Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
Има ли булки от Добрич?
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
-
Има ли булки от Добрич?
-
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
Количеството алкохол, необходимо за сватбата, зависи от броя на гостите, техните предпочитания и организацията на събитието. В публикациите се споменава, че ще има 8 души на маса и бутилките няма да стоят по масите. Решението за закупуване на бутилиран алкохол е взето, като ракията ще бъде домашна, а другите напитки - бутилирани с бандерол.
-
Как да направя процеса на подготовка за сватбата по-лесен?
-
Как да избера фотограф и видеооператор за сватбата?
. Надявам се да са хубави.
Само че ако не беше нашата тема за сватби 2015 г изобщо щях да ги забравя, ми не ми беше хрумнало, че трябва куверти и за тях, та трябваше да се чудя и къде да ги настанявам.

записът ми показа неща, които въобще не помнех, а вълнението се усеща, нищо, че качеството е далеч от перфектно.
Въпросът, който ме вълнува, е откъде да се сдобия с нея. "Драмата" е, че съм пълничка и доста от моделите, които срещам из бутиците, просто не се предлагат в моя размер. От друга страна, държа роклята да е семпла, но стилна, а също и бюджетна - не бих дала повече от 200-300 лв., защото, както посочих, тържеството ще е наистина скромно и няма нужда от изхвърляне точно с цената на сватбения тоалет. Поне според мен. В тази връзка, какви идеи бихте ми дали? Предполагам, да ушия роклята си някъде. Да, но къде, при кого? Притисната съм и от времето. В София съм. Мислихме с годеника ми да ходим до Асеновград и евентуално там да ми я ушият, но има ли смисъл от подобни "гимнастики" и разкарвания, при положение че не търся нещо изключително, а просто нежна официална рокля, която да пасва на фигурата ми? В София някой сеща ли се за булчински салон или магазин, където биха могли да ми ушият сватбен тоалет, според моята фигура и желания, на бюджетна цена? И то да го направят за по-малко от месец и половина? Ходихме до Сватбения център, но ударихме на камък. Извинете, че стана малко дълго, но просто съм под напрежение дали ще се справя с всичко навреме.