Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 056
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Телиш/Плевен
Там намерих поне куин'с с драконовия плод, за който май Лалето каза,че е як.
Аз само потвърдих, иначе преди мен вече го бяха казали. Hug
В голямо приключение си се вкарала. Ама да знаеш, на късмет е. Mr. Green  Hug
Скрит текст:
Преди няколко години (edit: сетих се кога беше - декември 2014-та) валеше дъжд, а аз имах да обикалям по задачи и излязох с чадър (обикновено не го правя, но това е когато не се срещам с хора и мога да си позволя да се намокря Laughing). Трябваше да хвана тролей, идва тролеят, аз се опитвам да сгъна чадъра, ама нещо заяде. Сгънах го накрая, но леко си порязах пръста. Нямах кърпички, нямах нищо. Confused Е, не беше голяма раната, но потече малко кръв. Та стигнах крайната дестинация и гледам насреща ми - Лафка. Вървеше някаква реклама за празнични тегления на Лото 6/47 (беше около Нова година) и викам да пусна фиш. Хубаво, ама с този кървящ пръст... Confused Маркирах „случайни числа“, че иначе трябваше да окървавя целия фиш. Joy Давам го на касиерката, тя ми връща квитанция и ме поздравява, че печеля сто лева. Party И досега това ми е рекордната печалба от лотарията.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 23:43 от Лале в дъжда

# 2 371
  • Под Слънцето
Ъхъ,  цъкнах няколко участия за екскурзия в лотарията  за любимата Барселона  animal085 animal085

# 2 372
  • Телиш/Плевен
Ъхъ,  цъкнах няколко участия за екскурзия в лотарията  за любимата Барселона  animal085 animal085
Силно стискам палци!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Hug

# 2 373
  • Под Слънцето
Мерсаж  Peace

Инак днес пратих 3 значки за сф, както обещах. Утре рано ш'са боря за колело на терен, после бегом през Еконта за пратка от Ваня, следобяд сядам да вкарвам събрани кодове, пък квото стане Wink

# 2 374
  • София
. Дърпам халката, не ще. Пак дърпам , опитах да надигна капачката.. Ми срязах си пръстта, текна кръв...  Жива съм! Wink
И мен днес ме споходи същото. Само че в домашни условия. Срязах си пръста в опита си да отстраня капачката. Пу да му се не види.  #Cussing out
Получих си кърпа и топка от бонбонките. Жълтички. Харесват ми.

# 2 375
  • София
. Дърпам халката, не ще. Пак дърпам , опитах да надигна капачката.. Ми срязах си пръстта, текна кръв...  Жива съм! Wink
И мен днес ме споходи същото. Само че в домашни условия. Срязах си пръста в опита си да отстраня капачката. Пу да му се не види.  #Cussing out
Получих си кърпа и топка от бонбонките. Жълтички. Харесват ми.
Уффф!Ужасни са тези капачки!Преди няколко месеца станах неволен свидетел на страшна сценка с един такъв сок...Момченце на 9-10 години почти си отряза пръста с парче от капачката.... От тогава не съм пила нищо с такава капачка...   Stop
Внимавайте много като ги отваряте! Simple Smile

# 2 376
  • Телиш/Плевен
Има указания как се процедира с капачката, прочетете ги и ги спазвайте. Hug Никога не съм имала проблеми, даже не виждам как бих могла да се порежа, но явно се случва. Confused

# 2 377
  • Сандански
Имам проблем. спечелих флашка от куйнс с 2 код обаче след като ми се отвори прозореца бях от телефона написах данните си, но нямаше бутон за записване след което всичко изчезна. В правилата пише ако не въведеш данни значи си се отказал от наградата и сега незнам какво да правя.

# 2 378
Пиши на Куинс.

# 2 379
  • Сандански
Писах сега пък ще видим какво ще стане  Peace

# 2 380
Искам да се похваля, че току що получих много приятна изненада от Хиполенд. За РД на малката буболечка са ми изпратили подарък. Не мога да повярвам, много мил жест, и детето много си хареса подаръка. Всъщност подаръчетата са 3.  ura

# 2 381
  • Под Слънцето
Не съм хваната от гората , знам как се отварят такива шушета кат на куин'с . Ама тва вчера беше некво заяло , или машината за затваряне е била по-убедителна...

А значките от колата изглеждат така :

Скрит текст:

# 2 382
Взех си куфара от СБА. Дадоха ми и декларация за деклариране. Пазарната му цена пише 65,90 лв
А странно, че ЕГН не са ми искали. Само се разписах на тяхната бележка, че са ми го предали.

# 2 383
  • Телиш/Плевен
Не съм хваната от гората , знам как се отварят такива шушета кат на куин'с . Ама тва вчера беше некво заяло , или машината за затваряне е била по-убедителна...
Ами не всеки знае, никой не се е родил научен и не е казано, че само „хванати от гората“ не знаят как се прави. Tired И да, допускам, че се случват и такива неща, написала съм го, но допускам и че има хора, които не знаят как се прави (при първия си досег с такава бутилка и аз не знаех) и затова е хубаво да прочетат, иначе всяко отваряне ще е съпроводено с инциденти. Не съм го казала с лошо, а с идеята да помогна някому. Но който както иска да го приема. Peace

# 2 384
  • Под Слънцето
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт