♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 404
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Първа разходка

Скрит текст:
Ехоо, пак съм аз малката Каро и днес ще е първата ми разходка, защото мама каза, че времето е подходящо. Чичо Шукрю ме вози в големия джип на тати и заедно с мама ни остави в едно място наречено парк и там други мами с бебета се разхождаха и си говореха даже с моята мама Дафа. За протокола и аз си имам чисто нова количка уникат, по дизайн на моя тати и специална изработка в едно ателие под зоркия поглед на Големия Исо и е черно и лилаво защото аз и без това розово не харесвам, момичешки цвят, а мама казва, че съм нейното асланче. Ама нали уж съм момиченце? Мамоо, защо ми объркваш идентичността? После ще трябва на терапия да ходя, но преди това ще кажа на тати теб да прати... Ей сега ще се започна да протестирааааам.... " Ангелчето ми  се наспа. Чистия въздух май те е замаял. Хубаво ли се спи в количката..." Боже, онова е било само сън, мамоо махни ми това нещо от очите, не те виждам...А така, нали знаеш, че шапки не харесвам, само ми развалят буклите, как ще се котирам сред наборите. Тази пък коя е? '' Госпожо, имате много хубава количка, не съм виждала подобна". Мадам, не гледай количката, ами нейното съдържание, а най после да ме видят. Дали ми е добре фейса? Не съм се оповръщала докато съм спала, дали да не си отворя по широко очите, че да видят колко са сини " Ох, че красиво бебе имате! И какви красиви сини очи и черна коса има, ама хич не прилича на вас. Сигурно е копие на баща си? Не е ли много едра за едномесечно бебе? А родила се е доста едра, като гледам колко сте слаба чак се очудвам... Пу-пу да не му е уруки, да сте живи и здрави с вашия съпруг, нали сте омъжена?" ....Мама започна да гледа много лошо, сега ще я подкрепя, че тази взе да става много нахалнааааааааа..." Извинете, но малката започна да нервничи". Как няма да нервнича, ще казва, че не съм красива като мама и тя била кльощава... Тати нали е красив? Сигурно ако ме видите с него в парка ще му се ловите като мухи на мед, на аз пък тогава ще рева с цяло гърло, да ви видя колко ще го харесвате... А дали така няма да привлека повече внимание към него?Трябва много сериозно да помисля....  Мама е елегантна, а не мършава и както казва тати има приятни извивки, като мен, с тази разлика че си имам и шкембенце...Като казах шкембенце, то май вече е празно и е време да си получа млякото...И памперса нещо ми убива на дупето...Май този размер вече ми е малък, мамоо... " Миличка, ще потърпиш ли малко? Близо сме до офиса на Пасионис и ще направим изненада на тати." Е, щом е за него как няма да съм търпелива, ти само ми дай шишето и няма да се обадя, обещавам... Така, сега съм си в бебешката кошница на задната седалка, изпих си млякото и гледам косматия врат на чичо Шукрю и се чудя ако върна малко мляко дали ще го уцеля...Пак съм заспала...какво е това тясно нещо...било асансьор, ама аз имам клаустрофобия още от корема на мамааааа.... Тати е много разтревожен и бърза да ме вземе от кошницата " Скъпа, каква приятна изненада", мляс една целувка на мама, ами мееееен... Ауу каква делегация по посрещането имам, май не е възпитано така да се дера... " Колеги, с гръм и трясък при нас пристига госпожица Каролин Дениз Ипликчи". И се започна " Тя е прелестна г-н Йомер....Г-жо Дефне вие имате един малък ангел.... Всичко по нея май е дизайнерско.... Какви сини очи има само...Какъв е томбиш...Красавица...Сладурана...Копие на Йомер бей само, че в по светъл нюанс..." Благодаря много на фен клуба затова ви пращам най прелестната си усмивка , но баща ми памперса вече много ми убива...и.... " Какво сте се скупчили там бе грозотии, не виждате ли кой е дошъл, самия Корай Саргън, блестящия Корай Саргън, незаменимия Корай Сарг....ън.... Кой измести фокуса от моето влизане? Ооо , ама това е малката Каро....Йомер, дай ми я ....Нека всички видят приликата с мен Корай Саргън и между другото можеш да обясниш защо се казва Каро...Що гледате така тъпо бе, Курукъз стига се пули там ами вземи онзи пашкул от онзи мъж и ми го дай....", " Корай, прекаляваш!"..." А Синош....добре бе, добре...изчезвам...Ама обяснете, че е кръстена на мен...хи-хи-хи...''... Ох, добре, че си отиде този,  взе да ми досажда, а и татко Синан се появи на хоризонта... Ох, той ме гушка и ми прави балончета на вратлето, сега ще се изсмея, че ме е гъдел...Опс, май млякото ми от вълнение се изля на марковото му сако, сори мен.... Това беше за Яса, но щом я няма ти го давам на теб... Най после сме само с тати, двамата...Мама отиде да вземе чантата ми от колата... Тате, имаш страхотен вкус...Каква гледка само...Истанбул на длан...И всичко е много стилно и изчистено, в стил Йомер Ипликчи, защото стил Дефне Ипликчи е намери нещо в хаоса...Аз май имам някакви интериорни заложби... '' Как е на татко принцесата? Днес си ходила на разходка в парка с мама? Защо така  си неспокойна? Памперса ли е за смяна, я да видим?''... Моето дупе, е на дизайнерското бюро на сеньор Ипликчи, върху марковата му носна кърпа, вай бе... Това само с виждане става... '' Миличка, какво е това? Май си се подсякла или пелената ти стиска... А Дефне, виж дупето и е зачервено"... Кой пък влиза сега? Гола съм бе хора, само с боди наполовина, " А не, това е само за списанието Топ баща .... Ненадминатия Йомер Ипликчи сменя памперса на дъщеря си върху последната колекция на Пасионис"...." Синан остави, имаме проблем", " Какво е станало , Каро да не е болна няма температура нали? Дефне?", " Нищо и няма Синан бей, малко се е зачервила и баща и вече е изпаднал в паника. Сега ще я подсушим и ще намажем мястото с крем и ще мине, нали малка маймунке с червено дупенце"... Айде стига превземки с моята анатомия, ами оправяйте ме и мамо да си взимаме тати и да си ходим, че ми дължи една целувка в повече на мен... И как ми се доспа...Хайде от мен да мине, аз ще си поспя малко в кошницата, тати да си свърши работа, а ти се виж с онази Яса да се оплачете от половинките си и да поклюкарите, защото ако си мислите, че не ви чувам много се лъжете... Но мен ме остави при тати...

Ужас  Joy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 61
Ако не е творчеството на Темпи, пишете темата заспала... Общо взето останахме малко списващите тук и се знаем само от пръв никнейм Mr. Green

За мнението за кака, ще си подредя мислите и като ми остане време ще напиша няколко реда.

Малко сме, ама инати   Mr. Green Mr. Green И не е само моето писание, малката пакостница къде я забравихте  Twisted Evil Twisted Evil

Ще те чакаме, няма къде да бързаме  Peace

# 62
 Shocked Защо ужас Whistling

# 63

И питаш  hahaha hahaha
Умрях си от смях, добре, че колежката я няма  Joy Joy Joy
Интересно защо малката още не е имала допир до семейство Топал... Или аз не помня  newsm78 newsm78

# 64
Интересно защо малката още не е имала допир до семейство Топал... Или аз не помня  newsm78 newsm78

А те ходиха да я видят, но после се разболяха и сега са под карантина, но в най скоро време ще ходи и там на гости с тати само Mr. Green и предположи с кого ще се бавят Confused

# 65
  • Пловдив
Славена, страхотна Каролин! Не ми се мисли какво ни чака като проходи и като проговори!!!
Ще надмине май и Корай!
  newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 66
Скрит текст:
Интересно защо малката още не е имала допир до семейство Топал... Или аз не помня  newsm78 newsm78

А те ходиха да я видят, но после се разболяха и сега са под карантина, но в най скоро време ще ходи и там на гости с тати само Mr. Green и предположи с кого ще се бавят Confused

Joy Joy Joy Joy Joy

Нямам търпение  Hug

# 67
 Rolling Eyes

Скрит текст:
Чакам и други ако има мераклии да споделят мнение

Скрит текст:
В самото начало казвам, че не съм фен на мадам Озай и впечатленията ми са само от това което съм видяла и прочела за нея в медии, поведение и без влияние на социални мрежи на които не съм фен, затова и нямам фейсбук профил, не че е важно де. По принцип хора с по " нестандартно" поведение , за които стереотипа не е мерило за поведение и начин на мислене и само да си кажа, че разните не толкова приятно звучащи епитети по неин адрес не са ми по вкуса, не ги отбягвам, но някак си ме натъжават, като се съди един човек, който едва ли познаваме. Една фенка на Баръш беше написала нещо от рода на " Защо така хулите Гуся, може да не е по вкуса на всеки, но щом уважавате и се прехласвате по Баръш , трябва да приемете и уважите неговия избор. " . Харесвам Баръш като физика и образа който създаде като Йомер Ипликчи, но до там, ще видим как ще се представи в следващ/ ите проект/и.
Да се върна на Гюпсе Озай
Чисто физически като жена, не е нещо фрапиращо, съвсем обикновена, която ако я срещна на улицата ще е една от всичките около мен, ако ще и Оскар да е взела. Пък сякаш аз съм мис Свят или повечето от нас. За мен е човек който все пак се грижи по някакъв начин за себе си, щом се уважава би трябвало. Ходи мърлява и раздърпана, едва ли ще ходи с дрехи непрани от месеци и коса немита със седмици. Явно стайлинга живея с котки кучета и Баръш си е точно нейния стил, от грижи по толкова твари едва ли и остава време. Пък щом така се харесва, си нейно право, да не би някой да казва на всяка от нас да ни казва как да се обличаме... Като медийна личност, има си и своите точни попадения като тоалет и прическа, но и недоразуменията не са и чужди. Какво да се прави, не е виновна тя, а хора наречени стилисти и дизайнери...Обикновена и безлична, за това и акцентира върху шумното си поведение, широка усмивка , буен смях... С една дума зад това нейно фриволно поведение дали не се крие някой лесно раним човек, който се опитва да ни покаже колко е над нещата, а всъщност истината е друга. Особено и сега след нападките на феновете на Баръш. За творческите и прозрения нищо не мога да кажа по простата причина, че това което прави не е моя тип изкуство. Но бях чела, че се опитва да избяга от клишето и описва свои виждания за философията наречена нещата от живота, пречупени през хумористичната и призма, каквото и да означава това... А Баръш какво вижда в нея, може да ни каже само той, а тя дали го държи с нещо / за мен това е абсурдно твърдение/ си знаят само двамата, но явно е връзка която ги устройва поне за сега, а бъдещето какво ще е никой не знае....
Дано сте ме разбрали, малко ми е объркано, но главата започна да ме цепи жестоко, сега и големия се обади че се разболява, а е доста далеко от мен Sick Sick Sick Sick

# 68
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Старо ама ме разби надписът на блузата й  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 69
Rolling Eyes

Скрит текст:
Чакам и други ако има мераклии да споделят мнение

Скрит текст:
В самото начало казвам, че не съм фен на мадам Озай и впечатленията ми са само от това което съм видяла и прочела за нея в медии, поведение и без влияние на социални мрежи на които не съм фен, затова и нямам фейсбук профил, не че е важно де. По принцип хора с по " нестандартно" поведение , за които стереотипа не е мерило за поведение и начин на мислене и само да си кажа, че разните не толкова приятно звучащи епитети по неин адрес не са ми по вкуса, не ги отбягвам, но някак си ме натъжават, като се съди един човек, който едва ли познаваме. Една фенка на Баръш беше написала нещо от рода на " Защо така хулите Гуся, може да не е по вкуса на всеки, но щом уважавате и се прехласвате по Баръш , трябва да приемете и уважите неговия избор. " . Харесвам Баръш като физика и образа който създаде като Йомер Ипликчи, но до там, ще видим как ще се представи в следващ/ ите проект/и.
Да се върна на Гюпсе Озай
Чисто физически като жена, не е нещо фрапиращо, съвсем обикновена, която ако я срещна на улицата ще е една от всичките около мен, ако ще и Оскар да е взела. Пък сякаш аз съм мис Свят или повечето от нас. За мен е човек който все пак се грижи по някакъв начин за себе си, щом се уважава би трябвало. Ходи мърлява и раздърпана, едва ли ще ходи с дрехи непрани от месеци и коса немита със седмици. Явно стайлинга живея с котки кучета и Баръш си е точно нейния стил, от грижи по толкова твари едва ли и остава време. Пък щом така се харесва, си нейно право, да не би някой да казва на всяка от нас да ни казва как да се обличаме... Като медийна личност, има си и своите точни попадения като тоалет и прическа, но и недоразуменията не са и чужди. Какво да се прави, не е виновна тя, а хора наречени стилисти и дизайнери...Обикновена и безлична, за това и акцентира върху шумното си поведение, широка усмивка , буен смях... С една дума зад това нейно фриволно поведение дали не се крие някой лесно раним човек, който се опитва да ни покаже колко е над нещата, а всъщност истината е друга. Особено и сега след нападките на феновете на Баръш. За творческите и прозрения нищо не мога да кажа по простата причина, че това което прави не е моя тип изкуство. Но бях чела, че се опитва да избяга от клишето и описва свои виждания за философията наречена нещата от живота, пречупени през хумористичната и призма, каквото и да означава това... А Баръш какво вижда в нея, може да ни каже само той, а тя дали го държи с нещо / за мен това е абсурдно твърдение/ си знаят само двамата, но явно е връзка която ги устройва поне за сега, а бъдещето какво ще е никой не знае....
Дано сте ме разбрали, малко ми е объркано, но главата започна да ме цепи жестоко, сега и големия се обади че се разболява, а е доста далеко от мен Sick Sick Sick Sick
Аз съм фен на Каро Ипликчи  - "Моето дупе, е на дизайнерското бюро на сеньор Ипликчи, върху марковата му носна кърпа, вай бе... Това само с виждане става... ''  bouquet
Мисля писах мнението си за Г.О. - няма да се повтарям.Обичам да гледам комедии, нейната първа комедия не ми допадна още преди да гледам ЛН, и да харесам играта на Баръш.Комедия за жена с психически отклонения ,която тормози хората около себе си. Маниера и на игра и дразнещия тембър не ми допаднаха...Баръш даже не го забелязах там.Втората и комедия е подобна на първата - жена с психически отклонения тормози брат си и снаха си и играта и е също толкова неприятна.Втората седнах да я гледам вече защото Баръш много я хвалеше.И останах разочарована - и от комедията и от Б.А. Няма лошо, на мен не ми допада, турците си я харесват.
Обаче медиините и изяви са преднамерени, доста просташки и търсят да постигнат слава и присъствие в СМИ  вече на гърба на актьорския дует ДефОм/ ЕлБар - а Б.А от време на време казва по 2-3 думи на кръст и то все не на място.Т.е той си трае, така му е изгодно тя да ги разнася постоянно по медиите......Ай много дълго стана, дано да сте разбрали какво искам да кажа Embarassed Wink Laughing

# 70
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Славе  Peace

Скрит текст:
С някои от описаните ти мисли съм съгласна, с други - не, но нали точно това ни различава. Все пак всеки си има мнение. Та да си кажа и моето. За Гупсе Озай разбрах покрай Баръш, не че пък него го знаех преди Ашка, ама както и да е....не мога да кажа, че съм познавач на турските актьори. Все пак не съм изгледала всички излезли турски дизита. Както и да е , да не се отплесвам от темата  Mr. Green StopЗа мен също на някои от снимките ми допада, и аз не съм миска. Не мога обаче да кажа, че ми харесва, защото на повечето й публикувани снимки ми изглежда съвсем страшно  Sick. Наскоро точно четох някъде из нет пространството, че хора които се правят на абсолютни непукисти, в действителност са много раними и се депресират от негативните мнения за тях. Съгласна съм, че не можем да я заливаме с грозни епитети, макар понякога и аз да ги употребявам, но със сигурност ме е извадила от обувките с поредната си изцепка. Да, не я познавам, за да я съдя, но аз осъждам поведението й което тя сама показва из медиите и постоянното си присъствие в разни тв шоута, програми и тем подобни. Добре бе момиче, много неща не ти харесват, истериите на феновете не са ти по вкуса, ок. Ама това което прави й действа като бумеранг. То дори не е необходимо хората да я осъждат и споделят колко не я харесват, като тя сама си го прави. На мен не ми пука дали Баръш си я обича, или не, дали е с нея от интерес или не, както каза и ти, това само той го знае. Живота си е негов, не съм му пътеводител. Мен ме дразни наглостта на мис Озай и безскрупулното й държание. Да не засягам пък темата с копирането от Елка, че там цирка е пълен и отново е в нейн противовес. Ако си беше седяла мирно и кротко но трибуквието покрай цялата тази истерия около Ашка, надали щеше да събере толкова антилайкове. Така си мисля аз. Понякога се замислям и се поставям на нейно място. Със сигурност внезапната известност на гаджето й е е изнервило най-малко при положение, че за мен в тяхната връзка аз съзирам нейната лидерска позиция. Тя държи да е акцентът в двойката и Борко да се спряга винаги покрай нея а не обратно. Може би това я вбеси и започна едно лиготене, едно кривотене и ужасяващи снимки със зейнала паст и извратени смехове  Sick. Сори ама колкото и на моменти да ми прилича на съвсем нормална жена, като я видя да ми зее от някъде така и нещо ми става  Mr. Green ама не и хубаво  Joy. Издразни ме адски с пореданата и изява, в която за пореден път изложи възлюбения си. Може ли така да излага човека, който е с нея. Ей това аз не мога и не искам да проумея. Да ме пази господ от такава ЛибоФ като нейната  Praynig. Стига за сега, че смятам да се прибирам към вкъщи  Laughing

# 71
Моето мнение после, че сега нямам време да ви чета  Peace Peace

Глава 53

Дефне се събуди и се огледа. Не можа веднага да разбере къде е, но усещаше Йомер до себе си. Оглеждайки обстановката пред очите ѝ премина вчерашния ден. А след него и нощта, изпълнена с толкова нежност и любов.
Сгуши се по- плътно до него, търсейки топлината на тялото му в хладната утрин. Слънцето блестеше, рисувайки различни фигурки по завивките. Ръцете му я бяха обгърнали инстинктивно, докато си мърмореше нещо насън. Дефне остана така, изчаквайки го да се събуди.
Йомер отвори очи, усмихвайки се. Дефне се бе притиснала до него, а дъхът ѝ галеше кожата на врата му. Извъртайки се леко той срещна погледа ѝ.
-   Добро утро!- Поздрави, преди да я целуне.
-   Добро утро!- Обви тя ръце около врата му, задълбочавайки лекото му докосване.- Какво сънува?!
-   Защо?- Подозрително попита той.
-   Усмихваше се, така че явно беше нещо хубаво.- Погъделичка го тя по корема, след това се отдръпна.- Какво беше?
-   Няма да ти кажа, защото няма да се сбъдне!- Сериозно каза той.- А много искам да стане реалност.
-   Мен имаше ли ме там поне?!- Любопитството на Дефне нямаше край.
-   Теб те има винаги до мен, дори и в сънищата ми.- Прегърна я той, целувайки шията ѝ.
Устните му оставяха влажна пътечка по кожата ѝ, която гореше. Дефне усети как тялото ѝ натежа, погледа ѝ се премрежи и отпуснала се на леглото, тя не можеше да направи нищо друго, освен да се предаде на ласките му.

Съботата прекараха в почивка, наслаждавайки се един на друг. Времето беше прекрасно, като за сезона, и облечени с дебели дрехи те се разхождаха цял следобед. Дефне помнеше красотата на градината през лятото, но дори сега- с окапалите си дървета, без цветята и пеперудите, тя бе не по- малко очарователна.
Вечерта стояха дълго пред камината, сгушени един вдруг, правейки планове за лятото. Мислеха да направят сватбата през май, а медения месец през юни. Така през август можеха отново да избягат от всички за поне две седмици в летен отпуск. Дефне се смееше, невярваща че точно Йомер Ипликчи планува как да удължи почивката си. Неусетно шегичките преминаха в целувки, дрехите станаха излишни и всичко наоколо сякаш гореше.
Бяха заспали явно, защото се събудиха от телефонен звън. Беше все още много рано- слънцето едва се бе показало навън, но някой много настояваше да се свърже с Йомер. Притеснени, те станаха и затърсиха апарата, който бе в джоба на дънките му, заметнати при снощната някъде зад дивана. Когато най- после го откриха, видяха номера на Синан.
-   Синан, какво се е случило?!- Попита притеснено Йомер. Лицето му пребледня, докато слушаше приятеля си.- Кога?! Какво е състоянието му?! В коя болница са?!
Дефне изтръпваше при всеки негов въпрос, представяща си какво ли не? Йомер не бе затворил още телефона, когато тя започна да пита на свой ред какво е станало.
-   Чичо.- Промълви той.- Получил е инфаркт през нощта. В болницата са.
-   Как е?!- Сълзи замъгляваха очите ѝ, докато го прегръщаше.
-   Не знаят. В операционната е.
-   Да вървим!
Хванала го за ръка, Дефне го поведе към спалнята. Облякоха се, събирайки багажа си набързо, след което излязоха. Йомер седна в колата и сякаш се вкамени.
-   Скъпи, какво има?!- Попита тя.- Ако не можеш да шофираш ще карам аз.
-   Дай ми минутка.- Помоли той, опитвайки се да събере мислите си.- Трябва да се успокоя. Объркан съм.
-   Ела тук!- Откопчавайки колана си Дефне го прегърна. Галеше гърба му, докато той притискаше лице в косите ѝ.- Всичко ще се оправи, г-н Неджми е силен. Нищо няма да се случи.
-   Мислех, че не ми пука. Че каквото и да стане, няма да ме интересува.- Шепнеше той, докато тя усещаше как се напрягат мускулите му.- Те ми причиниха толкова нещо, но не мога да позволя на чичо да се случи нещо. Не и на него!
-   Той ти е чичо, той те е отгледал, грижел се е за теб. Няма как да не те интересува. Каквото и да говорят другите, сърцето ти не е от лед. То е добро, също като теб. Нормално е да се страхуваш за него, да те е грижа. Това показва, че си човек. Погледни ме!- Отдръпна го от себе си и обхвана лицето му с длани.- Каквото и да е станало, миналото си е минало. Но той е твоя кръв, твоя най- близък роднина. Добро или лошо, каквото и да е сторил, не е било, за да те нарани. Приеми го, любов моя! Забрави лошото и гледай напред. Чичо ти винаги се е грижил за теб, ще се грижи и за в бъдеще.
-   Той ще е добре, нали?!- Йомер изглеждаше като малко загубило се дете. Толкова ѝ се искаше да му помогне.
-   Разбира се. И ние ще сме до него, за да му помогнем да се подобри по- бързо. Сега да отидем в болницата, за да се увериш, че всичко е наред.

https://www.youtube.com/watch?v=AkhblEj6BJo

# 72
Темпи, наистина са неведоми пътищата Божии, не знаеш кога и къде какво ще ти се случи. Интересно с Нера как ще се разбере Йо И Дафа как ще реагира

# 73
Така - да се изкажа и аз за мадам  Whistling Пиша от телефона, така че ще ми простите за грешките  Hug Няма да го слагам в спойлер, който иска, да чете  Mr. Green

Така - кака ви Гупса ни я бях чувала, ни виждала, преди да се заинтересувам от Баръш  Naughty Него, за разлика от повечето от вас, си го харесах още от Bugunun Saraylisi, и точно заради това загледах Ашка  Rolling Eyes Ама да не се отплесвам и аз  Peace Гюпса не е красавица, най- обикновена на вид при нормални обстоятелства, но при нея такива рядко с виждат  Naughty Вместо да си стои мирно и кротко, да си гледа гаджето, работата и живота, тя всеки ден е някъде... списание, вестник, предаване в телевизията, в някой сайт, радио  ooooh! ooooh! Изказва се по всяка тема, засягаща ли я или не, винаги има нещо ново покрай нея и Баръш, но само според нея, дрънка глупост след глупост, не се съобразява къде е и с кого е  #Cussing out Излага и себе си и Баръш, без въобще да й пука... Нарича го както си иска, представя го като мъж под чехъл без мнение, когото тя е направила известен, макар това да е много спорно  Crossing Arms Защо той търпи всичко не знам, но не е нормално така  ooooh! Поведението на кака, наглостта, нахалството, безочието, несъобразителността, егоизма на кака, "очарователната" й усмивка, смехът й, маниерите й и по- скоро липсата на такива е това, което не понасям в нея  #2gunfire Това, че не е красавица, не е проблем, ако не ни се налагаше да я гледаме всеки ден  Naughty Вижда, че дразни хората и все пак продължава, сякаш на инат, всеки ден да се показва все по- неугледна, раздърпана, рошава  #Cussing out #Cussing out Шепата й фенове не управдават това, че всеки ден е някъде в медиите, на всичко отгоре имитирайки Елчин  #2gunfire #2gunfire Прави всичко с цел, излагайки целия си живот, връзката си с Баръш на показ  #2gunfire За мен тя страда от комплекси - за малоценност, за недооценяване, затова, че не е мис свят  Whistling И показвайки на всички колко малко й пука, може би наистина се опитва да прикрие тези си чувства  Thinking но не й се получава  Naughty

Не знам колко и въобще ще разберете ли нещо, че пиша, докато гледам сериала по Бтв, ама мисля че долу горе обясних мнението си  Whistling Тоест, че хич, ама хич не харесвам не толкова вида, а държанието и поведението на мадам  Naughty Дано Баръш скоро се осъзнае, защото колкото и да е добър актьор, личният му живот влияе силно на мнението за него, а рекламата на кака въобще не е добра  Whistling Whistling

# 74
Мамини сладки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт