Радостните мами МАРТЕНЧЕТА гушкат - дано да са ни здрави и много да ни слушкат!

• 47 884
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Отворена опаковка АМ може да използвате до три седмици след отварянето.
Да, това го пише на кутията, но както казах не го вярвам. Не мисля, че може да се "развали" и е търговски трик.

Вигантол давам по предписание по две на ден без почивки.

# 586
Отворена кутия АМ бих ползвала до месец. И аз мисля, че е търговски трик, но ако се засои повече от 3-4 сед. ще го мисля ако тръгна да давам.

# 587
Здравейте, момичета! Включвам се и аз най-накрая, повече ви чета Simple Smile Бебка стана на 2 месеца, расте си прилично, в понеделник й биха и ваксините, но слава богу всичко мина добре. Аз се бях запасила с панадол и ефералган, но не се наложи да ги ползваме. Вече е доста по-интересно с нея - показва си характер, харесва си някакви неща, гука, усмихва се много, не й е приятно да стои сама в стаята, обича да има хора около нея. На нея също предимно са й свити ръчичките в юмручета и като правим масажи и гимнастика се опитвам да ги масажирам и тях, за да се отпуснат. Всеки ден сме навън, защото спи много хубаво, за разлика от вкъщи Simple Smile В тази връзка, педиатърката, която заместваше нашия доктор последния път, ни каза да я мажем със слънцезащитен крем 50+ фактор. Аз по принцип я покривам с една пеленка, за да не я пече слънцето, и четох, че такива кремове се ползват след 6 месец. Вие мажете ли с нещо?
Вече се опитвам да й ангажирам вниманието с някакви играчки - много се радва на въртележката над леглото, активната гимнастика й е интересна от време на време. Вие какви играчки предлагате? Не знам за тази възраст какво е подходящо.

# 588
Tiama, ние все още не сме почнали със слънцезащитните кремове, защото е изцяло облечен, но ще ползвам скоро. И баткото съм го мазала от рано, т.к. е лятно бебе. Та и аз тук във форума бях чела, че се говори нещо за след 6я мес. За мен е немислимо Peace

за сега моето момченце не се заглежда особено в играчки, но му пускам разни музикални понякога и му пея... Скоро и аз вадя активната гимнастика, много са ми готини и практични Wink

# 589
Tiama, ние все още не сме почнали със слънцезащитните кремове, защото е изцяло облечен, но ще ползвам скоро. И баткото съм го мазала от рано, т.к. е лятно бебе. Та и аз тук във форума бях чела, че се говори нещо за след 6я мес. За мен е немислимо Peace

Мерси, Sis! Значи може и ние по-рано да почнем. Коя марка ползвахте с баткото? Чудя се дали да е на някоя от бебешките марки или да си взема медицинска козметика за деца.

# 590

Мерси, Sis! Значи може и ние по-рано да почнем. Коя марка ползвахте с баткото? Чудя се дали да е на някоя от бебешките марки или да си взема медицинска козметика за деца.

Аз съм за Vichy, La roche и др подобни. Препоричвам ти да е спрей и да попива бързо. Бяхме с един крем на Vichy първо и стоеше като варосан Grinning

# 591

Аз съм за Vichy, La roche и др подобни. Препоричвам ти да е спрей и да попива бързо. Бяхме с един крем на Vichy първо и стоеше като варосан Grinning

И аз си мислех за La Roche, понеже аз самата ползвам техните слънцезащитни продукти. Да, идеята за спрей е много добра!

# 592
  • София
На моя син най му е интересна въртележка та над леглото. Слагам го и на активна гимнастика, но не бих казала, че му е интересно. За моя радост си обича леглото, даже заспива без мен като изляза от стаята.Като съм при него се разсейва.Като не плаче от корем е прекрасен. Гука и се смее, тамън мислих, че коликите по минават и днес пак рев.

# 593
И тя си обича леглото и в голяма част от случаите заспива сама. Ако не, белият шум много ни помага. Свалила съм си едно приложение на таблета и ако не заспива дълго време, го пускам Simple Smile

# 594
Да се похваля с моята мандаринка...от снощи се обръща сама от коремче на гръб . Днес излезнахме на разходка по центъра в Ст.Загора,но явно ще я проспи. Много обича като сме в движение да спинкаме Grinning
Не съм я навличала многи. Боди,килотки,ританки,чорапки и една блузка с късо ракавче и покрита с тънка пеленка.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 12:55 от Elisaveta Deleva

# 595
Като ни изписаха и аз бях взела голяма кутия АМ, давах само първия ден и си остана така. Та онзи ден , когато се натрових от рибата му дадох три пъти от същото АМ( което бе отворено 42дни) , докато една приятелка ми писа вечерта, че до месец траело. Е, веднага го изхвърлих и ММ донесе ново, та видях и на опаковката пише до месец да се консумира. На бебко му нямаше нищо, ама знае ли човек .
 За слънцезащитен точно онзи ден питах педи и тя каза след 6-ти месец, ако ходим на плаж само тогава, а през останалото време да го пазя от слънцето.
Електра, радвам се, че се оправихте бързо след ваксината. На нас ни предстои другия месец за първи път 😏

# 596
  • София
+1 за La Roche pediatric. Ние отиваме на ортопед.
Преди малко прочетох, че Селена в Пловдив става университетска болница, на печелившите честито  Mr. Green

# 597
  • Бургас
Минахме и ние в понеделник през ортопед. Всичко е наред. Месец след като проходи каза пак да отидем. Одобри носенете в слинг и препоръча да не слагам в проходилка и бънджи гащи. Но това си го знам.

У нас небивал успех има шезлонгът с вибрации на Ф. Прайс. От няколко вечери пускам и прожектиращата/ музикална лампа, но не съм сигурна още дали има ефект от нея.

# 598
Аз взех слънцезащитния 50+ на Авене (френско) беше намален от 40 лв на 20 лв с годност 11/18 😉👍, досега само веднъж го намазах защото забравям но като видя че му пече вадя големия шал за кърмене и покривам количката 😉
Моя юнак вече си играе много на активната гимнастика и си гука на въртележката на кошарата , имаме люлеещ се шезлонг но нещо не му допада още , досега е спал на него два пъти 😁
Момичета аз имам следния проблем - моя юнак от вчера насам виси на гърда и иска през 30 минути максимум 1 час интервал да суче , направо в чудо се видях вчера и се притесних дали му стига кърмата , пия и шасета Лактамикс за стимулиране на кърма . Но за моя радост снощи след къпане и кърмене спа 7 часа непробуден . Днес от сутринта се наливам с чай и вода и пак иска да суче през час и аз му давам защото явно имаме скок в растежа и трябва да се увеличи производство на кърма. Сега ще наблюдавам няколко дни и ако не отшуми това често желание за сучене ще поговоря с педиатърката. Веднъж минахме през скок с растежа и си спомням беше два дена често сучене бях се изтощила много но ще трая щом е за моето всичко 😘. Последно да добавя като суче и се кротва не реве , казвам го защото с който споделя и казват "да не би да нямаш мляко" , ако нямам кърма и той е гладен ще реве мноооогооо защото неможе да трае на глад. В 15:00 го накърмих и сега си спинка сладко и аз си почивам че като се събуди ще иска игра 😉

# 599
А защо приготвено Ам се съхранява максимум 1 час? Някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт