ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 25

• 77 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Момичета вчера си взех заповедта и искам да ви кажа , че на нея пише до 3 опита и до 5000 лв. И ние попитахме " нали Бойко каза...."  и отговора беше " той каза, но още нищо не е дал"  . Значи това забързване на номерата не е от новите пари, което пък може би значи , че като ги получат , ще забързат още повече. Ха дано!

# 586
  • София
Да вземат да се раззвънят те пак, чееее пак тишина.. Thinking

# 587
  • София
Вече трети ден никой не пише да са му звъняли. Лошоооо

# 588
Момичета вчера си взех заповедта и искам да ви кажа , че на нея пише до 3 опита и до 5000 лв. И ние попитахме " нали Бойко каза...."  и отговора беше " той каза, но още нищо не е дал"  . Значи това забързване на номерата не е от новите пари, което пък може би значи , че като ги получат , ще забързат още повече. Ха дано!

Ти чакай на Бойко ти - лъже като ... Дай му фоерверки и да се тупа в гърдите. Rolling Eyes
Нищо няма да се забърза скоро- и нова програма им трябва и какво ли не .
Давали са повече заповеди заради отказали се . Нали писа едн девойка, че е питала и тя.

По старому си вървиме. И аз сега ще подавам пак- мислех да чакам, то какво да чакам и аз не знам. Rolling Eyes

# 589
Мая, подавай, няма какво да губиш време за подаването. После и без това достатъчно ще чакаш докато я вземеш.
И аз очаквах тази седмица обаждане, ама нямам, поне към момента.

# 590
Мая, подавай, няма какво да губиш време за подаването. После и без това достатъчно ще чакаш докато я вземеш.
И аз очаквах тази седмица обаждане, ама нямам, поне към момента.
Ще подам, ама нали сега ми е в мъгла- да сменям доктор ли,,, то пък няма с кой, така че да е скоро...  newsm78

# 591
Мая, подавай, а доктора после ще смениш. Като ти се обадят за получаване на заповед питат има ли промяна и ако да - носиш бележка от новата клиника. Аз също ще сменям и разпитах във Фонда.

# 592
Съгласна съм с Ема, за 8-9 месеца докато излезе заповедта, все ще си решила какво да правиш и кой да е лекаря. За това подавай, пък ако трябва после ще я отложиш за малко. Grinning

# 593
  • София
Момичета,
в ДВ излезе постановление, с което се отпускат още средства,
ето това е http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=114592.
Сега чакаме да изменят правилника за ЦАР, което трябва да стане от министерството на здравеопазването, и да го публикуват в ДВ.
Дано стане по-скоро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 594
  • София/Севлиево
Аз пък снощи в просъница ми просветна, че в документите дето занесох вчера нямаме СГ на ММ, то не сме с мъжки фактор де, ама пък да не би да е била нужна и тях, защото на мен ми поискаха ФСХ и добре, че имах едно правено април, че иначе чак септември щях да ги подам...Дано не съм прецакала нещо  ooooh!

# 595
  • София
Ели, най-много да ти се обадят да занесете спермограма.

# 596
  • София
В моя комплект документи ми бяха сложили и спермограма от последния опит, и ние не сме с мъжки фактор. Може би трябва.

# 597
Ние сме с неизяснен и също приложихме спермограма (или поне се надявам да са я сложили от клиниката).

# 598
А за мъжки фактор пак ли трябва да са 2 СГ от 2 различни места до 4 месеца между тях ?
Защото имаме една от миналия месец, контролна, а останалите са от миналата година.

# 599
За пореден опит с МФ искат само ФСХ, становище от андролог и ако имаш правени хистеро/лапароскопии м/у кандидатстванията, искат епикриза.
Поне при нас така беше. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт