Радостните мами МАРТЕНЧЕТА гушкат - дано да са ни здрави и много да ни слушкат!

• 47 884
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Моя пък пищи и реве на гърдите, но същевременно търси да суче, като осверипял е. Не знам на какво се дължи това.
На моменти ме отказва тотално да кърмя.

# 601
А защо приготвено Ам се съхранява максимум 1 час? Някой знае ли?
Може да се завъди вътре гад, затова. Аз обаче го пазех по два часа в термобокс. А накрая започнах да нося ам в кутийка и топла вода в термос.

Моя пък пищи и реве на гърдите, но същевременно търси да суче, като осверипял е. Не знам на какво се дължи това.
На моменти ме отказва тотално да кърмя.

Колики са това. Не различават болка от глад.

# 602
И моята е много странна с кърменето - преди да засуче като и подам гърдата и тя се дърпа, върти, не иска да захапе, мръщи се все едно и давам нещо много гадно, с триста зора малко насилено и забивам зърното и запушвам устата. После няма проблем, яде си, ама защо прави така не знам.
Снощи много ми се спеше през нощта и реших да и сменям памперса на леглото без протектор, епик фейл дет се вика, не правете така. Първо ме опика мен, нея, чаршафи, матрак, после я дигнах и се наака в мен по клина ми... отворих си работа за един час още,,щото много ми се спеше нали../
Купих си слинг - вчера следобяд реших, че ми трябва и днес го доставиха, не съм имала по-бърза безплатна доставка. Упражнявах се малко с youtube и се справих, малката веднага заспа  Sunglasses Реших са си поседна на дивана и тя пак зарева. Може би освен че я нося, не трябва и да сядам според нея. Ама е кеф, потанцувах си дори.
Иии много съм щастлива, защото съм си взела изпита на който ходих в седмицата преди да родя. Най-важният беше, имам и още един, ама ще видим как. Ще пробвам да отида другата седмица за един ден, а малката да се гледа със свекървата.

# 603
Честит слинг Simple Smile
А когато трябва да е гадно е тройна гадост. И ние имахме днес произшествие, но в парка и след като си напишка чорапите, а бодито беше наакано понеже излезе от горе, го прибрах полугол - със суичъра на голо и по панталонки ooooh! Пак добре, че беше жега...

# 604
Електра,   Joy Joy hahaha
Ама така го обичаш повече!

# 605
Мерси Електра  Simple Smile А ти нямаше ли резервни дрешки в чантата, аз винаги имам няколко ката.
Плюс това сега са малки акитата, после като станат големи и кафеви е по-тежко  Laughing

Лохиите ми попривършват, на някой дойде ли му цикъл и колко време след лохиите? Мен ми дойде докато кърмех със сина ми, така че кърменето при мен не е фактор.

# 606
Имах - суичъра Mr. Green То от всичко дето беше на него оцеляха само панталонките. А върху блузката върна мляко преди това hahaha
А акането хич не беше малко. Той си ака на всяко хранене, а беше пропуснал няколко часа и в парка си навакса няколко пъти  Joy
Много си го обичам шушона, как! Не знам дали е възможно повече от това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз нямам цикъл, но не съм показател. Нямах и преди да забременея и го предизвиквах с лекарства.

# 607
  • София
Silver аз съм от късметлийките с цикъл и кърмене, първите два дена леко намаля кърмата но сега пак е на 100%.
Мина прегледа при ортопеда, всичко ни е на 6, мога да поръчвам слинг и аз  Party Алекс днес изпълни коронния си номер в мола, пред свекито ( немската баба): опика си лицето, че и попреглътна  ooooh! докато го надигах да сменя памперса. Опика си бодито, косата, пълен цирк. И аз имах резервна само една блуза,но пък имах 2#3 ката пеленки (за какъв зор ми бяха), та се прибирахме и ние гологъзи и по блуза и гащи само, с одеалце отгоре. Отсега нататък само с резервно боди и дрехи излизаме. Naughty

# 608
Ох, Зайче, моя опикава чорапите, твоя косата, че и гълта hahaha

# 609
  • От Луната
Ама не сте стъпвали в акото???
Аз нося резервно боди, блузка, панталонки и чорапи + две пеленки, едната много тънка за сянка, за смяна на памперс, за леко завиване и една по плътна, отделно вода, термос, дозатор с ам, шал за кърмене, комарник, дрънкалки, лекарства и един тон кърпички Wink от всякакъв вид.

Ние днес ставаме на два месеца :
Утре сме на дк Wink нямам търпение.

# 610
Значи и аз си мисля,че няма как да се развали АМ,но карай.Не се стигна дотам да го давам.От три дни има някакво бутане,свиване и ядосване при кърмене,дърпане.И съм на ръба...направо е мъка кърменето.Стачка ли е,какво ли,не знам.Ние още сме малко жълти,нещо мн дълга жълтеница караме.Питах го сто пъти за глюкоза-не,само вода и захар.Аз обаче не давам вода не мисля,че е необходимо,а и така се задавя,че ме е страх.Но щом не минава май да почна да давам ли?Какво ще ме посъветвате?Или може да е кърмаческа жълтеница?
то толкова време вече 40 дни.

# 611
Значи и аз си мисля,че няма как да се развали АМ,но карай.Не се стигна дотам да го давам.От три дни има някакво бутане,свиване и ядосване при кърмене,дърпане.И съм на ръба...направо е мъка кърменето.Стачка ли е,какво ли,не знам.Ние още сме малко жълти,нещо мн дълга жълтеница караме.Питах го сто пъти за глюкоза-не,само вода и захар.Аз обаче не давам вода не мисля,че е необходимо,а и така се задавя,че ме е страх.Но щом не минава май да почна да давам ли?Какво ще ме посъветвате?Или може да е кърмаческа жълтеница?
то толкова време вече 40 дни.

И при нас е същата история. Особено вечер е като побесняло куче - ръмжи, превива се, суче като осверипял.

# 612
  • София
Така както го описвате са си колики. Като знам при нас какъв ад беше.
Ох, чета ви какво носите със себе си навън и знам предварително отговора, ама да питам. В топлото време, въпреки че духа, слагате ли покривалото на количката? Пусто не мога да се пречупя и да го махна.Вчера свекървата като чу и се втрещи.  Laughing
Приятелките ми се подиграват, че не могат да повярват ,че съм махнала шапката. Вчера от разходките по жегата си го прибрах на хлад вкъщи.У дома е като в пещера, тук е друг сезон, на първия етаж е вечна зима.Като изляза и се изненадвам колко е топло.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 08:02 от mia1

# 613
Синеока, сме. И обикновено с това, което изброи нося и резервни дрешки, които не се налага да ползвам. Сега обаче не взех и се наложи Mr. Green
О, поправям се, от твоите неща само лекарства и комарник, който не съм купила още не нося.  Но пък онзи ден след ваксината носих термометър! Joy

Миа, покривалото на количката го нося в коша на количката, но не го ползвам. Слагам го ако аз си облека есенно яке - при такъв студ, иначе само го возя отдолу. Нали въздух трябва да дишне това дете Simple Smile Покривалото много спарва, да знаеш...

# 614
  • София
Днес ще се престраша и ще го махна.Не е лесно хем да си страхлив, хем зиморничав. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт