Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
 wavey

Снощната драма в Ичерде си е казала думата в рейта, но SOZ и Цветята определено дишат във врата на Вътре в Тотала.
http://www.ranini.tv/reyting

Трей за следващия епизод.
Скрит текст:
- Давуд, другой дороги разве нет?
- А что? Перед девушкой стыдно стало? Куда Алъянак едет, туда и мы…
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240373%2F001a7ed63d80f … pl_wall_-58199741

# 496
  • Варненска клюкарка
 В Т 2 часа е бил световен тренд.  Пак в Т по обсъждане наЩи доста са изпреварили Сьоз-а

Иначе рейтинга на първите три снощи е с минимални разлики.Ичерде 8,2%

# 497
За тези, на които им се гледа серията с превод.
https://vk.com/teammy?z=video-83475167_456240235%2F3c69421409776 … pl_wall_-58199741

Скрит текст:
#Teammy_Içerde #Teammy_AyYapim #Teammy_ShowTv
Несмотря на высокие рейтинги сериала Внутри/Içerde телекомпания Ay Yapim официально подтвердила, что 39-я серия будет для сериала последней как и предполагалось с самого начала. Второго сезона не будет.

# 498
  Рейта се покачи познах  Joy  Дали не е   фатка  на сценаристите да повишат рейтинга след появилото се ново дизи ? Thinking Гръмнаха Мелек  рев , драма   ooooh!  Умря в болницанта  а , Арас когато се сбогуваше със нея  уникално игра . Моята сестричка , моят ангел  Sad

Party Grinning  официално от АЯ . Втори сезон йок и няма Сарсем  . Финала е юни

Бенсуто се снимала с екипа за последно и благодарила  на всички .   Оная се наредила напред, че е мноо убава   а Ча го няма  Mr. Green

# 499
Уаууу.
Скрит текст:
В Понедельник Внутри/Içerde взорвал социальные сети. В топе Турции он продержался 12 часов 46 минут, в мировом топе Твиттера 2 часа. Было послано 95,5м твиттов.
Скрит текст:

Феми, той ги снима.  smile3503
Ми добър е. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 500
  Снимал ги бил и за фотограф го цанят  :35   Гласа и на Дуня един такъв  ooooh!

горкия  загуби Мелек , разкриха го и Ейлем разбра , че мафиотска къртица . Изпотроши кво къде види  .   Чок обрасъл   #Crazy

Юсуф   пита Сарп какво значи това , че Мерт е бил при Мелек  и Сарп  го издаде , че Мерт е къртицата на Джелял 

добър е в сълзите   ама що не ми ареса   Rolling Eyes

# 501

Скрит текст:
Снимал ги бил и за фотограф го цанят  :35   Гласа и на Дуня един такъв  ooooh!

горкия  загуби Мелек , разкриха го и Ейлем разбра , че мафиотска къртица . Изпотроши кво къде види  .   Чок обрасъл   #Crazy

Юсуф   пита Сарп какво значи това , че Мерт е бил при Мелек  и Сарп  го издаде , че Мерт е къртицата на Джелял  

добър е в сълзите   ама що не ми ареса   Rolling Eyes
Защото не може да му видиш сълзите в очите от бузки. Laughing Joy

# 502
  • Варненска клюкарка
И на мен не ми хареса, вече писах по горе- и не толкова че преиграваше, а по причина сценария. То много рев мнего нещо- толкова не ги показаха да се обичат, колкото Сарп да я оплаква. То не беше пред мюдюрина, пред бабато, пред майка си..... Много беше

Ча просто може да не се е снимал на общата снимка, а може и наистина на де е бил там с другите на изпращането на колежката Wink  това да го мислят онези дето опищяха орталъка че не бил на премиерата на СеритУ щот и бил сърдит hahaha
Отдавна е показал че ходи където му е приятно и чества който си иска...ако поиска Peace  Често дори собствените си награди не ходи да прибира, а му ги взимат други хора вместо него Peace

# 503

тоя гръмна Мелека но не искаше нея а Сарп да убие . Тя застана пред него  , като видя заплахата.   Тоя си призна а кардешимите ша му режат палеца ако не издаде къде е Кудрет . После  спореха за нещо  и ония щеше да избяга  но Мерт навреме  видя  и стреля  по  него и Сарп стреля  .  Сарп за пръв път  стреля наистина по човек без хитрини  и не може да повярва кво е направил  ooooh!

На погребението на Мелека Сарп не отиде . Преследваха убиеца  . Йешим мащехата   рИва ша кайш , че мноо са се обичали с Мелека голема мъка .  Дали в следващия епизод Сарп няма да иде на гроба?

Цитат
Ча просто може да не се е снимал на общата снимка, а може и наистина на де е бил там с другите на изпращането на колежката Wink  това да го мислят онези дето опищяха орталъка че не бил на премиерата на СеритУ щот и бил сърдит hahaha
Отдавна е показал че ходи където му е приятно и чества който си иска...ако поиска Peace  Често дори собствените си награди не ходи да прибира, а му ги взимат други хора вместо него Peace

hahaha Joy Joy Joy Joy

от както е почнало дизито не помна да се е снимал с Бенсуто обща снимка  или с фенове . Редки снимки има и с Хазал . СеритУ   по сокаците зарад  пиара   се снимаше

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 18:16 от femmi2

# 504
  • Варненска клюкарка

Как са се наредили Crazy

Снощи показаха в спомените на Сарп, запознанството му с Мелек. Ча беше като момченце, наполовина на сегашното си тегло. Ама защо все така изпуска положението с кг Rolling Eyes Crossing Arms

# 505
Здравейте и от мен  Heart Eyes Големи емоции вчера ....голямо реване .
Серията за мен беше направо " На прощаване "  Мелек умря на 3 минута от серията , а ние всички ревахме до 120.....Голяма мъка . Както каза една рускиня на онлайна - Потрясающе артисты...... Каста  на този сериал , особено основния е страхотен ... Всеки един изигра мъката си така , както я чувства . Брилянтен Давут ....
Още от първата секунда , в която беше пратен да убива Сарп и въобще всеки , който говори с Мелек , а като Серкан я простреля спаси и двамата братя  Heart Eyes Много добър Арас . Той има много интересен начин на изразяване . Не съм го гледала в други филми и не мога да кажа дали е същия и там , но в Ичердето е страхотен . Нетрадиционен, скромен , ненатрапващ се ,  има специфичен хумор точно като на британец, с непрекъсната самоирония , сарказъм , леко несериозно поведение . На моменти все едно Хю Грант гледам ....

Лицето му ,стойката , ръцете му .....пълната безнадежност. Без ревове и вой , вида на този човек те съкрушава  smile3518

Няма как човек да остане равнодушен към съдбата на Мерт . От невръстен лишен от майчина любов , борещ се за храна и подслон . Отгледан с цел да бъде използван . Сам си беше и сам си остана . Сцената , в която вървеше сам по улицата след като Фюсун го изгони оТ къщата си ме потресе .

Докато Чачи си е Чачи и рядко ми се иска да го критикувам , не мисля , че особено заблестя в този епизод . Главната роля не беше негова вчера .

" Мелек.... Ти ми даде сили да се държа . Ти стана смисъла на всичко за мен. Кълна ти се , без значение кой е участвал в това , ще понесе своето наказание !"

Дори лежаща под покрова , Мелек беше много красива...Прощаването с Мелек ме натъжи ужасно ....Брилянтен Давут  Peace Ще ми бъде жал , когато умре , въпреки отрицателния герой , който играе .

Сценаристите не пропуснаха да промъкнат и любимата си бутафория и недомислици ....за мен , една от най-тъпите сцени в серията

И къде без клоуните от организето  Mr. Green

СТАНА ИЗВЕСТНА ДАТАТА НА  ФИНАЛА #ВЪТРЕ
Вървящия по  канал #ShowTV, един от най-успешните проекти на последните години и рекордьор на рейтинги сериал  #Вътре  обяви датата на своя финал.
Известието за   финала разстрой феновете на сериала . Стана  известна датата на  финала на любимия сериал с Чаатай Улусой, Арас Булут Ийнемли и Четин Текиндор в главните роли.
Сериалът , който на никого не отстъпи палмата на първенството , даже и на своя най-близък съперник " Оскърбени цветя " хвърли всички в шокс известието за приближаващия финал .
Както се  планираше, историята за двамата братя ще продължи само един сезон .
Продуцентите искат да завършат проекта на върха на успеха и затова финала е заплануван за юни 2017 година .

P.S. Информацията от  официален източник на  сериала не е потвърдена .

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 18:36 от diana72

# 506
 Дианчее wavey

Инфото  не е ли официално потвърдено от АЯ  ?   

Арас показа майсторство  Peace Не го бях гледала никъде .  Не знаех как играе в другите си проекти .

Давут Сарп ли искаше да убие за тва ли беше там ? newsm78   тоя дето го прати Кудрет е искал Мелек да убие , а Давут Сарп ? За тва бяха в парка .

Цитат
Сарп⇨Джелялю:
Мишенью Кудрета был я, не Мелек..Она пожертвовала собой ради меня.

Мишената бях аз ,а не Мелек . Тя се жертва заради мен

подарената гривна от Мелека

# 507
Феми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Кудрет изпрати Серкан да убие двамата братя , Сарп и Мерт , защото са взели от него Мустафа и са станали причина да умре Хандан .
Джелял пък изпрати Давут да убие всеки , с който говори Мелек и му разказва за това кой е Умут ....

Всички искаха да убият Сарп , а умря Мелек ....Интересно , че Давут доста се замисли преди да се прицели в Сарп ...някак си мил му е вече  Mr. Green Личи си , че почти го обича  Joy Joy Joy ...нали са братя ...деца на Джелял  Mr. Green

Днес виждахме ли снахата  newsm78

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 18:59 от diana72

# 508
  • Варненска клюкарка
И на Бенсу не и беше лесно. Как се удържа това момие да не трепне докато я целуват и прегръщат.... Няколко пъти гледах момента като протяга ръка с последни сили преди да умре да погали Мерт и всеки път плача  newsm45 Тъжна серия Rolling Eyes

Цитат
Кой ли снима, може би този който е стоял срещу нея.... newsm53

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 19:20 от Беллора

# 509
Много тъжна , Иве  smile3518 Поне си поревах на воля ...

А вчера от Шоу ТВ до последно ни атакуваха с реклами за серията :

Шоу ТВ: "Затаете дъх! Скоро започва новата серия! "

и отдолу една написала .....

" Е , айде де , вече 3 дни не дишам "  Joy Joy Joy Joy

Вече направо сме Вътре  Joy Joy Joy в лудницата  hahaha

Не мога да пропусна да похваля , този , който е направил последния фраг ...Най-добрия фрагман от всички досега за мен ...дори във серията не беше толкова съкрушително , колкото в този откъс ...направо те разтреперва . Гледах го сигурно 20 пъти  smile3501 Браво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт