♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 550
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Темпи, то не е само според мъжете, ами и майката природа Crazy, а на Йо кога му остава време да следи и Дафа, че той от вратата и в спалнята, после банята и покрай това нещо за хапване, а да не забравя и работата...

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 22:57 от Slawena

# 541
Ми джанъм много просто - не му остава  Mr. Green затова и още не се е усетил  hahaha

Joy Joy Joy Joy

# 542

Охх опитвам да си го представя как брои дните от последните изнервени дни на Дефне  Twisted Evil Twisted Evil Не ми се получава  hahaha hahaha

Ъ? HELP?

- Шо мъ снимъш ма Гюпсе? Я донси една бутилка, че тъз е празна...

Ало Slawena ама много те моля, стига вади от архива такива стари компромати

Я виж тука сега , Мерич и кака ми какъв Ентелигентен вид ми докараха с тази КОРДЕЛКА на шията

# 543
И кой му даде на Боре личния ми номер Shocked

# 544

Предполагам Котето, тя е в близка връзка с него и брат му близнак Йомер  Mr. Green Mr. Green Нали беше обещал лично за нея обувки да ѝ направи, а тя скрънзата даже и една снимка не ни показа да се похвали  Crossing Arms Crossing Arms

# 545

Предполагам Котето, тя е в близка връзка с него и брат му близнак Йомер  Mr. Green Mr. Green Нали беше обещал лично за нея обувки да ѝ направи, а тя скрънзата даже и една снимка не ни показа да се похвали  Crossing Arms Crossing Arms

А така значи, Коте newsm50 smile3560, ще си приказваме с теб после, но пък не само тя има обувки от ЙИ, тези които ми подари са ми на профилната снимка, ама хич не ми са удобни, не са като налъмите ми на Кучи Crossing Arms

# 546
А така значи, Коте newsm50 smile3560, ще си приказваме с теб после, но пък не само тя има обувки от ЙИ, тези които ми подари са ми на профилната снимка, ама хич не ми са удобни, не са като налъмите ми на Кучи Crossing Arms

Виж го ти Йомер... аз ще взема да разкажа на Дафа какви ги върши, щом само на мене не иска да подарява обувки  Crossing Arms Crossing Arms Ама аааа, ще му се стъжни нещо живота, усещам  Whistling

# 547
Темпи, не си загубила нищо, още не се е научил да прави качествени обувки:roll:

# 548

69 епизода с Мерич, не знам колко вече страници с мен, да не говорим за рускините, и още не се е научил  #Crazy #Crazy Е за кво ми го хвалят толкова тогава  ooooh! ooooh! ooooh!

# 549

69 епизода с Мерич, не знам колко вече страници с мен, да не говорим за рускините, и още не се е научил  #Crazy #Crazy Е за кво ми го хвалят толкова тогава  ooooh! ooooh! ooooh!

А де, и аз това питам Thinking

# 550
Горката Ясемин, взе че си поръча и тя сватбените обувки при него... язък значи, подведе жената....  hahaha hahaha

# 551
Горката Ясемин, взе че си поръча и тя сватбените обувки при него... язък значи, подведе жената....  hahaha hahaha

Направо Mr. Green

Малко перефразирам " Градската жена е уверена, затова трябва да носи високи обувки", ами добре Йомер бей, ама я върви тичай след някой сополанко цял  следобед из парка на кокили, след това мини и напазарувай и се прибери за разкош пеша, че ходенето е здравословно, а пък ако и мм поиска да излезете някъде се стъкми пак с високи обувки и после какво...почетно място  в някоя ортопедия...Това ще ме направи ли по уверена или май по саката жена? И така с маратонките и спортните си обувки съм уверена и съм пак градска жена, просто защото знам коя съм и какво съм, така че едни обувки не правят жената жена. може само да стане по желана, ако вече не пожелана или по уверена ако не е самоуверена в себе си, хайде оборих философията на сеньора дизайнер или по скоро Мера Crazy

# 552
Чакай сега, сеньора си доподчерта, че спокойствието и удобството на жената на високи обувки трябва да се обезпечи от мъжа до нея..  Naughty Тоест да я кара навсякъде с колата, да ѝ помага за всичко и да я носи вечер, когато тя все пак ще е каталясала от токчетата  Mr. Green Mr. Green Това, че нашите мъже не са такива си е наш проблем  hahaha hahaha Макар че и аз предпочитам равните, спортни и удобни обувки  Mr. Green

Ама частта че дори и като свали всички дрехи и остане само с обувките с токчета жената ще е идеална ме уби..  Mr. Green Явно Мера си пада по 50те нюнса на Грей, макар да ни ги спести като сцени в сериала  hahaha hahaha

# 553
Нюансите съм ги чела само като книга, така че спомените ми са избледнели. Не  знам Мера какво ни спести, но я си спомни Йомер в 20 еп и Дафа закопчаваща обувките си и после онези снимки не помня в кой епизод, когато Дефне се снима във фотосесията на Корай , на Йо бая му течаха лигите , особено когато преглеждаше материала на фотоапарата...Фетиш към високи токчета?

А относно първата част, къде го този мъж, да си стои само в къщи и да ме разкарва... не го искам такъв...пък и като гледам май никой не е хукнал след мен hahaha

# 554
Скрит текст:
Нюансите съм ги чела само като книга, така че спомените ми са избледнели. Не  знам Мера какво ни спести, но я си спомни Йомер в 20 еп и Дафа закопчаваща обувките си и после онези снимки не помня в кой епизод, когато Дефне се снима във фотосесията на Корай , на Йо бая му течаха лигите , особено когато преглеждаше материала на фотоапарата...
Фетиш към високи токчета?

И на мен на такова ми приличаше  Mr. Green Mr. Green ама решиха че откачам  Joy Joy Явно не само моята мисъл обаче клони в тази посока  hahaha

Интересно сега само това мания, измислена за Йомер ли е, или Мера се увлича по високите токчета  Thinking Whistling Whistling

Мъжът мечта си е само на теория.. като си спомня Дефне как тичаше постоянно насам натам, явно и сеньора не следваше собствените си съвети  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт