Сватба 2017 - IV част

• 58 185
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Точно днес видях булка и младоженец на сватбена фотосесия - предполагам, че са се женили днес Simple Smile

# 286
  • София
Няма нужда да пускате няколко поста, ако някой може да ви отговори, ще го направи като види първия ви пост.  Peace

Мерси за идеите за подарък, ще помисля.  Hug

# 287
Предната година бях на сватба на една приятелка в четвъртък  Simple Smile

# 288
Дано на някой да е полезно. Аз не го знаех и съм пред свършен факт,но ще попитам допълнително.
Ходих вчера на ул. Кракра заплатих като беше писало едни момиче 61 лв.
Казаха,че имало и безплатно,но не е тържествено.
На гърба на попълнената декларация се изписват име и ЕГН на свидетелите. За гражданският брак ги наричат свидетели.
Може и свидетелите да са чуждестанни лица като вместо ЕГН се пише дата и година на раждане.

# 289
Да 61лв - такса за право за снимане + такса за озвучаване
Ако само влезете и се подпишете, без да се снимате, е безплатно.

# 290
  • София
Момичета, ние май се спряхме на фотоапарат, но трябва да говорим и със свекърите, че май искат да сме с един подарък.  Simple Smile

# 291
Защо пък един? Колкото повече подаръци, толкова по-добре!  Heart Eyes

# 292
  • София
Сега за Англия, после в България ще сме по отделно. Какво да ти кажа Алиса, много са им странни взаимоотношенията, те и самите ( ММ, брат му, майка му и баща му) не знаят какво искат май.  Mr. Green Живот и здраве ще ходим другата седмица при свекърите, дано се разберем най-после, че не остана до пътуването.  Simple Smile

# 293
Момичета, да ви попитам нещо..Малко е глупав въпросът, но има ли някоя от вас, която е поръчвала бурканчета за мед (за подаръчета за гостите) от някъде и ако да, какви са им цените? Май бях мернала в олх за около 0.50лв/бр. (за празни бурканчета говоря), пробвах да намеря в АлиЕкспрес, но нещо не мога. Там виждали ли сте?

# 294
Момичета, да ви попитам нещо..Малко е глупав въпросът, но има ли някоя от вас, която е поръчвала бурканчета за мед (за подаръчета за гостите) от някъде и ако да, какви са им цените? Май бях мернала в олх за около 0.50лв/бр. (за празни бурканчета говоря), пробвах да намеря в АлиЕкспрес, но нещо не мога. Там виждали ли сте?
Ако става въпрос за София, то има магазин за всякакъв стъклен амбалаж на ул. Симеон, близо до кръстовището с бул. Кн. Мария Луиза. Идвайки от към джамията по десният тротоар, като се завие в дясно от бул. М. Луиза по ул. Симеон отсреща на левия тротоар се намира магазинчето. Купувала съм малки шишенца около 7 см височина за украса на маси с малки цветчета. Има бурканчета и други неща.

# 295
Не, не е за София. Моя грешка, че не уточних, от Варна съм.

# 296
Момичета,от къде мога да си купя естествени листенца от роза?

# 297
  • София
И аз днес се замислих за същото, но май не съм срещала до момента.

Най-лесния вариант е да си купиш листенцата със все розата и после да ги откъснеш внимателно.

# 298
https://www.luxflora.com/collections/custom-collection-4
Само този сайт намерих. Ще ми трябват добро количество Simple Smile.
Но като гледам цената май ще се окажеш права. Ще излезе по-изгодно,ако купя розите и накъсвам листенцата

# 299
Виж тази обява: https://www.olx.bg/i2/ad/burkanche-burkani-burkancheta-prozrachn … .html#:2adc16b9a4

Общи условия

Активация на акаунт