ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 25

• 77 098
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ох, вече нямам търпение....нещо много се моткат.  Crossing Arms

# 616
Министъра не може да отпусне средства ,които не са налични по бюджета. Той се гласува ноември , но влиза в сила в новата година.

# 617
  • София
Министъра не може да отпусне средства ,които не са налични по бюджета. Той се гласува ноември , но влиза в сила в новата година.
Добре де, а прочетохте ли това?
http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=114592

# 618
  • Бургас
Има някакъв проблем, но не е ясен какъв е, иначе няма основателна причина да не раздават повече заповеди и да ги занулят т.е да се дават малко след като се одобрят от комисията, а сега има доста чакаши около 2000.

# 619
  • София
Реално погледнато 2000 не са никак много. По 600 номерца да отмянат на месец, чакането ще е 4, а не 10 месеца. Според мен е напълно постижимо (последните два месеца го доказаха).

# 620
  • Sofia
Когато подавах за втори път, попитах момичетата за новите промени, дали са в сила и те ми казаха още не и аз тогава казах, че пак ще чакам 10 месеца до година и те ми отговориха, че сега не са в сила, но могат да влязат всеки момент оттук нататък и че ще чакаме максимум 10 месеца при сега подаване.

В този ред на мисли, ние подадохме на 30.06 и досега все още няма инфо в сайта за нашия номер. Не трябваше ли досега да ми излиза прието заявление или нещо подобно Rolling Eyes

# 621
  • София
Сега по новините по радиото чух нещо за ЦАР и Сметната палата, но късно увеличих радиото и не разбрах какво казаха.

# 622
  • Бургас
И аз подадох на 30.06, казаха ми след 2 месеца да проверя направо за решението. Излиза ми че няма информация.....

Тази новина най-вероятно си чула?  newsm78 newsm78

# 623
Poooh, аз подадох на 23.06 и статуса ми е „прието заявление”. При теб нищо ли не пише?

# 624
  • Sofia
И аз подадох на 30.06, казаха ми след 2 месеца да проверя направо за решението. Излиза ми че няма информация.....

и на мен така....аз питам понеже предния път веднага ми излезе "прието заявление" и след 2 месеца одобрението, а сега "няма информация".....може би защото е края на месеца и затова.

# 625
  • Бургас
Те са били в одит.......е обясняват се някои пропуски, забавяния и т.н..... Whistling Whistling WhistlingДа видим сега как ще тръгне  newsm78

Пух и аз подадох в същата дата, като теб, не ми излиза нищо, звъннах до фонда и се свързах, казаха ми директно да проверя след 2 месеца за решението на комисията  Peace

# 626
  • Sofia
Те са били в одит.......е обясняват се някои пропуски, забавяния и т.н..... Whistling Whistling WhistlingДа видим сега как ще тръгне  newsm78

Пух и аз подадох в същата дата, като теб, не ми излиза нищо, звъннах до фонда и се свързах, казаха ми директно да проверя след 2 месеца за решението на комисията  Peace

ясно ще чакаме след морето явно Simple Smile

# 627
  • Бургас
Заедно ще си чакаме  Crazy Crazy Дано да е по-кратко от предполагаемото  Praynig Praynig

# 628

и на мен така....аз питам понеже предния път веднага ми излезе "прието заявление" и след 2 месеца одобрението, а сега "няма информация".....може би защото е края на месеца и затова.

Здравейте,момичета и на мен ми излиза същото,че няма информация документите подадохме и ние в края на юни

# 629
  • София
Аз подадох документите за третата ми заповед на 26.02. Около два месеца ми изписваше, че няма намерени резултати и после направо се появи "Одобрена".
И в този ред на мисли, до мен остават 1000 номерца. Дано за два месеца да ги минат и септември да си я взема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт