♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 520
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Елчин да не е била на мероприятие да намерим котката newsm78

Дописах се  Mr. Green с Руткай естествено, са на рождения ден на Ханде  Crazy

Този Руткай като евнух навсякъде я придружава, но в ролята на дружка в гащи или да е спокоен кито

# 136
Аз не случайно го определих като нейна придворна дама- не я изпуска от поглед и за секунда  hahaha hahaha hahaha

# 137
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Откак свалиха нашия сериал, май почти никой от новите не се задържа на екран..  hahaha hahaha Звездите, Бурята, Любов и гордост с Левент, а сега и Смъртта  Mr. Green Mr. Green

То толко ва клетви отнесоха Стар  Crazy, че как да се задържи дълго ново дизи  Joy

Heart Eyes Heart Eyes

ама как й ходи само този цвят каки и на нея  Crazy Crazy

# 138
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Я кой са изловили снощи на масата Mr. Green

Тандема Озай$Ардуч дали си намериха котката Rolling Eyes

# 139
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Намерили те,другия път! Двамата май станаха за подигравка с тая котка, като чета коментарите в инстаграмите им, там казват, че толкова много изчезнали хора има, а те с тоя котак занимават цяла Турция, то не бяха вестници, телевизионни предавания, аман от тях, ама така , като се води Баръш по акъла на оная некадърница, всички му се смеят и му казват, че това неговото не е мъжко поведение. Ей сега четох, че и банката прекратява договора си с него за реклама, и според мен това е един от многото негативи, които ще обере заради връзката си с тая. Дано да му дойде акъла в главата, ама да не е много късно.

# 140
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Славе  Hug Heart Eyes
ааа щех се учудя ако Кито не беше изпълзял снощи  Mr. Green
добре, че от време на време Елка го поразходи като панаирска мечка  hahaha hahaha
та после да си седи мирно на трибуквието  Naughty Joy Joy
оффф хич не ми е дерт за котарака на Круела и Чехльо  Crossing Arms Crossing Arms
Боци ако не се вземе в ръце и не спре опитите на тейзето му да го прави за смях  Naughty рекламата, която снима с банката, ще му първата и последна  Naughty Crossing Arms

# 141
  • Пловдив
Привет момичета!
Мале всички излязоха от зоната на здрача и за добавка и котака.  Laughing То голямо писане за тази котка, все едно съкровище са загубили. Кито май от края на Ащка не го бяхме виждали. Хубаво че за разлика от кака ни се показва по на рядко.
Сладури!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 142
Глава 58

Йомер стоеше в градината с чаша кафе. Не усещаше студа- този вътре в него бе много по- голям. Беше тъмно, но небето бе облачно и нямаше нито една звезда, която да го успокои. Отново беше сам.
Дефне лежеше в леглото умислена. Не можеше да заспи. Беше изморена- от събитията през деня, от страха, от разговора с Йомер. Всичко ѝ се бе насъбрало и тя искаше единствено да заспи, да се отпусне и забрави за всичко. Но не можеше.
Думите на Йомер все още звучаха в ума ѝ. Как можеше да е толкова решен?! Толкова непоколебим?! Трябваше да поговорят, но утре. Сега бяха прекалено разстроени и уморени. Затваряйки очи, тя си пожела час по- скоро да успее да се унесе.
Когато Йомер влезе в спалнята вече бе късна нощ. Дефне спеше, въртейки се неспокойно, шарейки с ръце по леглото. Легна до нея и я привлече в прегръдките си, успокоявайки и нея, и себе си. Колкото и да спореха, двамата винаги намираха утеха единствено в другия.
Дефне се събуди първа. Беше сгушена с гръб към Йомер, чиято ръка я бе прегърнала.Усещаше равномерното му дишане във врата си, докато се опитваше да не мърда. Искаше да задържи за още малко това спокойствие.
Защо не можеха да бъдат винаги така? Защо винаги трябваше нещо да застава пред тях? Мечтаеше просто да е щастлива с Йомер, нищо повече! И изведнъж всичко си дойде на мястото. Тя искаше Йомер- толкова бе просто. Сама бе създала проблемът помежду им, както винаги. Проклинайки се, тя се отдръпна леко, за да се обърне с лице към него. Беше толкова спокоен. Загледа се, изучавайки чертите му. Бяха толкова познати, толкова любими. Нейният Йомер, съпругът ѝ, мъжът, заради когото би жертвала всичко.
Йомер усещаше изучаващия ѝ поглед без дори да е отворил очи. Продължаваше да се преструва на заспал, просто радвайки се на това, че тя е в ръцете му. Не му се ходеше във фирмата- можеше да прекара целия ден така, с нея до себе си.
-   Добро утро!- Промълви тихо, когато тя докосна бузата му с нежна целувка.
-   Събуди ли се?!- Погледна го, но очите му бяха все още затворени.
-   Буден съм от доста време!- Придърпа я към себе си той.- Просто не исках да се събуждам.
-   И аз не искам да излизам от този сън!- Сгуши се Дефне на гърдите му.- Съжалявам, скъпи! За всичко, казано снощи. Нямам право да се те насилвам за каквото и да, относно миналото. За мен е важно, че си до мен. Каквото и да направиш, каквото и да решиш, аз ще съм до теб! Съгласна или не, обещавам повече да не те притискам за отношенията ти с роднините ти! Прекалих, извинявай!
Вместо отговор Йомер я целуна. Сладко, бавно, опияняващо. Умът ѝ изключи, оставяйки я просто да чувства. Ръцете му, устните, милувките. Галеше и целуваше всяка част от тялото ѝ, нежно, без да бърза, принуждавайки я да се извива под него. Съблякоха се взаимно, изучавайки другия, сякаш им бе за пръв път. Тялото ѝ гореше- от погледа му, от пръстите и целувките му, оставящи влажни пътечки по пътя си. Беше готова за него, когато той потъна в нея. Бавните му тласъци я водеха все по- нагоре и нагоре по пътеката на желанието. Чувстваше се лека като перце, носеща се някъде из облаците. Стигайки върха сякаш хиляди звезди избухнаха, завъртайки света около нея. Бе попаднала в Рая.
Съвзе се, все още обгърната от ръцете му. Лежеше на гърдите му, без да съзнава как е попаднала там. Йомер дишаше бавно под нея, опитвайки се да се съвземе. Приятна умора бе обхванала цялото ѝ тяло и ѝ се искаше само да поспи.
-   Нека не ставаме още!- Промърмори тя, намествайки се по- удобно до него.- Нали шефът няма да ни уволни, ако закъснеем днес?!
-   Съмнявам се!- Засмя се той.- Но имам среща в 10, за която трябва да прочета отчетите.
-   Ще ги прочетеш, докато закусваш!- По детски се примоли Дефне, докато пръстите ѝ шареха по гърдите му.- Още малко, моля те!
-   Как мога да ти откажа?!- Притегли я за целувка Йомер.
Лежаха така прегърнати, мечтаейки си времето да спре. Ежедневните задължения бяха необходимо зло, но точно в момента не им се мислеше за скици, срещи и представяне. Искаше им се всичко да изчезне и да останат само те- щастливи, безгрижни и доволни, наслаждавайки се на един спокоен живот, без проблеми и вечни притеснения. Искаше им се...

https://www.youtube.com/watch?v=GC-7THCZxQk

# 143
# 144
  • Пловдив
Оф бе Темпи, чудесно следобедно четиво!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
Джанъм Hug, много лежерно, но на Йо му се доходи на работа Thinking , а Дафа не ще Whistling

# 146
Джанъм Hug, много лежерно, но на Йо му се доходи на работа Thinking , а Дафа не ще Whistling

Ми тя от толкова мислене за какво още може да се сърди или да страда взе, че се измори... и ѝ мина мерака за работа  hahaha hahaha

# 147

Ми тя от толкова мислене за какво още може да се сърди или да страда взе, че се измори... и ѝ мина мерака за работа  hahaha hahaha

Joy Joy Горката Дафина да и имам проблемите Crazy

# 148
Joy Joy Горката Дафина да и имам проблемите Crazy

Охх мислех да я пратя и тя да търси котака на Гупа, ама покрай толкоз проблеми, май няма да ѝ остане време  Whistling Laughing Laughing

# 149
Този кот нещастен още ли е в неизвестното, жалко че Бюре няма да го последва, все пак кака е в депресия и някой трябва да се грижи за менажерията и да и бърше нослетУ... Как още не е излязла с изявление-молба пред някоя програма да и върнат котака, чорлава с подпухнали очи и подсмърчаща, грачеща, с една дума съсипана...

Общи условия

Активация на акаунт