♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 486
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Джанъм, този бебок защо така ми напомня на някой друг yes, иначе много лека и лежерна глава поредна Peace

Защо ли наистина  Laughing Laughing Чудех се дали ще си я познаеш  Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ясно, аз описвам вътрешния свят и терзания на бебе Ипликчи, а ти на родителите му...Ами да вземем да направим 2в1 Те и Аз

Е те тогава каръшъка ще е пълен  hahaha hahaha

Аз се опитвам да се движа д/г по твоите глави... Joy Joy описаните от малката неща, но през погледа на големите, същевременно продължавайки си по начина, по който виждах нещата още от самото начало, когато седнах да пиша  Peace

# 616

Е те тогава каръшъка ще е пълен  hahaha hahaha

....същевременно продължавайки си по начина, по който виждах нещата още от самото начало, когато седнах да пиша  Peace

Joy Joy Joy Joy

За последното ми е пределно ясно Peace, всеки си има своята гледна точка...след малко ще споделя и моята Wink

# 617
всеки си има своята гледна точка...след малко ще споделя и моята Wink

smile3508 smile3508 smile3508

# 618
Аз, Те и майката Природа

Какво ли не трябва да преживее едно бебе заради своите родители. Тати реши, че вече е достатъчно топло, а аз голяма и " Дефне, след два дни заминаваме на къмпинг. Ще спим на палатка. Нека Каро се срещне с природата вече, стига е дишала градския въздух.", думи след които мама изпадна в шок и цял следобед ходи насам натам и си приказваше сама, а аз си мислех, че споделя с мен...Не че бях разбрала нещо, само " Йомер е луд за връзване, с бебе на палатка?!? Ами хигиената, комарите...Не, не, няма как да стане...Каро, ти какво мислиш? И защо ли питам, щом е за баща ти си винаги в еуфория и напълно съгласна. Ах, Йомер...". Ами естествено бе маман как няма да съм съгласна с родителя, пък и да не мислиш, че не ми е скучно в парка, все едни и същи бебета и мрънкащите им майки, без теб , ти си изключение, нали си моята мама. А там ще видя все нови неща.
          Два дни по късно.

В хола на дома ни има багаж за едногодишно пребиваване на необитаем остров със всички екстри.
- Скъпа, какво е това?
- Йомер, ами багаж не виждаш ли?
- И виждам, виждам, само не знам теб и Каро къде ще ви сместя. Мила, повечето неща са излишни. На Каро кошара за игра не и трябва, и това " сгъваема маса за повиване"...И този босилек в саксия за какво ти е?
- Ами, четох, че естествен репилент и за да има по малко химия около детето затова го взех Спокойно няма да ти правя спагети, най много намазана филия да ядеш.
- А другото?
- Няколко пакета пелени за Каролин, толкова пакета мокри кърпи, сапун, хавлии, одеалца, шапка, две чанти с дрешки, кутии с мляко, уред за преваряване на вода....Скъпи, ама ние къде ще топлим вода за млякото, там ток няма...Ужас, казах ти да не ходим никъде, а ти приключение търсиш...
- Добре скъпа, ти нахрани на тати принцесата, че ако може босото си краче да сложи вече в устата ще е най доволна, явно е огладняла, а аз ще натоваря багажа...
Най после да се сети и някой за мен, само дрън-дрън, сякаш ще ходят на Луната, а не на 50 км от Истанбул
Къмпинга бил на някой си Алп, приятел на тати и имал всички удобства. Тате, ако знаеш как обичам да се возя и да гледам твоя врат , а не този космясалия на Шукрю...Вече сме на път. Мама е седнала до мен и само се върти и не вярва, че нейния любим съпруг е събрал целия им багаж, все и се струва, че нещо липсва. Аз пък се мъча да да оцеля главата на тати със дрънкалката , но за сега не ми се отдава... Я да пробвам със проскубания ми заек, който реших да се казва Гупсе... тате, тате на вземи Гупсе да се вози отпред при теб...Бам...май уцелих...Но сгафих....Колко дълбоко спя..
- Дефне, не се вдетенявай. И без това трафика е натоварен, а ти ме целиш с този заек...
- А?
- Не казвай, че е Каролин, скъпа...
Тате, що си нервен? На пийини вода от моето шише малко е олигавено, но нищо, не съм заразна...Ауу, как лети водата...
- Дефне, стига!
- Сега пък какво направих? Скъпи, къде е босилека?
Май пристигнахме... Апчиху...
- Виж Йомер, още не сме слезли и детето се разкиха...
- Мила, не издребнявай. Това е от чистия въздух, а и температурата е почти 30 градуса...Моля те, успокой се вече...Нали дъще, ще си изкараме страхотно. Ела да видим чичо Алп къде е. Ама как тежиш вече, няма нужда да правя тяга във фитнеса...Хоп..хоп...И се смееш, на тати смехоранчето...Виж, мама как рови из багажа...Дано намери това което търси...Хоп..Хоп
Половин час по късно. Мама е отчаяна, аз пък щастлива, защото Алп не го намерихме, но тати ми показа морето и ми потопи босите крачета в него, ако знаете какъв е кеф, то мърда под мен и ми гъдилка босетата...Но странно, там имаше едни каки и така гледаха тати и мен...Защо ли? И как да го обясня на мама, че много ни харесват...Чакай Каро, чакай, май е като в онзи сериал Любов под наем където едни такива каки гледаха по същия начин един хубав батко...А без тия? Баща ми, да се връща ме, да им кажа че са невъзпитани... Опс, не исках теб да ритна, ами тях....
Накратко, тати бе редуцирал багажа на половина за ужас на мама, но все пак това е Йомер Ипликчи и всичко е под контрол. Палатките бяха от онези, които се разпъват за секунди и сгъват за минути. Комари въобще нямаше, но пък затова имаше огън, на който се смеех на глас и чайник на който ми топлеха вода и печени на жар картофки от които тати ми даде тайно от мама, но аз ги изплюх, защото така е по весело...Тати реши отново да ми тикне в устата от тях, но му ги върнах на бузата и мама се смя много, вече беше по спокойна, защото установи, че има баня чисти и с топла вода, а ако завали дъжд Алп ни е оставил ключ за неговата малка вила...Колко е хубаво, ако знаете. Пак си спя при мама и тати, но гледам за по сигурно да съм близо да родителя, но явно и мама изпитва страх, защото и тя така се бе притиснала до него, че тати се смя много, а мама му кажа, че няма нищо смешно в това да се страхува, защото за първи път спяла в палатка. На следващия ден се събидух много рано и бях така огладняла, че и от онези картофчета да имаше щях да ги изям.... Аааааааааа, гладна съъъъъъъъъм... Край, стига ви толкова сън,а и
трябва да ми смените памперса, че тук вече мирише на скункс, както казва Кориша...Еха, ще ме водят на плажа... Страхотно, напълниха ми ваничка с морска вода да се стопли на Слънце и така се шляпках там и с такъв рев ме изкараха, защото ме беше срам, че ми бяха махнали памперса и ми се виждаше.....Така не е възпитано и нахлано от ваша страна като родители да знаете... Два дни си изкарахме страхотно, ако не броим падането на мама на едни скали и ожулените и колене и лакет... А аз малко почернях и сега сините ми очи били като незабравки според тати...
Вече сме по пътя за вкъщи...
- Дефне, трябва отново да си организираме такава почивка, но тогава ще поканим всички...Дъще, как е да си като скаут?
 Това пък какво е баща ми? Хайде да не се обиждаме, не ухая на скункс, памперса ми е съвсем сух...Ей сега ще ти метна дрънкалката на главата...Бам..
- Дефне!!!

# 619
Оххх Каро Каро, Йомер бързо бързо ще побелее преждевременно с тебе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 620
Оххх Каро Каро, Йомер бързо бързо ще побелее преждевременно с тебе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дете мечта Twisted Evil

Диво като мама, но стратег, прагматик, интелект като тати... Mr. Green

# 621
Мечта ли, кошмар ли  Whistling Whistling

# 622
Мечта ли, кошмар ли  Whistling Whistling

Но какво и не тази невинна душичка newsm12, пие си млякото, не боледува, не плачи без причина, иска си нужното внимание, гледа, анализира и поставя всеки на място според ситуацията и рабиранията си

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 20:42 от Slawena

# 623
Явно се храни наистина, щом чак на баща си тежи  Mr. Green Боледува, ама само когато й изнася  hahaha тоест за да не спи самичка  Twisted Evil И родителите й може само да са благодарни, че още не й разбират анализите, че иначе и двамата ще влязат скоро в лудница  Joy Joy

# 624
Топ новина- кака има нова котка- " красивата актриса" и естествено Боре изтипосан до нея за разкош
Сега тук ,утре и по другите медии Mr. Green

https://www.gecce.com/haber-gupse-ozay-yeni-kedisine-kavustu

# 625
Топ новина- кака има нова котка- " красивата актриса" и естествено Боре изтипосан до нея за разкош

Тая няма удръжка  ooooh! ooooh! ooooh!

# 626

Тая няма удръжка  ooooh! ooooh! ooooh!
[/quote

Права си за съжаление - няма задръжки , жалко за талантливото момче  Tired Tired

# 627
  • Пловдив
Мале много тихо днес при нас. Да не се уплашихте от малката Каро!?  Laughing
Славе, ще им разкаже играта май това малко съкровище!  Rolling Eyes
Темпи. и твоя мъник от сега показва характер.  Laughing Разширяват се семейство Ипликчи, къщата им ще може да побере няколко наследника!
 Peace

Тръгва да ви търси!

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 13:20 от dan4eto24

# 628
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Hug Hug

Аз, Те и майката Природа

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo малката Каро май е прихванала от буйния нрав на майка си  hahaha hahaha все гледа да метне дрънкалката по иначе любимия й тати  Joy Joy
Славе  Hug  Peace Peace
Темпи  Hug хубаво продължение  Peace. Айде вече ги нанесе в прогимназията на Ипликчи  Mr. Green

# 629
Здравейте  Hug Hug

Последен ден преди отпуска е винаги лудница  ooooh! Не че след нея е по- добре  Whistling

Моя наследник е бледо копие на оригинала, единствената и незаменима Каролин Дениз Ипликчи  Mr. Green Mr. Green Просто аз не съм толкова безмилостна като Славенка и ще се опитам да ги пожаля от повечето подвизи на нейната калпазанка  hahaha hahaha

Относно голямата къща съвсем скоро ще я напълня, неслучайно има толкова много стаи  Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт