ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatan sensin/

• 56 665
  • 729
  •   1
Отговори
# 150

Поне малко романтика с младоженците няма ли да ни покажат.  Joy

# 151

Поне малко романтика с младоженците няма ли да ни покажат.  Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Само това оставаше да направят! Joy

# 152
Тефик: Азизем, най-после си моя, само моя!
Азизе: Тефик, какви ги говориш! Чок аип, ама! Имам важно вазифе!
Тефик: Готов съм на всичко за теб!
/на носа си - "Няма по-важно от моето вазифе, Азизе! Трябва да се срещна с Химилтън, да се пазя от Джевдет, да съм хубав пред Васили."/
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 153
Тефик: Азизем, най-после си моя, само моя!
Азизе: Тефик, какви ги говориш! Чок аип, ама! Имам важно вазифе!
Тефик: Готов съм на всичко за теб!
/на носа си - "Няма по-важно от моето вазифе, Азизе! Трябва да се срещна с Химилтън, да се пазя от Джевдет, да съм хубав пред Васили."/
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

....".Оф, а и Ангела".. ooooh!
 Joy Joy

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 12:02 от HELEN60

# 154
Ангела на друга страна, не е лесна работата на Тефик! Вазифета плюс домочадието на Джевдет! Joy Joy Joy Joy Joy
Ангела просто не е влязла в действие...Сега като разбере за сваДбата със сигурност ще стане още по-услужлива към Хамилтън. А за Люсито и Джевдет няма да остане време, не и сега.
Тя само ще чака да дойде нейния ред, поне за една разходка на въздух със синеокия полковник...
Дотогава ще измерва коридорите на конака.

# 155

Само това оставаше да направят! Joy

Че лошо ли е?  Mr. Green

Ето, предстои първата брачна нощ.

После Тефо може да организира някоя романтична вечеря на газена лампа.  Joy
Или да заведе Азито в изисканите ресторанти, в които ходи.

След някоя друга серия може да скове кошче за бебека, заедно с Азито ще обзаведат детската стая.

Хей, здравей, живот, здравей!  Joy

Друго си е мъжът ти да е патриот.  Mr. Green

# 156
Ако се сети за онази нощ с Джевдет и сабята в леглото, като нищо ще сложи една пушка между себе си и Тефик.

# 157
Ако се сети за онази нощ с Джевдет и сабята в леглото, като нищо ще сложи една пушка между себе си и Тефик.

На Тефо такива не му минават.

Много бързо ще забрави какви ги е говорил доскоро.

Една-две серии ще се прави на умряла лисица и ще си покаже рогата.

Но и да я тормози Азизе, и да я бие, тя от инат и срам пак няма да си признае, че е сгрешила.

Най-много бабата да ходи да реве на Джевдет.

# 158
Ще е много гадно, ако посегне да я бие. Надявам се да няма повече такива сцени като с Ефталия. Но без психически тормоз няма да мине. И много искам да видя как Хасибе отива да се оплаква на Джевдет от Тефик.

# 159
На 23 април, по случай деня на детето в Турция, ще бъде повторно показан мюзикълът за деца "Вещицата и маестрото" с участието на Берг.

На сцената ще бъде и държавният симфоничен оркестър на Истанбул.

23 април, 16 часа, Caddebostan Kültür Merkezi

# 160
Благодаря за преводите и чудесната новина, Варна!  Hug Flowers Rose

Цитат
На 23 април, по случай деня на детето в Турция, ще бъде повторно показан мюзикълът за деца "Вещицата и маестрото" с участието на Берг.

Със сигурност ще видим и Али. Heart Eyes

# 161
Той Тефо дори да не даде прашинка да падне от главата и, само да разбере, че е разговаряла с Джевдет или по някакъв повод да се срещнали , да кажем по вазифе  Joy Joy Joy, пак ще сипе отрова, няма да се учудя, ако ги опуха. Но той е толкова прикрит, че не знам какъв начин ще избере, за да накаже Азизе в случай, че не му върви по водата. А тя няма да му върви. Може да е недосетлива, но не е и от послушните.

# 162

Няма как Тефик да остане прикрит, освен ако сценаристите не са решили Азизе да прогледне в последната серия.  Joy

Ако ще й идва акълът по-рано, Тефик трябва да извърши нещо драстично или поредица от драстични неща.

Иначе тя ще продължи да го приема за света вода ненапита  и да търчи да му докладва всичко.
Сега като нищо ще му се похвали, че са изпратили оръжието на бунтовниците.  Mr. Green

# 163

Големи сладури са Боран и Мирай!

..................................

# 164
Добро утро и хубав ден на всички.

Днес информационните сайтове разпространяват една новина, която не знам колко е вярна.

Знаем за Боливуд и индийската кино индустрия. В последните години нейна сериозна конкуренция са тамилските филми. Тамил е една от 29-те провинции на Индия, но със своя филмова продукция.

Медиите съобщават, че Берг е определена за партньорка на най-известния им актьор Никеш Рам в най-новия му филм. Голяма част от филма ще се снима в Дубай, за някои сцени ще се използва кулата Burj Khalifa.

Известният тамилски режисьор Франсис Маркус споделя, че филмът е любовна история. Главният герой пристига в Дубай да си търси работа и се влюбва в арабка, която проявява интерес към тамилската култура. Берг ще изпълнява ролята на арабката.

"Докато търсихме подходяща актриса за главната роля, прочетохме новина за анкета сред арабските зрители, в която Бергюзар Корел беше на първо място. Помислихме си, че това би било идеалният избор за нас", споделя режисьорът на филма.

..........................

Престои да видим колко е вярно. Ако се снима, това трябва да стане през лятото. А знаем, че откакто се е родил Али, Берг и Халит никога не работят през лятото. Това е закон.
Освен това лято да си изкарат ваканцията в Дубай.  Grinning Grinning Grinning

http://www.milliyet.com.tr/berguzar-kollywood-da--magazin-243157 … liyetsondakikarss

Общи условия

Активация на акаунт