Сватба 2017 - IV част

• 57 476
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Има едни магазини Fashion Galery аз посещавам този магазин на бул. България до Джъмбо. Там има и булчински и официални рокли , големи размери на много прилични цени и на хубави марки. Влюбих се в рокля на Тед Бейкър ,но беше голям размер , а струваше 100 лева. Магазинът е аутлет.

# 676
Ако говорите за МЦ Пиротска, хич не е за подценяване, там работи един много добър микробиолог, който е завеждащ лабораторията по микробиология в НЦЗПБ и е един от най-добрите специалисти за мен.

Аз моето медицинско си го извадих при личния лекар и отне малко време. Струваше ми 25 лв, на мъжа ми в клиниката, в която има допълнително здравно осигуряване от фирмата, в която работи. Но това не му се покрива и плати 50 лв.

# 677
  • София
shakri, не е този центъра, за друго място става въпрос.  Peace

# 678
Tsveti_G Това е МЦ Лора. Имат и лаборатория на този адрес.

# 679
Точно месец преди сватбата си избрах модел рокля и ми я ушиха Simple Smile.
Не е късно хич,даже в някой случай и по-добре. Ако успееш да свалиш някой кг. ще ти бъде като излята. Моята я взех1 - 2 дни преди сватбата.

# 680
Момичета, имате координати на добри флористи във Варна? newsm78

# 681
  • София
Сега се сетих, че ми се е случвало на няколко сватби ДЖ да пита кума какво е шампанското и той да казва " хубаво е", "добро е" и всички започват да се смеят, а кумовете милите не разбират защо им се смеят всички, та може и да ги предупредите, да си знаят.  Simple Smile

# 682
Има едни магазини Fashion Galery аз посещавам този магазин на бул. България до Джъмбо. Там има и булчински и официални рокли , големи размери на много прилични цени и на хубави марки.
Благодаря, точно такива конкретни предложения биха ми свършили работа, за да не се лутам. Задължително ще погледна какво предлагат в магазина. thumbsup

Точно месец преди сватбата си избрах модел рокля и ми я ушиха Simple Smile.
Не е късно хич,даже в някой случай и по-добре. Ако успееш да свалиш някой кг. ще ти бъде като излята. Моята я взех1 - 2 дни преди сватбата.
Мерси! Simple Smile А къде я ши, ако става въпрос за София?

# 683
Шиха ми я в Романтика фешън Simple Smile

# 684
Момичетааааа, остава само ден до сватбата ми, която планираме от две години и нещо започна да ме свива яко под лъжичката.. Даже преди малко май получих паник атака за малко, но сега нещата са под контрол.  hahaha Стискайте палци да не полудея съвсем! Joy
П.С. Вчера беше изненадващото ми моминско и беше мнооого сладко, момичетата се бяха постарали! Heart Eyes

# 685
Момичетааааа, остава само ден до сватбата ми, която планираме от две години и нещо започна да ме свива яко под лъжичката.. Даже преди малко май получих паник атака за малко, но сега нещата са под контрол.  hahaha Стискайте палци да не полудея съвсем! Joy
П.С. Вчера беше изненадващото ми моминско и беше мнооого сладко, момичетата се бяха постарали! Heart Eyes

Успех, прекраснице! Всичко ще е тип-топ! Не забравяй да дишаш само!!! bouquet

И чакаме с нетърпение снимки и разкази!

# 686
Sea.sea, ясно. Не го знам този център.

Алиса, пожелавам ти да си спокойна и усмихната и това да ти е едно от най-прекрасните изживявания в живота.  bouquet

# 687
Алиса, кръстосвам всички крайници. Още един ден и после купон, даже цял живот  Joy

# 688
Хаха, благодаря, момичета! Големи сте сладурки! Стискайте палци всичко да мине по мед и масло! bouquet

# 689
Момичета, имате координати на добри флористи във Варна? newsm78

Имам номера на Гранде Фиоре. Аз бях много доволна от тях, направиха точно това което исках, макар да не е от най-популярните украси. Беше много семпла и прекрасна. Ако искаш номера пиши ми на лични.  bouquet

Ще се опитам да кача снимка от сватбата ни...

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 11:45 от nash13

Общи условия

Активация на акаунт