Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 32 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Варненска клюкарка
нова с мениджъра   как я търпи таз брада  Sickне му ли боде не се ли поти

сигурно са обсъждали  проекта . Хазалка е   хубавка  Heart Eyes

Феми и аз идвах със същото Laughing

# 46
Мале, Shocked мениджъра Laughing в косата е като чичко-тревичко, Mr. Green а в брадата като поп. Sick

# 47
  • Пришълец
Има и още една, подобна на тази, която Феми публикува Laughing, тоя Гинчо беее Sick

# 48
Аз пък ще ви донеса целия клип ......като си извиете яко врата  Joy Joy Joy всичко ще е ясно  hahaha

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/t50.9793-16/16279919_184991792015108_8800241041492934656_n.mp4

Какви хубави филми правеха комшиите! Laughing
Все истории, които не ти дават мира и те карат да искаш да гледаш още и още.
(Предполагам, защото Фатмагюл не съм го гледала изобщо, а ЗП съм го гледала частично.)
Днес нещо не е така. Гледам вечер Парампарчата по БТв, но си признавам, че единственото, което ми е интересно там е Кериманката.  Laughing Иначе просто ми запълва един час около вечерята. Peace

Някога мъжа ми не пропускаше Шехерезада....не знам как е заглавието ....после се уби да гледа Мелодия на сърцето , сега като види турски филм и веднага сменя канала .

Здравейте на всички  Hug Новината за снахата ме събори психически . Феми , Феми ,окъсняхме ....
Марги  Hug как си ?

# 49
  • Варненска клюкарка
Какви хубави филми правеха комшиите! Laughing
Все истории, които не ти дават мира и те карат да искаш да гледаш още и още.
(Предполагам, защото Фатмагюл не съм го гледала изобщо, а ЗП съм го гледала частично.)
Днес нещо не е така. Гледам вечер Парампарчата по БТв, но си признавам, че единственото, което ми е интересно там е Кериманката.  Laughing Иначе просто ми запълва един час около вечерята. Peace

Правеха.... Откак си правят кастовете само от манекенки и сценаристите се съобразяват с малоумните желания на феновете в нета, резултата е сегашния....

Аз не съм фенка на Фатмагюл, но какви силни сцени има там, разтърсващи Shocked Това се казва успешно превъплъщение на Берен, каква разлика със ЗП и тамощната и роля.

# 50
 Дианчее, джанъм  Hug нищо не скивам на линка  къв клип си ни донесла ?

Окъсняхме ама  щом иска нека си троши главицата с шамана  Naughty  Журналята как разбраха , че живеят заедно ? Като  я снимат пред дома на Ча тогава ще повярваме !

Кога е   рд - то на Дуда  ?    Ако не е минал  познайте къде ще е купонЯ   и ако хубавеца не бъде там  дофтора ще му напише извинителна бележка   Mr. Green

почнаха ги клюкат   Дидето ако не я мързи може да сложи бг превод от руския

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 17:46 от femmi2

# 51

айдиии де кога ша видим Сарпчи така  нищо ,че наедрял . Рекламираха пералня  дето като пуснеш копчето  бързо пере и подсушава и Арас  си изпра тениската  Joy

Сарпчи така няма да го видим , щото има кой да го пере  Sick а иначе в серията освен сушилнята , която всички видяхме ,че е Веко , аннето рекламира марка течен сапун , а всички рекламират марка телефони ....

Платформата  PuHuTV  е обявила първите резултати от  ексклузивното  показване на  сериала Фи Чи Пи / Fi Çi Pi -от петък вечерта до  неделя сериалът е бил показан 3,5 милиона пъти. Всичко общо е бил разглеждан 1 милион часа. Засега  не  е съвсем ясно отчитат ли само уникалните посетители както в You Tube или и повторенията също .

Иве , Берен я харесвам . Голяма кокетка . С очи флиртува . Щеше да е интересно ако трябва да прелъстява нашия  Peace

Феми , ако видя , веднага ще го сложа. Аз пък имам чувство , че както на никой не му се вярва , така тая с челото и жена ще му стане .......как наперено ходеше в 10 секундната си сцена в последната серия  ooooh!

# 52
  • Пришълец
Диде, сериала с Шехерезада е 1001 нощ Peace, и аз от него започнах, ставах рано, за да го гледам сутрин в 5:30 май му беше повторението.
Мерси за вниманието, оздравявам вече, ама още не се понасям пред огледалото Laughing
Феми, ти оправи ли се? На мен линка ми се отвори, а и с лекота врътнах от вертикално в хоризонтално положение, кратко петсекундно клипче с движения сходни на тези от двете снимки с Хазал и Гинчо Mr. Green

# 53
 Йок бее  каква жена ша му става    bishop

с руския превод
https://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_105095

Марги  

Скрит текст:
още съм хремясала  и   ми се вия свят от ниското кръвно  ooooh!  от  кофейна се освестих

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 17:41 от femmi2

# 54
Марги ,радвам се , че си по.добре  Joy Joy Joy Мъжа ми за тоя сериал се прибираше специално ....аз телевизия не гледам от години . Телевизора у нас е само за спорт . Даже не знам как съм видяла Емир и Ферия   newsm78 Сигурно е имало някоя рекмала по време на футболен мач  newsm78 Най-магнетичния поглед от Поршето , докато я гледаше на спирката ....разболя ме  Heart Eyes

bouquet bouquet bouquet bouquet Благодаря ви момичета , че го има в шапката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Следващата  тема чакам ревю на жилетки  hahaha hahaha hahaha

Енгин и жена му -бивша или не , намериха ли работа на Хазал всъщност  newsm78 Щото по-принцип нали това му е работата на Педя брада  newsm78 Като отложиха Безсрамните за септември спряха   да пишат каквито и да е новини .....

Феми , сега ще го сложа  Heart Eyes

# 55
  • Варненска клюкарка
Аз пък имам чувство , че както на никой не му се вярва , така тая с челото и жена ще му стане .......как наперено ходеше в 10 секундната си сцена в последната серия  ooooh!
Леле  smile3517   Дано не...пу пу пу bishop

Дуда беше мисля че стрелец, някъде го четох наскоро, значи или ноември или декември и е рд.

Има някакво отражение в очилата на Енгин, мъжка фигура, може би мишока?

Диде нищо не се вижда, казвай какво е че ще умра от любопитство tooth

И аз четох за резултата на Фи но наистина не уточняват за всички серии общо ли е... На мен ми се вижда нисък, на пето място е по обсъждане в нета, а е премиера....

В същото изследване на Кимола, третото място е на Абдулхамид. Този сериал в официалните тв рейтинги е с 3,7 млн. зрители. Телевизионния му рейтинг е около 4% . Фи е с 3 млн зрители и съизмерим с третия в класацията на Кимола.  Може би, ако имаше цифрово изражение на рейтингите, спрямо сравнението с Абдулхамид  би бил към 3,5% Ако е това е ниско, но тъй като е интернет сериал има време да се промени цифрата.
На мен ми хареса видяното във Фи,
Скрит текст:
но както казах това не е сериалът на СС, както някои тълкуват нещата, ролята и е твърде незначителна засега, а и би могла да бъде изиграна от всяка. Засега продължава да играе ролята на Мира- същите емоции ooooh! Балетът и е 50% танц, останалото е докарано от близки планове, осветление и мятане на ефирни парцали. А и операторът още не се е запознал с красотата и и изглежда зле....Същите хвалби, същото чудо като преди. Останалите все едно ги няма в този сериал.
Това е то пиаренето на СС каква звезда е, ашколсун на нейното Айше, как прави от нищо нещо  smile3501 Но съм много впечатлена от Озан Гювен, не бях го гледала никъде. И въобще мъжкия каст е много силен Peace

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 17:13 от Беллора

# 56
  • Пришълец
Диде, все някак си ги отразила Фемир Laughing, промотираха ОС около месец преди да го пуснат в праймтайма newsm47

# 57
  • Варненска клюкарка
Ооо, един от любимите ми моменти как нашия човек и взима мярка, пък  тя незнаЙ кО става, щото за пръв път почувства мъжки интерес към себе си, не само красавец, а най-вече от такъв който не и е роднина tooth

В сериали като Мелодията на сърцето и в ЗП имаше трима главни герои- в първия звама мъже и една жена, във втория две жени и един мъж и естествено останалия каст беше много силен. Peace  И двата ги гледах с мъжа ми, харесаха му, а мен как ме беше срам че плача на финалите им....
Напоследък турските истории са еднотипни- цял Истанбул се върти около една главна двойка, които с малки изключения се гледат като умиращи овце и толкоз за съдържанието.... ooooh! От там нататък скуката е гарантирана. Във АФК също имаше и втора линия - Ханде-Корай,която също беше силно застъпена, без въпросните герои да кръжат нон стоп около  главните и да съобразяват собствената си история с тяхната.

# 58
 По бтв  когато излъчваха  нашия сериал  приятеля ми  си хареса Джейда Атеш . Като му показах сегашния  вид   напраУ  не можа  я познае .    

Емко си мислеше ся като профуча с колата    и ша свалим мацката   но  фера си зе такси  Joy

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 18:20 от femmi2

# 59
  • Пришълец
Ооо, един от любимите ми моменти как нашия човек и взима мярка, пък  тя незнаЙ кО става, щото за пръв път почувства мъжки интерес към себе си, не само красавец, а най-вече от такъв който не и е роднина tooth
Все около татЮ и братята.... очаквана реакция Mr. Green. И аз харесвам сценката, Фера как се беше натаралежила само hahaha
Феми, Джейда/Хандето и на мен ми харесваше по онова време Peace

Общи условия

Активация на акаунт