Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 169 988
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 660
Ти пък...аз всичките 15 яйца похабих с едни бозави бои плюс моята некадърност  hahaha Ама да сме здрави викам  Laughing

# 661
Аз съм доволна от боите, взех седефена и перлена, които се боядисват с ръкавиците. Станаха много хубави яйцата и много бързо.

# 662
Някой с отзив за детските килими от тази седмица?

# 663
Аз съм доволна от боите, взех седефена и перлена, които се боядисват с ръкавиците. Станаха много хубави яйцата и много бързо.

Тези, да. Добре че бях взела от тях, та спасих яйцата. Имах и някакви салфетки с пилета,  но като цяло не съм доволна. Нямам едно хубаво червено яйце.

# 664
Аз ги изядох нашите,та да не ги гледам  Mr. Green

# 665
2 кори яйца почти сме ги изяли
Последно с печени чушки, сирене и майонеза на салатка
Отдавна забравени са боите  Laughing
Взех детска пижама

# 666
  • Русе
Аз си взех боите в капсули на МЕТМА от 0,39 лв. и бели яйца от К. Станаха страхотни цветове. Някои от яйцата отъркалях в седефена лидълска(немска) боя, която имам от 2-3 години.
Днес минахме през магазина и си взех една кора яйца, че нямах ни едно яйце в хладилника. Боядисване, козунаци, баници, сладкиши и яйцата свършИха.

# 667
Корите намалени ли са?

# 668
  • Русе
Корите намалени ли са?
Ами, на 5 лв. са. И в петък бяха на тази цена. Траят до 06.05.

# 669
Ами да ги намалят. То освен мен,не виждам кой ще им ги изкупи... Rolling Eyes

# 670
  • София
Ами да ги намалят. То освен мен,не виждам кой ще им ги изкупи... Rolling Eyes

извън темата, но в Кауфланд вчера и днес 1 кора беше по 0.99 лв. Срок до Гергьовден.
Народа мяташе по количките.

# 671
  • Русе
извън темата, но в Кауфланд вчера и днес 1 кора беше по 0.99 лв. Срок до Гергьовден.
Народа мяташе по количките.
Shocked Мъжа ми днес ходи. Не каза да са били на такава цена. Що ли не отидох с него ooooh!

# 672
3.99 лв бяха в Кауфланд.

# 673
  • shumen
Ние след обяд отидохме до Лидл и вземах на детето пижама с къс ръкав с Пес Патрул и круши.При нас в 18 часа кошовете със пижами бяха пълни.Наистина личи си,че е почивен ден и дъждовно.
От една позната разбрах,че яйцата в Кауфланд са били на 2.50 кората вчера.

# 674
При над следобед пижами почти нямаше, детето е много тъжно, подведох я, че ще и купя пижамата с Луна. Sad

Водата също беше свършила. Бях взела 6 води Девин изворна, на касата ми каза, че тези не са от промоцията! Както и да,  трябваше ми, купих я,ама глупава политика.

Взех и мляко, сирене, солети, лютеница.  Взех и едни таблетки за тоалетна дето видях на първа страни. Ааа купих си и гел за бръснене, ексфолираща маска за ръце, крем за ръце, в тия сладки опаковки не им устоях  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт