И съм сигурна, че всичко е ОК

и поздравче за теб и всички, които се отбият в темата
И съм сигурна, че всичко е ОК

Благодаря за всичко което правиш за нас 

Свети
Бризче
отдавна не съм влизала в темата,но сега видях нови снимки на Нур ,а и имам малко време за себе си тази вечер,та реших да намина... 
Пепелче, 

Аз, обаче обикновено „давам шанс“, защото преди, може би две или три години, точно така не погледнах една продукция и се оказа, че точно заради, когото не гледах направи страхотна игра
После изгледах, естествено целия сериал, обаче не е същото… Обичам вълненията от очакването, пък и няма как да превърнеш гледането в безкраен изтощителен маратон.
/а аз точно така гледам готови проекти- денонощно- и после съм като пребито куче
/. За да не изпадам в подобни състояния, обикновено проследявам първите няколко серии и след като вече мога да преценя дали си струва или не гледам или зарязвам.
Пък като го зарежа, ничие мнение не може да ме накара пак да го загледам, ако ще и „Оскар“ да спечели. 

Това, което е качено на канала в Ютуб е някакъв монтаж. Аз баяджа се замислих за първите десетина секунди, че не мога и да схвана какво точно казва....., но после прочетох при рускините, че били думички от интервюто преди началото на сериала и ми стана ясно, че е някакъв монтаж-сглобка, която може и изобщо да няма връзка с предстоящите събития.
ще видим -може и там да ударя "едно око" за серия-две.
Препоръчани теми