Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Не са само бузите Феми, такъв охранен не съм го виждала. Гледката започва да не ми харесва Tired Да се взема в ръце вече. В началото на Ичерде беше много хубав (и в тяло).
Да, но не и сега, ни в тяло, ни в глава.
Вие, ще гледате ли сериала с Хазал, аз не знам?!

# 571
  • Пришълец
Съгласна съм, Наде, не е същия Rolling Eyes
И аз не знам за сериала с Хазал. Вероятно няма да го следя. Може би понякога, както правя с Ичердето и то определени сцени. Едно, че не обичам много да гледам сериали със субтитри и друго тая огромна продължителност на епизодите. ooooh!

# 572
  • Варненска клюкарка
Дали бих гледала сериала с Хазал Thinking ... сигурно не, ако има нещо общо с оригинала, не си падам по такива истории, а и зависи кой ще и партнира Peace По принцип съм забелязала че на Фатих Аксой главните двойки винаги са подбрани така че да си подхождат, а и болшинството мнения които чета за него са че кастовете му са едни от най-добрите, но ще видим.... Най вероятно ще карам на гифчета и снимки, няма да ми е за пръв път Peace

Heart Eyes

ПП Ча постепенно пак заприличва на чичка ooooh! Е още не е стигнал нивото си от втория сезон на Медчезира, но на там е тръгнал- с тази разлика че там беше с голяма коса и без брада, а сега е без коса и с брада. Поне не е някой отпуснат овчогледащ льольо, дано и не става Rolling Eyes

Ето такъв беше много красив Heart Eyes Но е поне с 10 кила по слаб.....

# 573
Да ви кажа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes моето име и се пише с Д , и се произнася с Д  smile3534 обаче Ча не ме щя за главна  ooooh! То и аз ако не се вземе в ръце  , дълго по спомени за неговата сексапилност няма да карам ....Въпреки , че съм сигурна , че ако има филм и то игрален ще го гледам ....с коя ще да е . Само искам да е готин , модерен , богат....с някоя супер мадама ......Съвременен филм ...размечтах се  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И само като го видях току що , ми стана ясно , че никога няма да ми се сбъднат мечтите  Mr. Green

Чаатай отдавна не е този изискан , стилен, елегантен  и красив Емир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аман от клошарската му визия  ooooh!

Феми  Heart Eyes за роклите в Буума трудно ще намеря конкуренция.....обаче няма как да ми се получи  да се метна с ластични дънки като комисарката  Mr. Green Ти само се дръж , наплачи се , усмихни се ...и като ти се приходи , свирни ...тръгваме  Heart Eyes

Иве  Heart Eyes Аз не бих имала нищо против ..... и аз като  Аржентинските фенове  hahaha да видя в игрален филм Хазал и Ча . Интересно ще ми е след толкова години как ще играят . Предполагам , че продуцентите ще си избият парите , защото много хора биха го гледали, дори само от любопитство Peace

Вече подкарахме 32 серия
И веднага снахата  .... с ластичните  Mr. Green

Въх , този ще влиза в затвора ....цяла серия мина без него  , след болницата , веднага е затвора , разбира се  Mr. Green

Нагодиха ги  hahaha hahaha hahaha Чичо Мерт и Чичо Сарп ....и двамата на по 40 ми изглеждат  Mr. Green

Да не гори записа ....така жално гледат чичовците  Joy

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 23:11 от diana72

# 574
  • Варненска клюкарка
Тя клошарската му визия май зависи от жената до него, мъжете обикновено се влияят от вкуса на партньорката newsm78 Кат я гледам снаАта цъфнала и вързала по въпроса със стила tooth На мен на моменти ми изглежда нечистоплътен, но в Медчезира повече, там оная туфа на главата му от геловете ли, но ми изглеждаше като ненемита и не сресвана с дни Sick Поне усмивката му сега е хубава Heart Eyes Имам чувството че излъчва някакво спокойствие и самодоволство Peace
Всъщност, наскоро където се беше снимал до офиса на АЯ с някакви хора, много ми беше харесал- и дрехи и излъчване... и беше много секси Heart Eyes

ПП Пази Боже Ча да се повтаря с някоя предишна колежка bishop Аз много го харесвах с Хазал, но знам че евентуална нова "среща" няма да се получи, може да е интересно, но никога няма да стане по-добре от първия път.
Тези дни четох че Бурак Й. за трети път ще си партнира с Фахрие ooooh!

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 23:17 от Беллора

# 575
А да , и на мен там ми хареса , много  Peace Дано и на някой сценарист му светне , че е готин

...

hahaha hahaha hahaha били остарели с 2 години ...според мен с поне 10 са отгоре ....ама не знаех , че на пиенето му викат екшън  newsm78

ЧААТАЙ УЛУСОЙ И АРАС БУЛУТ ИЙНЕМЛИ ЗА 6 МЕСЕЦА СА ОСТАРЕЛИ С 2 ГОДИНИ!

Известният журналист Месут Яр решил да обсъди в своята колонка това, колко напрегнато работят актьорите в  сериалите, и как се уморяват от тази работа. Дава като пример  "Ертугрула" и #Вътре.
Например, тази седмица  "Ертугрула" не е бил излъчван . Като причина е изтъкната лошите климатични условия и много сложните постановъчни снимки  . Тези недоволни зрители , недоволен канал, който губи рекламни пари. Тоест върху производителите на  сериали от всички страни има натиск .
Той  предлага да  погледнем  Чаатай и Арас, как те са остарели  за 6 месеца изтощителни снимки .
След известно време , потвърждава автора , ще наблюдаваме същата картинка и в новия военен сериал  .

Това е много хубаво  Heart Eyes

Скрит текст:
досега гледах бокс ....Кубрат ...откъде му намират тия пенсионери за съперници  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 23:56 от diana72

# 576
  • Варненска клюкарка
Ядене, пиене, висене по кръчми, недоспиване и натоварен график на сета....Личи че е уморен Peace

Скрит текст:
Аз не го гледам, но мъжът ми зад гърба ми го е пуснал и искам не искам го чувам Crazy

# 577
Имали сме озет  Heart Eyes

КРАТКО СЪДЪРЖАНИЕ НА 32 СЕРИЯ #ICERDE

Джелял не иска веднага да  убива Кудрет, който му е отнел дъщеря му Мелек ,той иска да го накара да почуства болка. Само, че всичко  ще се окаже много по-различно. Комисар Юсуф и неговия екип ще развалят плановете на  Джелял. Виждайки двама стари врагове, двама престъпници, комисар Юсуф арестува Кудрет. За да спечели войната започна с Кудрет ,  Джалял поема по опасен път. Мерт, който хората на  Джелял са  считали за враг, докато е бил полицай, става дясна ръка на Джелял, сега след   Джелял всички  слушат него. За  Сарп започват  тежки дни, сега е принуден да работи с Мерт. Сарп остана  единствения, на който му е необходимо да се прикрива , той е длъжен да не бъде разкрит След загубата на любимата  си на  Сарп не му е  лесно, но изведнъж , неочаквано  ще има още един шанс да намери  брат си Умут. Мелек оставя след себе си запис, свързан  с Умут. Само , че за тази касета , даваща му нишка в живота не знае само той .

ОФФФФФ.....Аман ..Тоя Кудрет няма ли да го копаят вече , омръзна ми !

# 578
  • Пришълец
Цитат на: diana72
Чаатай отдавна не е този изискан , стилен, елегантен  и красив Емир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аман от клошарската му визия  ooooh!
Peace В момента е нешлифован диамант за съжаление. Видях го хубав и след Емир Peace, ама за кратко. Да се взема в ръце, не го искам охранен Crossing Arms Усмивката е истинска, но не ми стига. Сигурно щото е такъв як е започнал да реве така мощно Thinking

Цитат на: diana72
Нагодиха ги  hahaha hahaha hahaha Чичо Мерт и Чичо Сарп ....и двамата на по 40 ми изглеждат  Mr. Green

При тези има взаимодействие Crazy, чак остаряха в синхрон.

ПП тази снимка на снахата я слагам отново, извинявам се за повторяемостта Praynig, намерили са заместничка на Мелек с оголения пъп в лицето на Сема Joy 

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 12:10 от Маргарита Н.

# 579
 wavey

Да бе да, заместничка друг път, Laughing разликата между двете е от земята до небето.

# 580
  • Варненска клюкарка
Да, комисарката с оголен пъп, само халката на носа и липсва че да е пълна картинката Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 13:19 от Беллора

# 581
  Чачуне до къде я докара с  тая   ooooh!  

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 17:41 от femmi2

# 582
  • Пришълец
Това какво е Феми, текст от песен ли? Mr. Green Joy По-скоро Дуйгуто си отглежда Ча- заприличал е на бик с извинение hahaha
Ама каква е мъжкарана Tired

# 583
  • Варненска клюкарка
Това какво е Феми, текст от песен ли? Mr. Green Joy

Марги ЩА цитирам - по-добре с мъжкарана, отколкото с мъж tooth И да я остави някой ден, не искам да си представям каква порода може да е следващата (няма мижащ емотикон Crazy) та вече свикнах с мисълта че тая Фърля къчове край него Rolling Eyes

ФемО това в скрития текст да не е новата ода за снаАта, посмях се hahaha

# 584
Това какво е Феми, текст от песен ли? Mr. Green Joy По-скоро Дуйгуто си отглежда Ча- заприличал е на бик с извинение hahaha

ъхъъ текст от песньовка е Mr. Green ръчках  в тубето и случайно ми попадна
 като бик бъди здраво мАчкай ги  и към следваща мини  Blush Joy Joy

Що бе има и хубави  женски кобилки   ама  трябва вкус  за тва .      Кото са им такива вкусовете и изискванията на  Ча и Хазал кво да напрайм  ooooh!    Дуда нали е от Ентелигенцията   Mr. Green

С Ча си говорат за звездите    и политика  Joy  

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 18:55 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт