Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 257
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, искам да ви попитам някой има ли мнение за Д-р Евгения Георгиева? Следя си бременността при нея, но все още се чудя за самото раждане.Ще се радвам да споделите информация.Simple Smile

# 601
Здравейте, искам да ви попитам някой има ли мнение за Д-р Евгения Георгиева? Следя си бременността при нея, но все още се чудя за самото раждане.Ще се радвам да споделите информация.Simple Smile

Мога само хубави неща да кажа за д-р Георгиева. Родих и двете си деца при нея и съм безкрайно благодарна за професионализма и вниманието, което получих. Ако имаш конкретни въпроси с радост ще ти отговоря.

# 602
Следих бременността си при Евгения Георгиева. По време на консултациите ми направи впечатление, че е на настроения- един път много мила, друг път някак сърдита и претупва прегледа. Но когато й казах, че искам да раждам при нея /към края на 8месец/ рязко си смени отношението /към положително, разбира се Simple Smile/. Иначе аз не съм имала кой знае какви проблеми. Наложи се секцио 2 седмици преди термина. Тя настояваше за нормално раждане/както и аз/, но нямаше как. Наложи се да извадят бебка 14 дни преди термин. Самото раждане мина перфектно. Винаги когато беше на смяна идваше да ме види как съм и дали има някакви проблеми. По време на секциото ми беше взела проба и след като ме изписаха ми се обади да каже резултатите. Ходих в кабинета й за махане на конци. Но след 5 месеца като отидох на контролен преглед пак нещо не беше в настроение. Направи ми само физически преглед. Не пожела да ме види на видеозон, макар че ми се полага по ЗК. Изобщо не си спомни коя съм - не че е важно за мен, наясно съм, че минават много момичета през нея. Но за мен е човек на настроения и не бих отишла при нея, дори и за контролен преглед.

# 603
Добър пулмолог (лекар по белодробни болести) във Варна?

# 604
Здравейте! Имам няколко въпроса за цените в родилното.Дали все още са такива-по назад пишеше 600лв. за избор на екип. Тази сума актуална ли е още? Колко струва Вип стаята и обикновена стая? Благодаря предварително Wink

# 605
  • Варна
Здравейте! Имам няколко въпроса за цените в родилното.Дали все още са такива-по назад пишеше 600лв. за избор на екип. Тази сума актуална ли е още? Колко струва Вип стаята и обикновена стая? Благодаря предварително Wink
Здравей , живот и здраве края на Март ще раждам в ОБ , с избор на екип та вече се срещам с избрания от мен лекар . Цената за екип е 600лв максимум 650лв зависи дали акушерката която искаш е от екипа на лекаря или е някоя която ти си си избрала .. Цената ма вип стаята е 50лв на вечер ✌

# 606
  • Варна
А защо не избирате само лекар, цената е 200 лв, а екип? Тази цена си фигурира в ценоразписа. Така или иначе лекаря оперира с екипа на смяна.

# 607
Благодаря за бързия отговор. А за избор само на лекар, мисля че дори да си избрала само лекар и той изражда с дежурните в отделението пак май ти взимат за избор на екип, а не само за лекар... Надявам се да не греша

# 608
  • Варна
Нали предварително се попълва формуляр, там се пише Избор на лекар. Няма как да ти вземат повече. Това се уговаря предварително.

# 609
  • Варна
За този варянт не мога да кажа , не съм се интересувала . Аз избрах избор на екип защото държа на определен лекар , и на определена акушерка , която да ме изражда . ☺

# 610
Здравейте края на Март месец ми предстои раждане ,по естествен път. Колко време преди това трябва да отида в болницата за подписване на документи или в деня на самото раждане се попълва всичко необходимо. Ще бъда без избор на екип.

# 611
Щом си за естествено раждане и без избор на екип, документите се попълват когато отидеш да раждаш. Леко и безпроблемно раждане ти желая! Simple Smile

# 612
# 613
Здравейте! Предстои ми второ раждане в средата на април, планово секцио по медицински причини. Не се следя при докторите от ОБ, но се насочих да раждам там и ще помоля да изкажете мнение кой е най-добрият избор на доктор за тази операция. Прочетох доста мнения, но се колебая. И още един въпрос имам, ще ми носят ли бебето за кърмене първия ден, когато все още не съм раздвижена или са ме раздвижили току-що? Понеже от това, което прочетох, стигнах до извода, че носят детето чак на следващия ден.

# 614
На двете момичета, с които бях в интензивното, бебетата им ги донесоха същия ден, за да опитат да ги накърмят. Още дори бяха под упойка и не бяха ставали. Моето беше в кувьоз, затова не ми го донесоха.

Общи условия

Активация на акаунт