Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 22

• 39 141
  • 438
  •   1
Отговори
# 195
Бризка Hug  Heart Eyes
много логичен отговор  newsm10
наистина  като се замисля, по законите на Мърфи за гадоста, точно това се случва, все някой, който не трябва да ги види, ще ги види и  Сю ще го отнесе ...
а ако ги види Сю, дали както му обеща първо ще го изслуша и после ще го накълца   Joy Joy Joy Joy Joy
или ще се врътне и ще забегне на някъде  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
дано Фа да свари да обясни нещата около Бегюм на Сю, преди да ги научи от Есма или Фики  Praynig
че не се знае какви интерпретации може да чуят ушите на Сю, особенно от Есма  Mr. Green
за съжаление Сю не знае почти нищо за миналото на Фа, и всяка казана дума , за нея може да е истина, тя няколко пъти го попита, но той все премълчаваше, ха сега да го видя пак ли ще мълчи и ще се усмихва на Сю  Naughty
другото за което се замислих е, че ако героите постъпваха правилно, то нямаше да има сериал, а и по кого щяхме да си плювкаме  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 22:56 от Свет_ВАРНА

# 196
Добро утро Сладурки
Скрит текст:

Да започнем деня с усмивка и добро настроение

а за да стане това е нужно хубава музика и какво по хубаво от това патрона да ни попее  smile3521 smile3521 smile3521

https://www.vbox7.com/play:e280b82d0e&p=playlist&id=1907 … 19&order=date

Пожелавам ви Прекрасен Късметлийски ден lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

И понеже пак сигурно сама ще си говоря и днес, нали сте работни булки пък аз все още съм яйляк, та ще докладвам за епизода в спойлер

Скрит текст:
ееее на разбираем език всичко си му е тамам на епизода, открехнаха отново малко от миналото на Сенем и Бегюм  Peace
За Диляра, май и светнаха лампите относно игричките та ортака ѝ, но пък и Аден не е вчерашен, лесно няма да се предаде и тоя се направи на обиден, за да избегне отговорите на неудобните въпроси  Laughing Laughing
много е вятърничава , но не и глупава, да видим там как ще се развият двете нишки,, ортаклъка и любовта, галиба ще се размине само с целувка с Дявола  Joy Joy Joy
за Адем, ще кажа само че е тръгнал да лови риба в непознати води , галиба докато не го затворят или занулят няма да се спре  bowuu
от сега ми и жал за Фа и братята му, като се разкрие любовната извънбрачна връзка на баща им  Sad
да не говорим как ще се почувстват като разберат че с Адем са кръвни братя ...
Сенем от трън та на глог, че по висок и по боде, но лошото е че отново невинен човек ще пострада, понеже малко са и дертовете на Сю, що да не добавим и още една, сътворена от страх, леля ни Сенем хубаво даваше съвети на Сю, да разкаже всичко на Фа, а тя прави същата грешка, по хубавото щеше да е да си споделеше с Фа за проблема с онзи тюмбелин от миналото, но пък как щеше да даде повод на Есма отново да се заяжда с нея и пеменницата ѝ, хади бакалъм какво ще стане след като се разкрие кражбата, дали Сенем няма да се окаже в затвора или да я качат на първия автобус за Истанбул  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
за Бегюм  доста пописах вчера но все пак да уточня ,за сега не ми е чак такъв голям дразнител, може би всяка на нейно място, като чуе че ще и отнемат детето ще гледа да избяга колкото се може по далеч от змията Есма, но защо не е споделила това с Фа  newsm78
тя за сега и Сю не му казва, какви и ги надрънка дъртата вещица Есма, както и за театрото с което подлуди синовете си  Mr. Green
интересно ми е да разбера какво точно е казала Бегюм на Емир, за липсващия баща  Rolling Eyes
разкри се и защо се е разболяла Бегюм, от каква точно, все още предстои да разберем, но ще е карценом на стомаха или нещо подобно, но дано края не е фатален за Бегюм  Praynig
значи от думте на Пелин, болестта е вследствие на това че всичко си го е държала и преживяла сама, предполагам хиич няма да и е било лесно, бременна самичка в чужда държава ...
надявам се по нататък ще разберем повече подробности от живота ѝ далеч от родината си и от любимия ...
за Джуклестата и прищевките ѝ, ще кажа само че хиич не е на ясно колко е голяма любовта на Фа и Сю  че една къща щастие не докарва, тез преструвки на обична жена до кога ли ще са, строго следва съветите на мама Къймет  Laughing Laughing Laughing
 новата кандидат снаха, Зейнепчи, мен ме втрещи с държанието си , мисех си че маминка ще спретне грандиозно шоу, но уви , успя да се сдържи женицата  Joy Joy Joy Joy
имах чувството че не беше виждала храна една седмица, мисля че малко попрекалиха тук, реж. и сц....   хареса ми шамара на мама Есма, но да видим какво ще стане с двете  девойчета, за Зейнеп, не мисля че ще се откаже от Мурат  Rolling Eyes
жал ми е за това младо момиче, заради любовта си, стана играчка в ръцете на господаря си Cry Cry
чудно ми  каква ли ще е съдбата на Бааде , къде ще я натирят   Rolling Eyes
моля се само да не е бременна  Praynig
Гюлистан един ден ще съжалява за услугата която получи от Джукличка, в какви ли мръсотии ще я забърка това змийче  Mr. Green  хиич не ми харесаха думите ѝ,, с теб имаме много работа в този чифлик,,  Laughing Laughing
струва ми се по интриги и мръсотии ще надмине и Есма султан  Peace
за десерт си оставих Сю и Фа ...
но за да не става още по голям тапет ще ги оставя за по-късно  bowuu

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 10:37 от Свет_ВАРНА

# 197
Привет, момичета!

Свети, да знаеш, че еднакво мислим за постъпките на героите.

Чудя се дали мълчанието на Сю за постъпките на свекърва ѝ спрямо нея няма да ѝ изиграе лоша шега.
Но пък виждам, че и да се оплаче на Фа, той явно няма да я разбере съвсем, защото малко или много все гледа да защити и майка си.

Аз Бегюм не я упреквам, че е избягала в миналото, но сега малко се опитва да играе някаква не докрай честна игра и това не ми харесва.
Мисля, че все пак редно беше първо да се срещне с Фарук и то на работното му място, за да няма излишни спекулации и там да се изяснят нещата.

# 198

Чудя се дали мълчанието на Сю за постъпките на свекърва ѝ спрямо нея няма да ѝ изиграе лоша шега.[/b]
Но пък виждам, че и да се оплаче на Фа, той явно няма да я разбере съвсем, защото малко или много все гледа да защити и майка си.

Пепелче Hug  Heart Eyes това си и очаквам, но дано не е толкова сериозно че като нищо Сю може да загуби детето  Praynig Praynig Praynig
аз мисля че Фа ще я разбере,достатъчно добре познава майка си,
да сега се прави че и ходи по гайдата и прави това което иска майка му, но той и преди се правеше че и угажда ама си правеше каквото си поиска...
а защо Сю не му казва ами  тя го каза в по предишни серии, свикнала е сама да се справя с всичко, и за двамата е трудно, и Сю и Фа са силни натури и са свикнали сами да вземат решения и да действат, бая време ще им е необходимо да отвикнат от тези си навици ...
 може би и сега така си мисли Сю, че ще се справи самичка с дъртата вещица, въпреки че всички видяхме как се справи с онзи маняк, щеше да ги изпотрепе на сватбата им  Joy Joy Joy
Сю може би и на нея и се иска да повярва на думите на Фа, нали все и говори да бъде търпелива, че всичко ще се оправи лека полека ...
но пък ми харесва че Сю успява да покаже на Фа, че няма да склони глава по някои въпроси , отстоява си исканията, аа не като Ипек да хооди като кудук след Есма или цял ден да търка диваните и да се занимава с клюки и интриги
За срещата на Бегюм и Фа, да би било хубаво да седнат и да се разберат гьоз гьоре, но както и Бризка писа, нали се сещаш , колкото и голям да е града, все се намира някой който да ги види и какво ще стане ако ги види  Ипек или някоя от клюкарките на Бурса, ще докладват веднага на дъртата вещица и ще стане мазало, не се знае какви ще и ги надрънка Есмата ...
Много ми се иска Бегюм да разкаже всичко на Фа, с какви думи я е прогонила Есма и през какво е преминала заедно с детето им, е те тогава да идим Есма султан как ще действа, дали ще спретне поредното театро, или ще се прави на умряла лисица, че нищо подобно не е казала  newsm78

така и така отворихме дума за Сю и Фа та да си допиша рапорта за 8еп
Скрит текст:
Фа ме издразни с наказанието което наложи на и без това изплашената Сю,, след подобна ситуация съвсем нормален въпрос му зададе, нищо нямаше да му стане ако беше и обяснил с пет приказки за цялата ситуация, ама не видите ли, господина се направи на важен, искал да има доверие, ами тя не го е упрекнала или обвинила за деянието, понеже господина нямаше на кого да си го изкара яда, изкара си го на най невинния човек, но така е и в живота, най много нараняваме тези които обичаме  bowuu
не стига че я остави самичка да стои и да се чуди какво да прави пред полицейското ами и цял ден не и вдигна телефона, Фа не се и замисли колко много вреди не само на любимата си , но и на детето си...
понякога Фа ми е много странен, иска от Сю да му има сто процента доверие, е как да стане като не знае нищо за него, абсолютно нищо не знае за миналото му, та кой се доверява на сляпо ами те се познават от малко време, тепърва ще се опознават, докато Фа е по добре в това отношение, долу горе вече е наясно с миналото на Сю...
уж се разбраха за имената на децата, той ще избира на момичетата, Сю на момчетата и сега ново 20, щот му било любимо име, Емир, искал бебето ,ако е момче така да го кръстят е какво е това сега, с памук и вади душичката, но и тя не му се дава , как му се опълчи за работата, и както видяхме от трея Сю ще си работи в Муз. школа  bowuu bowuu
май наистина и двамата яваш яваш ще започнат да се разбират един с друг, стига да ги оставят намира, ама къде ти, то в тоз конак враг до драг майньольо, от кого по напред да се пазят  bowuu bowuu
моментите им бяха чудесни, но докато се разхождаха из запалените свещи почти през цялото време бях притеснена да не настъпят някой свещ или да стане пожар  Joy Joy Joy Joy
колието което подари Фа на Сю беше страхотно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
а гледката която видя Бегюм, беше прекрасна, и аз да бях щях да си тръгна, да видиш любимия колко е щастлив с новата си жена, никак не е приятна гледката, но така си е страхливците губят а борещите се , печелят  bowuu
не знам защо , но се мисля, че на всяка постъпка, ситуация на Фа или на Сю ,ще направят аналог и естественно ще видим как отсрещния ще реагира...
много ми харесва когато дават съпоставка на различните двойки  или на различните семейства в даден сериал, какво правят в този момент, и как винаги си проличава двойката, семейството където цари любовта и разбирателството...
много често дават Сю и Фа и Джукличка и Фики, еми от километри си личи колко са влюбени Фа и Сю, а при другите и с лупа не можеш да я видиш, просто там любовта липсва  Peace
но Фики съвсем заслужено си получи жена която да му подхожда, злобна ,завистлива сметкаджийка, това изнасилване през носа ще му излезе, само накрая Фики да не се окаже с празни ръце в празната стая  ...

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 13:01 от Свет_ВАРНА

# 199
Цитат
Фа ме издразни с наказанието което наложи на и без това изплашената Сю,, след подобна ситуация съвсем нормален въпрос му зададе
Интересно, че и аз се замислих по този въпрос и реших, че бих попитала същото моя мъж.
Нищо странно в реакцията на Сю към случващото се.

Цитат
ама не видите ли, господина се направи на важен,
Да и прекали със сръднята.
И това да изискваш безусловно доверие ми идва малко в повече.

# 200
Цитат
Фа ме издразни с наказанието което наложи на и без това изплашената Сю,, след подобна ситуация съвсем нормален въпрос му зададе
Интересно, че и аз се замислих по този въпрос и реших, че бих попитала същото моя мъж.
Нищо странно в реакцията на Сю към случващото се.

Цитат
ама не видите ли, господина се направи на важен,
Да и прекали със сръднята.
И това да изискваш безусловно доверие ми идва малко в повече.
Слънце ако не се изисква доверие на сляпо от любимата или любимия, то няма да е турски сериал  Peace
ние си знаем че няма ли доверие при дадената двойка, любов йок, връзка Йок...
а какво ще кажеш за това подслушване по врати и дувари, и то галиба си е запазена марка на турците, бедни, богати, няма значиние, всички си обичат подслушването нооо направо побеснявам като видя някоя слугиня ,любител на спорта подслушване, как се превръща в маша на богаташите ...
Гюлистан пишмян ще стане че взе парите за да върне борча на смотания си мъж, и как му вярма самоооо до тук с комара, хади бе, комара си е до гроб, дано наш Шишко ме опровергае и спре с комара, че поне ще имат само един борч към Джуклистата змиичка  Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 13:44 от Свет_ВАРНА

# 201
Цитат
дано наш Шишко ме опровергае и спре с комара
Като на кино може и да спре, ама надали.
Тепърва ще има да трупат борчове.
До ин витро скоро няма да стигнат.
Язък.

# 202
Цитат
дано наш Шишко ме опровергае и спре с комара
Като на кино може и да спре, ама надали.
Тепърва ще има да трупат борчове.
До ин витро скоро няма да стигнат.
Язък.

ооо тя Есма ако разбере какви ги вършат зад гърба ѝ, ще има як скандал и може и инвитро и Инстанбул да ги гледат на картичка  bowuu
а какво ще кажеш за вечерта на Зейнп, смях се с глас , очаквах мамчето всеки момент да се срути от стола, така ги забелваше очите че мислех че този път наистина ще получи калп криза Joy Joy Joy
е ако и това момиче дойде вече цирка ще е пълен , дните на баба ти Есма са прероени hahaha :hahaha

# 203
  • Варна
Дур бе! - до живот бил! Хади бе! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всичко е до волята и до характера!!!!!!!! Naughty

Не, че му вярвам на Шишо, ама може пък и да успее! Дай Боже, наистина да успее, та да не трупат повече борчове и да не се налага Гюл, която не е чак толкова лоша и злобна да се превръща в поредната пепелянка.

# 204
Ооо Бризка  Hug  Heart Eyes
а дано Шишко да прояви характер, да се спре и отдалечи от хазарта  Praynig Praynig Praynig
иначе Гюлка ша требе бая интриги и мръсотийки да забърка за да я финансирва младата господарка  bowuu
сего пак гледах озета и снимките на 9еп, наистина ми дожалява за Бегюм, колко ли и струва да се прави на непозната пред Сю, може би иска да я опознае по отблизо, все пак това ще е жената която , ако се случи нещо с Бегюм, дори и само докато се лекува, ще се грижи за нейното малко съкровище

# 205
Цитат
, ако се случи нещо с Бегюм, дори и само докато се лекува, ще се грижи за нейното малко съкровище
Помните ли един филм със Сюзан Сарандън и Джулия Робъртс?
Как майката дори се сприятели с втората жена, за да може спокойно да ѝ остави децата, защото беше болна от рак.
Малко натам ми бият нещата.

Цитат
а какво ще кажеш за вечерта на Зейнп, смях се с глас , очаквах мамчето всеки момент да се срути от стола, така ги забелваше очите че мислех че този път наистина ще получи калп криза 35 35 35
е ако и това момиче дойде вече цирка ще е пълен , дните на баба ти Есма са прероени hahaha
Девойчето да се съюзи със Сю и гледай тогава.  Joy Joy Joy
Обаче си беше крайно нахално поведението ѝ и даже пресилено.
Но пък Есма показа класа  Joy Joy Joy
Направо загуби ума и дума, ама дори и да кажеше нещо язвително, нямаше да бъде разбрана. Simple Smile

# 206
Цитат
, ако се случи нещо с Бегюм, дори и само докато се лекува, ще се грижи за нейното малко съкровище
Помните ли един филм със Сюзан Сарандън и Джулия Робъртс?
Как майката дори се сприятели с втората жена, за да може спокойно да ѝ остави децата, защото беше болна от рак.
Малко натам ми бият нещата.

да , но тук не знам как ще реагира Фа, той ще е в шок отначалото, и дано не се възползва оттази ситуация мама свеки  Praynig
а Есма като научи дали аджеба Сю ще може и да погледне детето, камо ли да се грижи за него  Rolling Eyes
иначе, Сю и Емир ще станат големи приятели, от пръв поглед  bowuu
все пак е син на баща си  Joy Joy Joy

Цитат
а какво ще кажеш за вечерта на Зейнп, смях се с глас , очаквах мамчето всеки момент да се срути от стола, така ги забелваше очите че мислех че този път наистина ще получи калп криза 35 35 35
е ако и това момиче дойде вече цирка ще е пълен , дните на баба ти Есма са прероени hahaha
Девойчето да се съюзи със Сю и гледай тогава.  Joy Joy Joy
Обаче си беше крайно нахално поведението ѝ и даже пресилено.
Но пък Есма показа класа  Joy Joy Joy
Направо загуби ума и дума, ама дори и да кажеше нещо язвително, нямаше да бъде разбрана. Simple Smile

ако Зейнеп се съюзи със Сю, ей това ще бъде велик съюз, най силния и запомнящ се  Joy Joy Joy Joy
всички ще бъдат поставени по местата а Ипекчи и мама свеки ша има да кокорят очи и да свиват джукички Joy Joy Joy
аз затова и писах че тук сц. и реж. пресолиха манджата с първото представяне на Зейнеп, все едно е дъщеря на леля Сенем  Joy Joy Joy
това че не е от Бурса, не означава че е расла у джунглата, без елементарно възпитание  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 16:13 от Свет_ВАРНА

# 207
при рускините открих нови снимки от сета (пуснати в инст. на Аслъ )

ако това е Аслъ  newsm78

а това е Кулата на девойка в Истанбул  Rolling Eyes Сю какво ли прави там, дали е сама  newsm78

дали пък след разкриването на кражбата на Сенем не са я натирили от конака и Сю да е хукнала след нея  newsm78

или пък резултат от тази среща  newsm78

а да видим кой от всички присъстващи на това събитие, ще изплюе камъчето за Бегюм, ако не го направи преди това Фа, да предположим  Peace
Осман го изключвам  Peace
двоумя се между Фики и Джукличка, да тя  е била пале кога бате ѝ Фа си е имал севгили, та може и да не знае, но пък Фики, що да не и го обясни на ушенци и после да гледа сеир  Laughing Laughing
като си го знаем колко мнооого обича батю си, като нищо може да го изтърси, дори и на вечерята, та за Сю и Фа резила да е по-голям  Laughing Laughing Laughing
силно се надявам този път Фа да изпревари всички "доброжелатели" и да разкаже всичко на Сю, за да няма по нататъшни изненади  Peace
дано не му се наложи да гони Сю до Истанбул  Praynig Praynig
аз си спомням в един друг сериал, как ГГ пробяга цял Истанбул за да гони любимата си , Фа да не е втория  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 16:41 от Свет_ВАРНА

# 208
#istanbullugelin #onset 🎬

# 209
Добро утро Сладурки  wavey wavey wavey wavey

Да започнем денят с аромат на кафе и пролетно настроение

Снощи екипа на Истанбулката булка са ни направили хубава изненада  smile3521

İstanbullu Gelin 9. Bölüm 2. Fragman
https://www.youtube.com/watch?v=EVCgA7Op6yc

2 фраг с руски суб.
https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456239141%2F6607d273380 … pl_wall_-78538620

фрага , галиба иска да ни успокои, че нещата при Фа и Сю ще са повече от прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes
дано всичко е ок при Фа и Сю и след всички събития които ще се случат в епизода  bowuu
преди всичко да не ги разделят, ще се карат , ще се сърдят, то е ясно, докато се напаснат един към друг, така ще е, но за да се преборят с всички злини, ги искам рамо до рамо, заедно ще са по силни, ще си дават сили един на друг, затова сценариста и да не си помисла да ги разделя, иначе рейтинга хептен ще се забие на дъното, а това естественно ще доведе и до по-бързо финализиране на сериала  Peace
аа между другото нещото което ми направи най голямо впечатление е че фа казва, Сенисевиорум, демек Обичам те  Peace
ако не се бъркам  Rolling Eyes Фа за първи път казва на Сю, Обичам те  Peace(преди това и двамата си казваха красиви думи с които си показваха че се обичат, но до сега така директно не си спомням някой от двамата да го е кавал.)
хади бакалъм това признание дали ще е преди или след срещата  Peace
явно утре ни очаква доста динамичен епизод  smile3521

Пожелавам ви Щастлив Четвъртък ! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 09:03 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт