час. Blush
После пък е звънил на дъщеря ми заради Каменицата  и на нея е казал за ореото, да си го търсим от офис в града. Тя пък не разбрала от коя фирма са./но значи същият носи и Каменица/. На нея тези неща изобщо не са й приоритет.  Joy Мен чак ме познават куриерите и като минават из града с колите и ме видят, ми намахват, тя не знае, просто не отразява такива подробности.

# 2 345
 Joy

Нели, напиши от кой град си, може момичетата да помогнат кой куриер да търсиш. Grinning

# 2 346
  • на североизток от Рая
Joy

Нели, напиши от кой град си, може момичетата да помогнат кой куриер да търсиш. Grinning

Скрит текст:
Шумен.
Ще го издиря аз, няма страшно. Като се върне дъщеря ми, ще доизясним нещата. Видяхме се днес набързо, колкото за минути да си кажем две три думи.  Всъщност, аз след часа позвъних на номера, но никой не вдигна. Не направих втори опит.

# 2 347
Утре се опитай да се свържеш с него, сигурно ги е оставил в офис, най-мразя така, Спиди редовно правят този номер, уж не съм била на адрес и накрая пратката се оказва в техен офис, а аз будалата ги чакам цял ден и мъкна телефона навсякъде, как да не те е яд... Crossing Arms

# 2 348
Оххх, муня съм 200%-ова! #Cussing out Реших да купя сокчета куинс за последен опит, като ги заизбирах по названия, поне да са такива, дето ми харесват на вкус и съм накупила не участващи в играта бутилчици. Няма код, няма жив дявол..........е, ще си ги пийна, да съм гледала, поне не са много! Че поне да бяха нещо кой знае какво, ама.... Simple Smile Заспала работа! Mr. Green

# 2 349
 hahaha

И аз така, но видях преди касата и ги смених бързо-бързо, иначе щях да си ги пия. Joy

# 2 350
hahaha

И аз така, но видях преди касата и ги смених бързо-бързо, иначе щях да си ги пия. Joy

Щот си съобразителна, пък аз лакомия, гледах да са ми вкусни! Simple Smile Ама, карай, ще ги пийна за здраве на участничките в темичката с пожелание да не правят като мен! Hug Grinning

# 2 351
 Hug

Между другото вчера изпих/изхвърлих последният сок, който имах диня+ябълка, по-гадно нещо не бях опитвала.

# 2 352
Joy

Скрит текст:
Шумен.
Ще го издиря аз, няма страшно. Като се върне дъщеря ми, ще доизясним нещата. Видяхме се днес набързо, колкото за минути да си кажем две три думи.  Всъщност, аз след часа позвъних на номера, но никой не вдигна. Не направих втори опит.
[/quote
Нели офиса на ТИП ТОП е малко по нагоре по улицата на Математическата гимназия в един блок,аз вчера ходих за моята чаша.

# 2 353
  • Русе
А в Била в Русе...пълно разочарование...от Либрес ни една опаковка с код, сокове Куинс нитоооо един във тази студената витрина, преди от взех няколко с различни вкусове...толкова бях бясна, че забравих Ментина, но там и без това имам само 3 кода и не очаквам чудеса Simple Smile
В кауфланд също не видях превръзки с точки, прибирам се безславно Joy

# 2 354
  • на североизток от Рая
Joy

Скрит текст:
Шумен.
[/quote
Нели офиса на ТИП ТОП е малко по нагоре по улицата на Математическата гимназия в един блок,аз вчера ходих за моята чаша.

Ееее, открихме се. Ивекс беше права, че някоя съгражданка може да се включи. Ама те на майната си тез, аз съм в другия край на града.  Wink

Благодаря ти, diana k1! Hug

Общи условия

Активация на акаунт