Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 22

• 39 142
  • 438
  •   1
Отговори
# 75
Бризче Heart Eyes Тешекюляр джанъм беним  Heart Eyes
песните бяха много хубави и на точните места, подсилиха моментите ...
само не мога да разбера таз дърта вещица що за майка е, как може да не се радва като вижда сина ѝ колко е щастлив, след толкова години на страдание, най после е намерил жената която го прави щастлив  Laughing Laughing

İstanbullu Gelin 6. Bölüm
https://www.youtube.com/watch?v=BKEY7ZTGnqc&feature=youtu.be

7. Bölüm Fragmanı
http://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/fragmanlar/7-bolum-fragmani

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 00:08 от Свет_ВАРНА

# 76
  • Варна
Радва се разбира се!!!!! Peace Нали благодари на Бог за щастието, усмихната беше и като ги гледа как празнуват на двора. Обаче на Сю просто и прави напук. Затова и ги нареди такива тежки думи. Да не казвам, че във фрага, който разбира се видях само във селията и все още не съм го разгледала както трябва, тя каза - ".... не знаеш с кого започна война!" #2gunfire

# 77
Добро утро Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug
Честит Лазаров ден!
Да е Благословен денят Ви!Бъдете здрави и много щастливи!

Истанбулска булка с руски суб.
https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456239096%2Fvideos-7853 … 2Fpl_-78538620_-2

1 -Фраг на 7еп. с руски суб.
https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456239094%2Ffa2d8946a6f … 2Fpl_-78538620_-2

# 78
Добро утро!

Свет  Hug Heart Eyes

Скрит текст:

# 79
Добро утро, момичета!

Бризче, снощи не ти благодарих за преводите в ефир, защото направо заспах върху клавиатурата.  Hug Hug Hug

БЛАГОДАРЯ ТИ!

Ако не си ти гледам само картинки.

Свети, благодаря за превода на руски.
Довечера отново ще си изгледам серията.

Това дете колко е пораснало.
Нур сама ли го гледа?

# 80
Тони  Hug Пепелче  Hug

Рейтинга от снощи
http://www.ranini.tv/reyting
ТОТАЛ 5 - 5.15     АВ 2 -7.76    АВС1 2 - 6.79   

Рейтинга е скочил, явно сюрприза който ни бяха подготвили екипа са възбудили любопитството на тур.зрители, наистина ни изненадаха, ние за какво си мислехме, а то какво излезе  Peace
много ми харесва когато ме изненадат сценаристите  bowuu
много ще се радвам все така да ни изненадва и новия сценарист bowuu

Рейтинга за5еп.
ТОТАЛ 10 - 4.40     АВ 2 - 6.77    АВС1 4 - 5.69   

рейтинга на останалите серии
Скрит текст:
4еп.
Тотал - 5,37%⬆  АВ - 6,55% АВС1 - 6,69% ⬆

3еп.
Тотал-4.65 АВ - 5.81 АВС1- 5.53

2еп.
в Тотала - 4.42 АВ - 4.68 АВС1-4.86

# 81
Рейтингът ми се струва добър (5 място в тотала все пак).
Особено след като свикнах на нисък рейтинг с ОК. Simple Smile

Още си мисля за бурната радост на Фарук.
Голям сладур беше.  Heart Eyes
Разтресе къщата.  Heart Eyes

Ама и бабето значи имало сърце- разплака се все пак (от радост се оказа).
Но все пак войната продължава.
Сю на кого обяснява, че тя е виновна за състоянието на бабет?

Дилара е голямо л....но (извинявам се).
Държи се като 5 годишна.
Добре, че Фа не научи за бебето от Адем.  Mr. Green

Нямам търпение да видя сцената на масата- Адем се правеше на простак.
Интересно ми е как се измъкваше за личните въпроси.
Ама Фарук как го подбра във фрага.
Още от първия миг не го хареса и го надуши.
Войната и там ще е до кръв.

Фики сега или ще стане вярно кученце на жена си, или ще се озлоби още повече.
Сигурно го чака вечен сух режим.
Ще си търси алтернативни методи за задоволяване на нуждите. Simple Smile

# 82
Пепелче  благодарение на Бризчето и аз малко повече неща разбрах от серията ...
какво да кажа за Адем, показа си магариите , е нема такова дживотно, не можах да разбера кого искаше да унижи та се  държа толкова просташки, какво искаше да покаже на Боранови  Rolling Eyes
плана му да скара и раздели Фа и Фики за сега успя, влезе в играта с Диляра ...
надявах се на Сю да и светне лампичката и да спре да споделя всичко с Диляра , ама йок, без да се замисли на другия ден и каза за притеснението си...
идеше ми да я оскубя таз патка Ди, хемен изтопурка всичко на Адем , но най вече ме вбеси че излъга Сю за кредита, и това ми било приятелка  smile3511
А за Фа какво да кажа, и ядосан и щастлив е истинско бедствие, да не си около него  Joy Joy Joy Joy
не ми се мисли какво ще стане когато се роди бебка, може наистина да срине конака  Joy Joy Joy Joy
пак ни разведриха серията с много сладки моменти на Сю и Фа  Two Hearts
любовта им в момента е на върха, Фа доказа че много я обича и не може без нея но...
притеснява ме нещо много важно,  дали наистина Бегюм е минало за Фарук newsm78
 въпреки че ни го показаха много явно с ескалатора, мрачната, изтънчена Бегюм излиза от живота му и на нейно място идва обикновената, но усмихнатата и слънчева Сюрея...
дано когато се срещнат Фа и Бегюм, защото това ще стане рано или късно,да не вземе  нашия да му се обърка главата и да извърши някоя щуротия  Praynig
защото ако наистина е забравил Бегюм, защо тогава когато само се спомене за нея, Фа се хваща за сърцето или му се насълзяват очите и въобще не му се говори Rolling Eyes
а какво да кажем за Фики, не се спря да върши глупости , наистина е наивник, да не кажа глупак, заслепен от завист и злоба не вижда  как  Адем си играе успешно игричките...
но най великата глупост която извърши Фики, беше да насили Ипек, дали от изпитото вино или от натрупалия се гняв, не можа да се удържи и извърши нещо което сигурно няма да си прости и ще заплати висока цена...
тая пикла ще го направи луд, пишмян ще стане че въобще се е оженил за нея, само да не цъфне с някоя бременност ... да пази бог  Praynig
много ми хареса сутрешната среща на двете двойки,Фики и Ипек се държат като непознати докато Фа и Сю не могат да си се нарадват, може би и това подтикна Есма да задейства плана с медения месец  newsm78
за Есма, ами отново беше във вихъра си тази серия, навика Ипек, навика Сенем, която въпреки всичко пак си има телевизор ...
обаче е голяма хитруша, използва точния момент и изпрати на меден месец младоженците, труден съперник си избра Сю ...
много за кратко беше радостта на Есма...
за да запази имиджа на студена и властна свекърва, се скри в стаята си и даде вола на радостта си, чак се разплака  ooooh! ooooh!
не разбрах всичко от р-ра им със Сю, но накрая нашто моме направи огромна грешка, че и обяви война, наистина не знае с кого се захваща, такова театро им спретна дъртата вещица , че направо беше за Оскар.
надявам се Сю да разкаже всичко на Фа, защото не се знае тази Гюл на кого ще го изтопурка, ясно чу признанието ѝ, може би на леля си  newsm78
само ми е интересно Асие какво точно каза когато гледаше на кафе, след като каза че в конака идва дете, с много странно изражение остави чашата, дано бебка се роди жива и здрава  Praynig Praynig
за русата мотористка и Мурат, ако се задълбочат нещата дъртата вещица щеполучи, този път наистина инфаркт Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 14:58 от Свет_ВАРНА

# 83
  • Варна

Ха, честит ни Лазаровден! Нека се множат до безкрай прекрасните моменти в живота ни и да не оставят място за тъжните и лошите!  Peace Бъдете здрави! Peace Бъдете усмихнати! Peace Не изпускайте щастието, което наднича някъде около вас! Peace

И дано хубавите новини- като днешната- се множат и разпространяват прогресивно! Peace Peace Peace

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Ха дано не ни мине котка пътя и наистина да го изгледаме това филмче, че бактисах да го чакам!!!! Joy Joy Joy Joy

Све, Адем обяви на майка си, че се надява да е доволна от гневните физиономии на Есма и Фарук. За мен това означава, че се държа просташки точно за да ядоса основните си съперници. И въпреки, че майка му се възгечтиса от отмъщението и му каза, че вече са ходили там, видяли са всичко, направили са се шоуто- да се откаже вече. Но той беше категоричен, че войната едва сега започва. Каза, че целта му е да ги докара до просешка тояга за да види тогава как ще се чувстват на семейната трапеза. Заяви, че ще размахва брадвата, докато ги повали всичките.
      Разговора в края между Есма и Сю. Всъщност нашето момиче имаше добри намерения. Тя не и каза нищо лошо- само сподели, че не иска да бъде унижавана и пред бъдещото си дете. При това го направи изключително интелигентно. Да, каза, че е искала Есма да я приеме като дъщеря, че я е слушала много внимателно и си е давала сметка за всяка дума изречена от Есма султан, но никога не и е противоречала, а Есма стигнала до там да прави опит да ги разведе. Каза и че от всяка злина те излизат още по-силни, защото се обичат. И най-важното каза, че тя е върнала радостта и смеха на Фарук. После каза, че се надява  Есма султан да не води с нея повече война, защото носи Борановата кръв в утробата си, но ако Есма е решила да продължи, тя няма да се остави да бъде мачкана и унизявана пред собственото си дете.
      Виж гледането на кафе на Асие и мен сериозно ме притесни. тя каза, че вижда дете, но то не харесва мястото си и затова стои в Арафа/преизподнята, чистилището/ и после обърна чашата. Явно видя много неприятни неща, свързани с това бебе.

# 84
Бризче Hug Heart Eyes Тешекюляр джанъм за хубавия хабер  Hug Heart Eyes дано най сетне имаме късмет и ни пуснат филмчето  Praynig Praynig Praynig
Слънце, струва ми се че в другия епизод Адем бей ще се срещне очи в очи с бесния Фарук, да видим пак ли ще се прави на шут  bowuu bowuu
Есма спретна това театро без да се замисли какво ще причини на собствените си деца, но пък сега от тук нататък ще си ги манипулира всичките както си иска и когато си иска...
дано Сю събере смелост и разкаже на Фа, иначе дъртата вещица ще и очерни живота ...

# 85
хайдеее малко нови снимки от сета  bowuu

# 86
Цитат
дано бебка се роди жива и здрава

Ох, в един момент и аз си помислих това, ама засега гледам да не задълбавам в такава посока.
Дано не измислят нещо лошо около тази бременност.

Тези чинии не са ли дето Есма не ги харесваше и не сервираха в тях?  newsm78
Да не би тази софра да е дело на Сю?  newsm78

# 87
Цитат
дано бебка се роди жива и здрава

Ох, в един момент и аз си помислих това, ама засега гледам да не задълбавам в такава посока.
Дано не измислят нещо лошо около тази бременност.

Тези чинии не са ли дето Есма не ги харесваше и не сервираха в тях?  newsm78
Да не би тази софра да е дело на Сю?  newsm78

душата хиич не съм се вглеждала в сервиза който Есма подари на бедното семейство,
не знам от кой сет са новите снимки, но преди малко ги видях пуснати при мамашите, може би от новата серия да имат закуска на теферич ,може и да е идея на Сю , за да стопли отношенията с мама свеки , въпреки че като гледам, от превода на Бризчето, излиза че нищо лошо не е казала Сю на мама Есма, просто самата истина,  искаше да и покаже че няма да и позволи да я мачка повече, и оная реши да и покаже че не е хапка за нейната уста, твърде млада и зелена е Сю , не ги знае тез игрички, но вече ще знае на какво е способна дъртата гьозбайджийка....
аз зациклих на думите на Асие ,
     Виж гледането на кафе на Асие и мен сериозно ме притесни. тя каза, че вижда дете, но то не харесва мястото си и затова стои в Арафа/преизподнята, чистилището/ и после обърна чашата. Явно видя много неприятни неща, свързани с това бебе.
...

може би не става дума за бебето на Фа и Сю  Rolling Eyes
 просто стана отново съвпадение, както когато Асие гледа на кафе на Есма и каза че в конака ще дойде змия и се появи Сю, естественно че всички си помисиха, че това е змията  а тя змията излиза че е Ипек , та може да става въпрос за друго бебе а може пак да искат да ни объркат сц. и реж. нали трябва да тръпнем в очакване на неочакваното  Grinning

# 88
# 89
  • Варна
Заслужава си филмаааа!  Peace Peace Ох, бе изгледах го най-сетне! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт