не му ли боде не се ли поти сигурно са обсъждали проекта . Хазалка е хубавка

Феми и аз идвах със същото
не му ли боде не се ли поти 
всичко ще е ясно 

Новината за снахата ме събори психически . Феми , Феми ,окъсняхме ....
как си ? 
нищо не скивам на линка къв клип си ни донесла ?
Журналята как разбраха , че живеят заедно ? Като я снимат пред дома на Ча тогава ще повярваме !
а иначе в серията освен сушилнята , която всички видяхме ,че е Веко , аннето рекламира марка течен сапун , а всички рекламират марка телефони ....
, и аз от него започнах, ставах рано, за да го гледам сутрин в 5:30 май му беше повторението.
от кофейна се освестих
Мъжа ми за тоя сериал се прибираше специално ....аз телевизия не гледам от години . Телевизора у нас е само за спорт . Даже не знам как съм видяла Емир и Ферия
Сигурно е имало някоя рекмала по време на футболен мач
Най-магнетичния поглед от Поршето , докато я гледаше на спирката ....разболя ме 
Благодаря ви момичета , че го има в шапката

Щото по-принцип нали това му е работата на Педя брада
Като отложиха Безсрамните за септември спряха да пишат каквито и да е новини .....

Дано не...пу пу пу 

Балетът и е 50% танц, останалото е докарано от близки планове, осветление и мятане на ефирни парцали. А и операторът още не се е запознал с красотата и и изглежда зле....Същите хвалби, същото чудо като преди. Останалите все едно ги няма в този сериал.
Но съм много впечатлена от Озан Гювен, не бях го гледала никъде. И въобще мъжкия каст е много силен 

И двата ги гледах с мъжа ми, харесаха му, а мен как ме беше срам че плача на финалите им....
От там нататък скуката е гарантирана. Във АФК също имаше и втора линия - Ханде-Корай,която също беше силно застъпена, без въпросните герои да кръжат нон стоп около главните и да съобразяват собствената си история с тяхната. 

Препоръчани теми