Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 22

• 39 145
  • 438
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!

Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 226
Здравейте Сладурки wavey wavey wavey

Тони Hug Heart Eyes

Днес екипа на ИБ ни изненада приятно   newsm53

İstanbullu Gelin 10. Bölüm Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=xGeovq_v9wI

случва се всичко за което и предполагах  bowuu
ще се вихрят буря след буря в конака, спокойствие за Сю и Фа йок  Peace
Бегюм ще си тръгне без да говорят с  Фа
ще проведат р-р на саме, но както се подразбира, Бегюм няма да каже на Фа за сина им,Емир  Mr. Green
сигурно няма да му каже какво е сторила майка му  Rolling Eyes
Да видим Есма султан какво условие е поставила на Сенем, щом ще запази тайната ѝ Rolling Eyes Rolling Eyes
според мен  Peace ще и забрани да се върне в конака  bowuu
дано да се спаси Бааде, явно истината за отношенията им с Мурат ще се разкрият, щом Фа е толкова бесен...
надяваХ се Фа да разкаже на Сю за Бегюм, но щом накрая му разкрива че Емир е дете на Бегюм, означава че той не и е разказал абсолютно нищо за историята им, както и че при р-ра на Фа и Бегюм, тя не му е казала че имат дете  Laughing Laughing
наистина в петък ни предстои страхотна динамична серия с безброй случки  newsm53

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 09:58 от Свет_ВАРНА

# 227
Истанбулска невеста еп. 9 Бг суб.

https://www.youtube.com/watch?v=kPdVctn6JCc

от Торент Peace

Истанбулска невеста еп. 9 Бг суб.
http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=cb00800 … fea00ec30a9c46d3c

# 228
Привет, момичета,

Благодаря на Свети  bouquet за фрага и епизода.
Сядам да гледам, хем да проверя дали не съм загубила интерес към турските сериали, докато отсъствах. Simple Smile
После ще видя и фрага и тогава ще се произнеса компИтентнУ. Simple Smile

Да повдигна темата:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 09:41 от pepel_ot_rozi

# 229
Здравейте Сладурки wavey wavey wavey wavey

Пепелче  Hug  Heart Eyes

Най после една красива Нур

Hu huuuuu👻 Ben burdayımmmm🤗

Озет и снимки за 10еп. на Истанбулската булка все още няма, какво ли се случва Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 230
  • Варна
Привет! Hug Hug Hug Hug
Ето го озетчето

Faruk, Begüm ile ilgili gerçekleri paylaşacak mı?
Begüm’ün yıllar sonra geri dönmüş olması Faruk’ta soru işaretleri oluşturmuştur. Begüm’ün ise anlatacakları vardır. Ancak öfkesine yenik düşen Faruk, gerçeklerin ortaya çıkmasını da engellemiş olur. Süreyya, Begüm ile Faruk’un eski arkadaş olduğunu zannetmektedir. İpek ise açılışta yine ortalık karıştıracak bir koz elde etmiştir.
Senem, Süreyya’yı kaybetme korkusu nedeniyle Esma’ya teslim olur. Esma ise Senem’i köşeye sıkıştırmanın hazzını yaşamaktadır. Fikret, Adem’in desteği ile İpek’in istediği evi satın alarak karısının gözünde kendisini kurtarmaya çalışmaktadır.
Bade’nin hayatını kurtaran Asiye ve Nurgül bu durumu Boran ailesinden gizlemeye karar verirler. Fakat genç kızın evlendirileceği için intihar ettiğini öğrenen Süreyya harekete geçer. Yine Esma ile karşı karşıyadır. Faruk ise evin içerisinde artık denge sağlamaya çalışmaktan yorulmuştur ve bazı hatalar yapmaktadır. Faruk’un aileyi bir arada tutmak için hazırladığı organizasyonda konağa gelen sürpriz misafir ise Boranlarda yeni bir gerilime neden olur.
Yayın Günü: 5 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00

# 231
Свети, Нур ми заприлича на гейша тук, на красива гейша. Simple Smile

Изгледах най- сетне 9 еп.
Хареса ми и естествено най- много моментите с двамата наш'те. Simple Smile
Бабето ужасно ме дразни, но не е глупава и усеща мераците на Ипек.
Жалко, че сгащи Сенем и сега ще си го изкара на Сю.
Османчо ми е много миличък, ама нещо Дилара май го усеща.
тя пък какво се предлага на Адем.  Mr. Green
Интересно ще ми е Фарук като разбере, че Адем му е брат, но сега е по- интересно какво следва с Бегюм.
Фрага на турски не го разбирам и не мога и да гадая, така че ще чакам следващата серия. Simple Smile
Бааде дано я спасят (май заради това яде бой Муратко във фрага).
Зейнеп не ми е симпатична и това си е.

Докато пиша и озетът пристигнал.
БризчеHug Hug Hug

# 232
Бризче  Hug  Heart Eyes

снимките на 10еп

Пепелче мен повче ме дразни Джукличка, от нейната злоба и завист се страхувам много повече, без да гърми и трещи направо действа, нооо и нейната игра ще бъде разкрита, Гюл няма да издържи дълго да и върши мръсната работа  Peace
на мен по ми е интересно как ще реагира Есма като разбере коя е Ипек, любимата ѝ снаха  Thinking

превод на Озта с Чичко Гугълчо
Скрит текст:
Дали Фарук ще сподели истината за Бегюм?
Фактът, че Бегюм се е завърнала след много години, създава въпроси във Фарук. Бегум има какво да каже. Фарук обаче се поддава на гнева си и предотвратява появата на факти. Сурейя смята, че Бегюм и Фарук са стари приятели. Ипек, от друга страна, получи тъмна карта, за да се раздвижи отново.
Сенем, се предава пред Есма от страх да не загуби Сурейя. Есма живее с удоволствието да постави Сенем в ъгъла. Фикрет се опитва да се спаси в очите на жена си, като купи къщата, която Ипек иска с подкрепата на Адам.
Азие и Нургюл, които спасиха живота на Бааде, решават да не скрият това от семейство Боран. Въпреки това, Сурийя научава, че младото момиче е извършило самоубийство, защото ще бъде омъжена. Отново срещу Есма. Фарук е уморен да се опитва да поддържа баланс в къщата и да направи някои грешки. Изненадащият гост, който идва в организацията, която Фарук е подготвила да поддържа семейството заедно, създава ново напрежение в Боран.

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 16:41 от Свет_ВАРНА

# 233
Изненадващият гост сигурно ще е Емир.  newsm78

# 234
Изненадващият гост сигурно ще е Емир. newsm78

Слънце, това се подразбира от фрага и снимките  bowuu  но защо Емир е без Бегюм  Thinking
има още едно нещо което недоумявам, защо Бегюм не е казала на Фарук за Емир, предполагам и за болестта си няма да каже  Thinking
единственото нещо което ме ядосва е, защо Фарук не е казал на Сюрея, коя е Бегюм  Mr. Green поне така го разбирах от фрага и озета  bowuu
по хубаво ли ще е да го разбере от Есма или от Ипек, като им знам змийските езици , 100% така ще го интерпретипат, че като нищо Сю може да остане с усещането ,че любовта на Фарук и Бегюм отново може да пламне и тогава стой та гледай ....
мен ми е чок любопитно, какво ли условие е поставила Есма на Сенем, аз предположих, повече да не се връща в конака, ноо тук се вижда че се е върнала  Thinking

тук Сю с кого ли е  Rolling Eyes Rolling Eyes

галиба  е в стаята на Бааде и с нея да говорят, за друга не се сещам  newsm78

# 235
  • Варна
Хайде и второто фрагманче е налично вече:

İstanbullu Gelin 10. Bölüm 2. Fragman

# 236
# 237
  • Варна
Здравейте! bouquet bouquet bouquet

Слагам едно преводче на песента от втория фрагман. Откъса е  от сериала "Денят, в който е написана съдбата ми" - става дума за втората песничка в откъса - започва на 1.45 мин.

♫♪♫ Melek ve Selim ♫♪♫KYG♫♪♫

# 238
Добро утро!

Hug Hug Hug Hug Hug

# 239
Тони Hug, дано те изненадат най- хубавите неща днес Simple Smile

От Инстаграм:

Модният стил в сериала:

85 TL- ръчна изработка

Общи условия

Активация на акаунт