Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 22

• 39 159
  • 438
  •   1
Отговори
# 255
Фрагманът на руски

Фарук май не иска да приеме истината за детето, която направо се набива в очи.
Не ми харесва това отричане, даже с Пелин се държа кофти.

Стана лошо - Ипек разбра и сега интересно какъв ход ще измисли.
Може да попази и тя тайната до по- подходящ за нея момент.

Есма естествено взе контрола в свои ръце.
Ще е интересна срещата й с Бегюм.
Не мога да си спомня - тя знаеше ли, че Бег е бременна, когато я изгони от Бурса?  newsm78

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 10:50 от pepel_ot_rozi

# 256
Това нещо като Озет ли е?  newsm78

Скрит текст:
Konakta Begüm Krizi Yaşanacak!
Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düşer. Faruk karmakarışık duygular içerisindedir. Esma her zamanki gibi kontrolü eline alır. Fikret, yaşanan tüm bu karışıklık içinde Adem’e git gide güvenmekte, oyununa dahil olmaktadır. Begüm’den haberdar olan İpek ise bu durumu değerlendirmek için kolları sıvar.
С чичко гугъл- Фа е объркан, Есма отново контролира, Фи нещо се доверява на Адем, а Ипек подготвя следващия си удар.

И това може би е някакво фенче или пък актьорче?  newsm78

И снимки от новия, 11 еп., но ние си ги знаем от фрага май:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 15:44 от pepel_ot_rozi

# 257
# 258
  • Варна
Втория фрагман:

İstanbullu Gelin 11. Bölüm 2. Fragman

И с руски субтитри:  Истанбулска невеста- 11 серия;2 фраг -руски суб.

# 259
Добро утро Сладурки wavey wavey wavey

Бризче  Hug Пепелче  Hug Тони  Hug Благодаря за всичко споделено  newsm51 newsm51 newsm51
Кафе, кафе, кафе - крещи едно гласче!
Отпиваш глътка, две и вече си добре!

Скрит текст:
Мили ми Сладурки за съжаление яко ме затисна работата и почти нямам време да надничам и споделям в  нашето любимо дворче, обикновено го правя  или както сега, сабах, сабах или по път за работа, дори още не съм изгледала последната преведена серия, затова и нищо не мога да коментирам...
Вечер се прибирам убита от работа и докато свърша с дом. тръстика и то станало време за лягане---
за съжаление по морето е така лятото, поради липса на достатъчно персонал се работи като за трима и
 така като гледам изгледи да се подобрят нещата, Йок, защото повече от хотелиерите искат бързо да забогатеят но не дават прилично заплащане, направо е отчайващо положението, хотелите пълни а персоналите са в най добрия случай на 50-60% от нужните бройки, който се хване до 3-4 ден се отказва,
 защото не може да се издържа на темпото.
За моя радост в хотела който съм, персонала е на 80% стари кадри, което е голяма рядкост, шефовете са доста по коректни от болшинството, повечето колеги са или на пенсионна възраст или амен амен да се пенсионират, млади са само барманите и сервитьорите, трудничко е , но за сега се спрявяме с темпото,
 вчера вече ни пристигнаха първите гости, до септември сме пълни, моля се да сме живи и здрави и да издържим, защото и 1 човек да напусне на всички ни се отразява...
та в общи линин е това, работа бол бол а време за любимото ми дворче Йок... 
Като гледам фраговете работа съвсем ще се спече, ако Фа не сподели със Сю за Бегюм...
нито Есма Султан ще и спести унижението, още по-малко оназ малка черна Мамба, Ипек  Twisted Evil
дано Фа не свали гарда, като научи за болестта на Бегюм, ако пък го направи, работата ми намирисва на раздяла със Сю  Thinking
да видим Фики как ще заплати за глупостта която направи, довери се на грешния човек, струва ми се че цената ще е доста висока, но да видим как ще го наградят сценаристите  Joy Joy Joy Joy
за сега добре ги забъркват кашите, дано няма лоши последствия от всички грешки които допускат героите, не искам лош край за Бегюм, нека да се излекува и да си гледа детенцето...
моля се нищо да не и се случи на Сю и да си износи бебчо и на финала да си имаме една красива принцеса,защото принца вече е на лице, Емир наистина е много красиво дете....
каквото и да се случи на Фики и Ипек, дори той да влезе в затвора а тя да изхвърчи от конака,което неминуемо ще се случи ако Есма разбере за роднинството ѝ с Адем , няма да ми е жал, ще си получат заслужено наградата заради черните си души...

Спорен и успешен ден на всички!

# 260
Привет, момичета!
Бризче, благодаря за фрага!  bouquet
Да, Фарук започва наистина да ме дразни, че не казва истината на Сю.
Има прекрасната възможност да отговори на директния ѝ въпрос откъде познава Бег, а той се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.
Цитат
работата ми намирисва на раздяла със Сю
Свети  Hug, и на мене, но дано да е максимум 3 серии.

Цитат
за сега добре ги забъркват кашите, дано няма лоши последствия от всички грешки които допускат героите, не искам лош край за Бегюм, нека да се излекува и да си гледа детенцето...
моля се нищо да не и се случи на Сю и да си износи бебчо и на финала да си имаме една красива принцеса,защото принца вече е на лице, Емир наистина е много красиво дете....
каквото и да се случи на Фики и Ипек, дори той да влезе в затвора а тя да изхвърчи от конака,което неминуемо ще се случи ако Есма разбере за роднинството ѝ с Адем , няма да ми е жал, ще си получат заслужено наградата заради черните си души...
Това ще е хубав край и за мене, но си забравила Есма. Simple Smile
Какво ще я правим нея, не ми се иска лесно да ѝ простим.  Mr. Green

# 261
Добър да е денят ви,момичета!

Скрит текст:

#TBT #NurgülYeşilçay & #FatihAkin  Heart Eyes Heart Eyes

# 262
Добър вечер Сладурки  Hug Hug Hug Hug Hug

Тони  Hug Пепелче  Hug Бризче Hug

линкове за онлайн гледане
https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

http://www.startv.com.tr/canli-yayin
http://vefire.ru/channel/StarTvTurkey/
http://www.hdtvler.net/star-tv-1/
http://www.ecanlitvizle.com/star-tv-izle-1/2/
http://canlitv.com/?id=99
http://canlitv.mobi/star-tv-canli-izle

Хаштага на серията #kalbimdekisızı

Пожелавам на всички Приятно гледане и безпроблемен нет  smile3521

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 19:23 от Свет_ВАРНА

# 263
  • Варна
Привет и от мен!

Докато чакаме, да послушаме песничката от предстоящата серия! Преведох я за да знаем за какво става дума.

Fikret & Leman Gonul

превод:  Gönül - Сърце
Скрит текст:
Bunca yıl herkesten kaçtın                   Толкова години бягаше от всички
En sonunda buldum sandın                              И накрая реши, че си намерило
Ansızın içini açtın                                             Изведнъж се разтвори
Yapma dedim yaptın gönül                              „Недей!“-ти казах, но ти не ме послуша, сърце.

Gözleri senden uzaktı                                       Очите му бяха далече от теб
Fark edilmez bir tuzaktı                                    Не забеляза капана
Sana böylesi yasaktı                                         Не биваше да правиш това
Yapma dedim yaptın gönül                               „Недей!“-ти казах, но ти не ме послуша, сърце.

O bir yolcu sen bir hancı                                    Той е странник, ти - къщовница
Gördüğün en son yalancı                                   Видя ли в него долния лъжец
İçindeki derin sancı                                            Остави ти само дълбоки рани
Gitmez dedim kaldı gönül                                   „Не тръгвай!“-казах, остана ли, сърце

Sen istedin ben dinledim                                    Ти поиска, аз-послушах
Senden ayrı olmaz dedin                                   „Без мен няма да оцелее“ -каза
En sonunda bende sevdim                                 И на края и аз го обикнах
Şimdi beni kurtar gönül                                     Сега ти ме спаси, сърце!

Gözlerin bakar da görmez                             Очите ти гледат, но не виждат
Ellerin tutar da bilmez                                  Ръцете ти държат, но не знаят
Gece gündüz fark edilmez                            Дали е ден или нощ, не забелязваш
Demedim mi sana gönül                              Нима не ти го казах, сърце

Sabahın tam üçündesin                               Всяко утро си на предела на силите си
Dertlerin en gücündesin                               От обиди огорчено
Hâlâ onun peşindesin                                   Но продължаваш да го следваш
Gitme dedim gittin gönül                             „Не тръгвай“-казах, но ти тръгна, сърце.

Böylesi sevdiğin için                                     Защото много го обичам
Bir kördüğüm oldu için                                 Защото ослепях
Ağlıyorsun için için                                       Затова ли рониш сълзи
Demedim mi sana gönül                               Нима не ти го казах, сърце!

Sen istedin ben dinledim                               Ти поиска, аз послушах
Senden ayrı olmaz dedin                              „Без мен няма да оцелее“ -каза
En sonunda bende sevdim                            И аз го обикнах на края
Şimdi beni kurtar gönül                                Сега ти ме спаси, сърце!

# 264
  • Варна
Добро утро! Hug
Пожелавам ви слънчев и позитивен ден, Све, Тони, Пепелче и на всички, преминаващи през темата! bouquet bouquet bouquet bouquet
Имаме си вече снощната серия с руски субки- за нетърпеливите:

Приятно гледане! Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 265
Здравейте!

Свет  Hug Пепелче  Hug Бризче  Hug

Кей   bouquet bouquet

Скрит текст:

# 266
  • Варна
Здравейте, момичета!

Hug Hug Hug

Нургюл сподели, че чантите, които прави вече се продават,
в лимитиран брой, в магазин в Бодрум. Доста са скъпички /между 650-750 евро/,
но вероятно защото са ръчно правени от самата Нургюл.

Във вторник се очаква тежка серия за Кьосем...

Cry Cry Cry

Нургюл е поздравила по случай деня на майката...

Хубав ден!

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 19:58 от keii

# 267
Кей Hug Чантите са уникални! Peace Браво на Нургюл! Heart Eyes

Скрит текст:
Елчин и мама.

# 268
Добър ден Сладурки wavey wavey wavey

Кеии  Hug Тони  Hug Бризче  Hug Пепелче

Пожелавам ви Прекрасен следобед и Щастлива вечер  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Скрит текст:

Честит ден на семейството!
15 май е международен ден на семейството!
Нека има любов, спокойствие и уют във всеки дом!
Нека децата растат щастливи в здраво и обичано семейство!
Нека има разбирателство и уважение, много щастие и хубави мигове с най -близките хора!

Нося ви едно подаръче  bowuu bowuu

Faruk ve Surea - Gonul - Сърце

https://www.youtube.com/watch?v=x_UXhVaqWts&index=1&list … Cwj8aEsLmfBZO1XqM

Щастлива Късметлийска Нова седмица!!!

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 14:01 от Свет_ВАРНА

# 269

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт