Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 32 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Феми , без теб не мърдам  Heart Eyes

За бума както ми е нервно  и доста ми се струпа    , като  сбарам Дуда ша си го изкарам на нея   hahaha и бума след нас нема да е същия  Joy    ти  избрали коя песен ша пейте с Марга   на турски, български ли на инглиш 

Как коя песен ще пеем ......заедно с теб .....нали ни я запя преди няколко дни  hahaha hahaha hahaha

Дидеее Heart Eyes и аз съм  скована  но ша  си поденсим в бума  докато ти   пееш на Ча  Joy

специален поздрав за  възлюбенатЪ  

Да ти честитя ли, че те има тя ли, Да не би да си дрогиран, не разбирам в нея какво видя? Да я поздравя ли, чуй ме, полудя ли Иде ми да я убия, отведи я, черна ми е тя..

rotfImao rotfImbo rotfImao

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

На официалната страница на Вътре в YOU TUBE има повече от  800 хиляди абоната и 392 милиона преглеждания  smile3501 smile3501 smile3501

Турски СЕРИАЛ без аналог  Peace Peace Peace

# 421
  • Варненска клюкарка

На официалната страница на Вътре в YOU TUBE има повече от  800 хиляди абоната и 392 милиона преглеждания  smile3501 smile3501 smile3501

Турски СЕРИАЛ без аналог  Peace Peace Peace
newsm09 smile3501

Байрактар не че съм го следила много, но май само за АЯ работи , пък КенЮ съдя по инфото което излиза в нета, май няма да работи с биг бос в следващия си проект, та като нищо може да ни "зарадват" с втори сезон Байрактар и Ча ooooh! Хем се успокоявам че няма да го бъде, хем червейчето на съмнението не ме оставя....

Mr. Green
Феновете не спят Mr. Green

ПП Наде, за града нали бяха отрекли Thinking

# 422
Иве , за този приятел на Ча ли имаше предвид вчера ?

Исмаил или нещо от сорта ....

# 423
  • Варненска клюкарка
Диде, гледам го и не мога да определя. Аз по принцип трудно различавам брадати физиономии, всички са ми еднакви, а тоя сега и с очила..... ooooh! Май не е той Thinking

# 424
Ивче, не знам кой, кога и какво е отрекъл, но Града е пътник.
Феновете не спят на въпросната фотка, на която Ча мята белтъци на снААта,  Laughing но и ние с Марги не спяхме, и видяхме.

# 425
  • Варненска клюкарка
Улуч Байрактар си пуска хартиени корабчета Laughing

Ако някой иска да види финала на АФК, който пускат в Латинска и Централна Америка, в случая това са показали вчера в Пуерто Рико- и в карибските страни в момента се излъчва.

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_116772

Няма гърмежи, само спомени колко са се обичали, сватбения танц и щастливата целувка за финал!

В Чили по същия канал тръгва и Кара Севда и още с първа серия цепи мрака, рейтинг 15,1% не ми се мисли за нататък....
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_117080

# 426
от фейса  са гифките

удари си чутурата   Joy

тука по -средата е  когато беше в Париж с въпросния брадат аркадаш .  Почти съм сигурна , че снимката  е от там  

Арас е казал  като са го питали за Биге приятелката му , че нямали време да се виждат поради проектите си . Тя е играела в Бодрумска приказка   .    Не ме радва за Арас но  дано Ча е чок зает и нема време за коня  след Ичардето   Mr. Green и гуд бай  Joy  колко съм  лошааа   Mr. Green

рускините пишат , че Керо и Серо  ще снимали съвместен филм .   Преди  се шумеше , че ще играят но нищо стана .

Crazy  ще бъде с такава визия като му израстне косица

Прилива и Ичардето

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 18:42 от femmi2

# 427
Скрит текст:
Улуч Байрактар си пуска хартиени корабчета Laughing

Ако някой иска да види финала на АФК, който пускат в Латинска и Централна Америка, в случая това са показали вчера в Пуерто Рико- и в карибските страни в момента се излъчва.

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_116772

Няма гърмежи, само спомени колко са се обичали, сватбения танц и щастливата целувка за финал!

В Чили по същия канал тръгва и Кара Севда и още с първа серия цепи мрака, рейтинг 15,1% не ми се мисли за нататък....
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_117080

Здравейтеее.
Те това е работа, суперски финал. Heart Eyes

# 428
  • Варненска клюкарка
Тая гифка където си прасна главата в дървото, дали не е случаен фал който са оставили в серията newsm78 Много сладка сцена Heart Eyes
Феми, средната снимка си е баш от емблемата на Париж, Ча е сниман в Айфеловата кула Peace

Ще ги видим Серо и Керо кО са намислили - тоя така е хлътнал, че всичките си пари е готов да даде за нея Whistling Голяма любов, ако сте забелязали те и физически си приличат в лице. Peace Щял да бъде сценарист, режисьор, актьор и продуцент на предполагаемия проект ooooh! Другото, което ми се върти е че пак вдигат шум около собствените си особи, както преди година и нещо, белким хванат някой паралия.... Първия път не можаха, ще се чуе как е минал втория опит hahaha

# 429
Довечера 3 фраг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иве  Hug Наде  Hug Феми  Hug Профи пак изчезна ....

Няма такова организе .....

само най-красивата липсва  Mr. Green

МАЙКОооооооо smile3521 newsm03 newsm53

Чаатай Улусой и дъщерята на продуцента  Фатих  Аксой Диренч Аксой

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 19:36 от diana72

# 430
  Кенан наистина няма да е в редицине на АЯ .  Продуцент  на историческия сериал ще е Limon Film.
  Гледами се Кеню но потури , чалми хич не ми се нрават .

http://teammy.com/notes/323596

Керо и Серо са си лика прилика намериха сЪ   Mr. Green   малиии той ли ша се цани за продуцент . СеритУ  ша го разори  Joy като е такъв балама и е хлътнал  .   Добре , че Ча  не го подлъга и се отърва .    Патрона ни от трън та на глог   с тия кобили  ooooh!

Финала , който са измислили латиносите  на АФК е  newsm74  Няма гърмежи и  завършва с целувка  Heart Eyes

Аксой  ако не беше алчен  и нямаше ненужни продължения  щеше да е с хепи енд .  Но пък  събра Ча и  Хазал и  завладяха  екрана и феновете  newsm18

За Ичардето  да мине епизода в понеделник да разберем дали   не е  уловка смъртта на Мелек и тя да е жива .  Как ще се развият нещата с кардешимите  .      Ако има сценарии за Сарсем и да ми се лиготрат го зарязвам  Naughty Както писах това ще отблъсне зрителите .   Много въпросителни се появиха   Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 20:45 от femmi2

# 431
  • Варненска клюкарка
Мдам, сериалът може да се каже че е мъжки, любовната линия е изтикана назад, главната двойка са братята Peace Но не вреди да вкарат малко любов, поне да покажат, да докажат че я има, защото като изключим  29-та серия, май по нищо не личи че има и такова нещо в сериала. А го вкараха предполагам защото ако я гръмнеха без някоя скорощна нежна сцена, нещата няма да изглеждат правдоподобни, поне от страна на отчаянието на Сарп Peace

Ча с кака си Диренч много хубУ се разбираше и на сета и извън него, тя беше неотлъчно до него, може би приятни спомени са запазили от приятелството и общата си работа Laughing Той беше на сватбата и преди две години, преди това пък се видяха на дните на турското кино в Италия.... Сигурно поддържат някаква комуникация.
Ама вярно много често се срещат имена с буквата Д сред най-близките му жени- Джейда, Диренч, Дерия, Дияр, Дуйгу... може и още има Laughing

# 432
  Ако гръмнат МертЯ   и Сарп разбере   истината  ще циври повече за кардешима отколкото за ангела Мелек  Joy

На Ча не му е за пръв път да му гръмнат колежката .   Когато  убиха Хазал- Ферия голем  рев беше  на зрителите .  В ПЕ така страдаше и плачаше   личеше болката на Емир

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 23:23 от femmi2

# 433

Ще ревем , момичета , и то много ....Арас е жесток  smile3501 цялата настръхнах ...

Сарп го чу , че се обажда на Джелял   #Crazy #Crazy #Crazy явно така са разбрали за Мерт ....

# 434
  • Варненска клюкарка
Ще рИвем #Puppy dog Ча е добър актьор, но Арас като че ли  е по newsm43

Общи условия

Активация на акаунт