Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 32 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Варненска клюкарка
Аз сериалът с най- много, ама наистина много  продуктово позициониране който съм гледала е Меджезира. Даже Профи предвид непрекъснатото пеене и рекламиране на всевъзможни неща, го беше нарекла рекламен водевил Joy
Кадър как Хазар си пръска косата с някакъв продукт на Елидор, а камерата се насочва към продукта поне в два варианта подреден върху шкафа зад гърба и...... Мине Тугай поставя една обица и тъничка усмивка към обектива... Мине и Баръш Фалай се изнизват от кревата с току що изгладени пижами и нощници...СС накичена като елха с грозните дрънкулки на Бендис, реклами на замразени пици, на мебели и посюда... абе толкова много неща имаше, не ги помня, пък и не съм гледала редовно.... Наистина навирането на неща в полезрението на човек по такъв начин е доста досадно ooooh! Профи която се вдъхнови да нарече всичко това рекламен водевил, може би има повече спомени  и за други продуктови позиционирания.  Даже съм изненадана че в Ичерде не се оливат, нали пак е сериал на Биг бос.

Дуда какви акции да и вдигнат, вижте я в лице, може ли да рекламира нещо или да играе главна роля?!??
 Освен да и сменят главата не виждам как биха могли да се оправят нещата там. Rolling Eyes  Едва ли е вярвала че ще види отблизо  Чаатай Улусой, а сега ако има истина в слуховете живее с него..... newsm09 На дизито в далечината вече му се вижда финала и вместо да я разкара, колегата я прибира при себе си, тя самата пък първа кипра в приятелската му компания...  Whistling Май още дълго ще чуваме, а може и да я видим край Ча Peace Това е внейният звезден миг и едва ли би го пропуснала. Аз наистина съм изумена от изказванията на водещата в предаването- едно е ние да си чешем клавиатурите колко не ни харесва Дуйгу, но това да застанеш в национален ефир и да ги бълваш.... Дали наистина казвайки всичко това очакват някаква реакция от нея?

# 76
  • Пришълец
Рори, не съм съвсем съгласна Mr. Green
Тя сама няма да се откаже и да се юрне да търси по-достоен, защото не знам ще се намери ли такъв от сорта на Чачослав, който да отрази екзотичната ѝ красота,
Скрит текст:
ама ако на него му омръзне и я зареже, това вече е отделен въпрос. Както вметнах и по-рано освен върху верните си фенки, Ча оказва въздействие и то още по-голямо на жените около себе си Mr. Green Едва ли тази, която го е вкопчила ще го пусне лесно, не знаем де, може да е празноглав хубавец, но усмивката до ушите му говори, че е веселяк и човек с чувство за хумор, та това си е една от причините да грабне и задържи трайно интереса на някоя newsm47 ДудИ лесно няма да се откаже, дреме ѝ дали я одобряват феновете, нали вече е одобрена от Него hahaha И за протокола- голяма е, ама чак стара не е, ако я изкарват такава Mr. Green
И втората част от протокола Joy
Направо си е маргаритена темата.
Вярно е, ефекта е търсен Mr. Green, не знаеш какво удоволствие изпитвам при гледката Blush

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 12:49 от Маргарита Н.

# 77
Рейтингът от вчера :

Тотал:
1. Възкръсналият Ертугрул - 14.12%⬆
2. Възкръсналият Ертугрул (озет) - 7,14%⬆
3. Черна  любов - 5.81%⬆
4. N309 - 5.15%⬆
14. С мирис на дете - 3.30%⬇
32.Една луда любов - 1,52%🆕

Жалко за нашето момче . Такива като Дуда никога не изпускат такива като Чаатай....не искам да съм лош пророк обаче челото ще го гледаме дълго , дълго .....Илкнур не пропуска де ни натякне , че Дуйгу е близка с всички приятели на Чачи . Отврат ми е .....

Една стара папарашка снимка  докато се криеше пред  болницата

И днес от сета

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 14:11 от diana72

# 78
  • Варненска клюкарка
На мен не ми се вярва да отиде много дълго ама знам ли... Като погледне човек назад в и все такива крокодили около Ча, сега да не им търся снимките.....

Леле, тоя Ертугрул #Crazy В АБ е минал 17% newsm09

Но да, Диде и ти и аз и като чета при рускините масово са впечатлени от това че Дуда се мотае с Чачовите приятели....Което всъщност ако имат връзка е най-нормалното нещо на света... Ако наистина я е взел при себе си, рано или късно ще се разбере Peace
Сега Фема сигурно ще ме налети...

# 79
Хаааай. Simple Smile
Вери хепи съм за №, Party дай Боже да е все така, Praynig че и по-добре. Praynig
Относно Дуда и Ча има/ше предостатъчно препратки от обкръжаващите ги около тях(Бенсунела и изцепката й пред медиите, всичко което Ивчето споменава). Все неща, които на пръв поглед изглеждат логични за разлика от този рекъл, онзи казал, но никой не видял, а ако някой чака Ча да проговори, ще си остане само с чакането.

# 80
   Дуда е ангел бе angel008  Joyкато нИ става с лошо ша почнем с добро  та барем наШия  я разкара

с Диана мойм го успокоим   не му трябват   челосани  ppp ша му напрайм масажче  релаксиращо  тъкмо ша вИдим  плочките   Blush Mr. Green  миньонки сме  убавици сме   Чачи ша ни погледне и ще ни каже знайш ли , че имаш красиви очи  Flutter Joy  Joy

който има нерви да гледа  

https://www.youtube.com/watch?v=JymMzNInvZE

Фулия  - лицето и е тип азиатско , корейско  newsm78    ако Ча беше аресал Фулията   ooooh!

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 17:33 от femmi2

# 81
  • Варненска клюкарка
Хаааай. Simple Smile
Вери хепи съм за №, Party дай Боже да е все така, Praynig че и по-добре. Praynig
Относно Дуда и Ча има/ше предостатъчно препратки от обкръжаващите ги около тях(Бенсунела и изцепката й пред медиите, всичко което Ивчето споменава). Все неща, които на пръв поглед изглеждат логични за разлика от този рекъл, онзи казал, но никой не видял, а ако някой чака Ча да проговори, ще си остане само с чакането.
Да не се кахърим напразно и следващата ще е същия крокодил Laughing

О, да, Бенсулита направо си каза да им е честито и дълго време да са заедно  tooth Как още не са и пратили нов драскач да я замота с още въпроси, даже може и къде живеят да си каже hahaha
И най вече за червеното Joy
На мен спреженията в стил ЕЖК ми бяха любима част от халюцинациите на някои hahaha Хеле и легендите за това как ги видели но били помолени да не снимат- и те не снимали... даже и в гръб.... tooth  даже и от далеч Joy

За Марга
Скрит текст:

ПП Наде, все се каня да те питам какво означава заглавието на номера? newsm78

Продължава събирането на каста на Безсрамниците.

Цитат
Агент юного актера Альпа Акара официально подтвердил его участие в сериале Бесстыжие, съемки которого начнутся летом этого года. Несмотря на юный возраст, мальчик уже сыграл в семи сериалах, включая знаменитый Эзель с Кенаном Имирзалыоглу, одном фильме и снялся в пяти рекламных кампаниях

# 82
Феми, аз имах нерви и изгледах видеото. Laughing Mr. Green
Ивче,
Скрит текст:
№309 е номера на хотелската стая, в която преспаха пияни-заляни, не помнеха на сутринта, но бебето вече бе станало и се започна тяхната история. Фуркан и Демет са направо с шеметна химия, физика, биология, иииии все в този ред на мисли.

# 83
  • Пришълец
Фулия  - лицето и е тип азиатско , корейско  newsm78    ако Ча беше аресал Фулията   ooooh!
Щяхме да кълвем нея Twisted Evil и да сме безпощадни Twisted Evil
Бел, мерси за онова в скритото Heart Eyes Heart Eyes
Ама толкова пъти съм си задавала същия въпрос за №, но понеже чета и се забавлявам с шегите и бодрия дух в темата му, наскоро получих желания отговор Party, нека Надето обясни обаче, защото въпроса беше директно към нея.
Не харесвам Фуркан, има нещо, което не ми допадна в него, но Деметката е бонбон, хубава е, вече я виждам до Ча в съвместен проект един ден.

ПП Надето даже обяснила Wink

# 84
Марги, аз вече отговорих.
Допреди № да не мислиш, че съм го забелязвала Фуркан в нашия сериал АФК на подиума за няколко минути, че и след това в Балканите с Хазал, тц.
Но когато са налице всички природни науки между ГГ Heart Eyes Heart Eyes каквито бяха между Хазал и Ча Heart Eyes Heart Eyes няма как такива екранни двойки да не бъдат забелязани.
Аз дори подминавах темата като пътен знак, същото навремето правех и с тази тема за сериала АФК(претърпяла множество вариации през годините), а то какво стана......!? Laughing

# 85
  • Варненска клюкарка
Аз за евентуална бъдеща колежка на Ча, бих се оглеждала във актрисите от второ-третостепенните роли на настоящите биг босови сериали, или някоя от пълнежа на някое преждевременно спряно дизи. Известна няма да е, така мисля Peace
Деметка мисля че и тя беше с български корени, на мен доста ми прилича на Хазар Ергючлю, но ми е по- приятна и на вид и като излъчване от нея.
Направо настръхвам като се сетя какво спрежение беше за бъдещата колежка- то Хандета-мандета, Фарах-марах...бля Sick

# 86
Вай гепим си   цветята Crazy на Марга  

Видял ли е някой  чефтето пред дома на Ча  някой папарак да ги е снимал ?     Чешим си клавиатурите  с клюките .    Тия от предаването  не споменаха  вренето на Дуда в бума

Можете ли да сложите снимка на Ча и някоя на Демет  да видим как ще изглеждат  . Актрисата ми е непозната

Марги  то и Дуда си я кълвем  Joy

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 17:35 от femmi2

# 87
  • Пришълец
Вай гепим си   цветята Crazy на Марга  
smile3506 smile3515

Цитат
Можете ли да сложите снимка на Ча и някоя на Демет  да видим как ще изглеждат  . Актрисата ми е непозната
Скрит текст:

Цитат
Марги  то и Дуда си я кълвем  Joy
Кога е било това, нИ помня newsm78 Mr. Green

# 88
   Бива я Демет  . Сегашната и визия такава ли е ? Бенсуто и Ча добре стоят ама йок флуиди ,то и няма толкова романтика в Ичардето  .

smile3544 smile3544

рускините са пуснали анкета искате ли Фуркан Андъч и Чагатая  в  проект ?  

монтьорчИто ми  Crazy

МаргарелО   требва ли  ти припомням как я кълвем крокодила Гена , Дуда Mr. Green

както казваш дремИ и на нея за Чачовите фенове    нали    тя опитва от вкусния плод    

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 21:56 от femmi2

# 89
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Юси какво се кара на Сарп  ooooh! newsm78

https://vk.com/feed?w=wall-58199741_103374

да не би да има развитие на връзката с Мелек  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт