Сватба 2017 - IV част

• 57 480
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • London, UK
Аз ходих до Асеновград, но честно казано не мисля, че си заслужава. Ако не си, обиколи магазините по Пиротска. Има много места на които шият рокли и то сравнително бързо. Аз си купих подобна рокля от снимката за 240 лв готова с леки корекции в размера. Може и ти да намериш твоята Simple Smile За медицинските не мога да помогна, тъй като съм в чужбина и мисля като се прибера да отидем до някоя лаборатория като Торакс и там да ги извадим. Ако имате време ще ви е по-евтино при личния лекар, или поне така съм чела.

# 661
  • София
За мен Торакс за изключително несериозни, 3 пъти ни връщаха и накрая им теглих майните...

# 662
  • London, UK
Благодаря за мнението, а можеш ли да ми препоръчаш друго място на което да вадят медицинските бързо?

# 663
Благодаря за мнението, Tsveti_G. Peace

Относно Асеновград - четох доста противоречиви отзиви - едни много го хвалят като рай на булчинските рокли, други са скептични. Аз все още не съм обикаляла никъде. Обезателно ще разгледам тези дни какво се предлага по софийските магазини. Но пак казвам - предвид по-нестандартната ми фигура, предполагам, че ще трябва да се шие, няма да има вариант да купя готова рокля най-вероятно. Rolling Eyes

А как става ваденето на медицинско от личната? Отивам при нея, тя ме праща на разни изследвания и готово, така ли?

# 664
  • София
Мисля, че на Пиротска 10 отидохме, взеха ни кръв, ама дефакто 1 лекар ни ги написа медицинските и не сме се преглеждали реално.  Rolling Eyes Много искахме да си ги направим изследванията, така, както трябва, обаче нямахме възможност 4 път да обикаляме.  Вашата сватба в София ли ще е?

# 665
  • London, UK
Аз също искам да си направим всички изследвания, но няма да имаме никакво време за обикаляне. Да не говорим, че на мъжа ми личната лекарка не е в София. Сватбата ще е в София и ни казаха, че 2 дни по-рано трябва да се занесат медицинските, което в нашия случай е понеделник, а ние се прибираме в събота по обяд. А тази клиника на Пиротска 10 не я намирам в интернет и не се сещам да съм я виждала наскоро като обикалях, затова се бях насочила към Торакс.

# 666
  • София
Не помня как точно се казваше, но в гугъл ми излиза, че и други булки са ходили там и са го коментирали.  Simple Smile Това, което помня е, че е в пешеходната част на Пиротска.

# 667
И ние миналата година ги вадихме в клиниката на Пиротска. Много съмнителна изглежда , но станаха за 30 мин. и нямахме никакъв проблем. А и мисля,че бяха 15-20 лева на човек ,което е супер цена.Сутрин работеха от 9 от понеделник до петък. Отидохме в 9 и в 9:30 бяха готови. Намира се на входа на един безистен в дясно,по-към халите(от тяхната страна),по стълбите и на 2 етаж.Има принтирани табели- за медицински-тук.

# 668
При моето джипи е безплатно, само се плаща за Васерман няколко лева, а ако намерите връзки, може и без кръвни изследвания, само да ви сложат печати. Laughing

# 669
  • London, UK
Благодаря, ще я потърся тази клиника като се прибера. А в нея реално правят ли изследванията или само ти пишат медицинското? Аз все пак искам кръвните да ми ги направят, най-вече защото знам, че заедно с тях могат да ти кажат кръвната група, а аз не си я знам и ми се искаше да мина с едно изследване за всичко.

# 670
  • София
Взеха ни кръв, но честно казано не съм сигурна на 100 % дали са я изследвали наистина.  Blush

# 671
sea.sea, същото щях да кажа и аз

# 672
  • София
Цвети, истината е, че това е идеалното място, ако ти трябват бързи медицински за подписването, иначе не бих отишла та, да си правя изследвания или да се преглеждам.  Simple Smile

# 673
Goddess of Eternity, моят съвет е да тръгваш на обиколки по възможност веднага. Нямаш време за шиене предвид времето, което имаш, отпускарския сезон и това, че лятото е бум на сватбите. Малко несериозно си подходила, но не е страшно все още. Просто си направи списък и започвай да го следваш по приоритет. Това, че ще имаш подпис и празнуване с 5, 10 или 100 човека си е сватба и е хубаво да имаш идеи Simple Smile стискам палци! Относно медицинските иди при личната си лекарка и тя ще ти обясни как процедират, че има разлики в клиниките.
И ако все пак след примерно 1 седмица търсене стабилно, се наложи шиене, всяка от нас може да предложи шивач за скоростна рокля Wink

# 674
icey, благодаря за включването. Peace

Ние определихме датата съвсем наскоро и някак, по чисто символични причини, не ми се искаше да почвам с подготовката, преди официално да сме запазили датата. Отделно от това, никога не съм била от жените, които твърде много държат на булчинската си рокля, някак леко безразлично ми е, което не означава, разбира се, че ще отида на сватбата си по анцуг. Simple Smile Точно затова търся хем кокетна рокличка, хем евтинка, хем да пасва като кройка на по-пищните ми форми и да не стои смешно. Май са ми много изискванията... Mr. Green

Знам, че съм притисната от времето, но все си мислих, че и за шиене, ако се наложи, няма да е късно. Особено, ако ще ходим до Асеновград, но това ни е краен вариант, в случай че не намеря нищо читаво в София.

Общи условия

Активация на акаунт