Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Варненска клюкарка
А вчера от Шоу ТВ до последно ни атакуваха с реклами за серията :

Шоу ТВ: "Затаете дъх! Скоро започва новата серия! "

и отдолу една написала .....

" Е , айде де , вече 3 дни не дишам "  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Да ви питам успявате ли да влизате в контакта без регистрация и да скролвате? Аз влизам, но от няколко часа не мога да помръдна надолу ooooh! Канех се да гледам серията с превод, а заради това което описах, не става Rolling Eyes

# 511
Малеее, направо Ви скролнах, то мъка  Cry та се не трае, ooooh! камоли пък да гледам серията, абсурд. Stop
Ивче, аз влизам без проблем(дори и в момента), такъв имам само с бг групата любими сериали с превод откакто я направиха затворена група.
Когато бях без регистрация влизането ми в контакта бе магия и до време, и автоматично ме отхвърляше кога му скимне, беше жива мъка докато не ме регистрира мъжа ми, че аз месеци наред все не успявах.

# 512
От Бенсу..по случай Излизането ...

1. Прекрасен каст(екип)! Аз вас всички много ви обичам ! 💘 ВЪТРЕ❤
2. От вчерашното прощално парти ✨

# 513
  • Варненска клюкарка
Наде, аз питам за без регистрация, а ти май си регистрирана Wink

Аз без регистрация досега не съм имала проблем с влизане и разглеждане, но явно сега ще трябва да се регна ooooh!

# 514
Аз съм регистрирана и нямам никакви проблеми.....

Вчера на онлайна   hahaha hahaha hahaha На най – ревящата сцена ....всичко живо слага ревящи емотикони , коя хълца , коя не може да издържа повече , Дела едвам се врежда да пуска превода ....и една пише ........

" Приспах всички , изгасих навсякъде . Стоя в тъмното и хлипам тихо с наушници на ушите да не преча на никой ...и изведнъж ...чувам гласа на мъжа ми зад мен ...." И на мен ми стана много мъчно за нея " "

Едвам влезнахме в час от смях след това  Joy Joy Joy Joy

# 515
Наде, аз питам за без регистрация, а ти май си регистрирана Wink

Аз без регистрация досега не съм имала проблем с влизане и разглеждане, но явно сега ще трябва да се регна ooooh!
Разбрах какво ме питаш и ти отговорих как съм в момента, и как бях когато нямах регистрация.
Щом си без, не се учудвай, че изпитваш затруднения отвреме-навреме(в случая сега).

# 516
  • Варненска клюкарка
Наде, това е първият път откак изпитвам затруднения, а влизам от 2 години и то от различни адреси и компютри без да съм регната.... Реших да се регистрирам, разцъках  Вконтакте от Гугъл но "регистрация" при мен изобщо не откликва, все едно нямам мишка и не съм цъкнала на нея ooooh!

Комшиите много ги умеят тези неща във филмите си. Драмите, да те разплачат, че и в депресия да те вкарат.... Аз след финала на Мелодията направо в депресия изпаднах, месеци не загледах друг сериал....

# 517
Репортаж с Бенсу Сорал от прощалното парти посветено на излизането и от проекта  #Вътре

Ж: Вие преживяхте голяма загуба.
Ръза: Да, при  нас и така бяха малко актрисите, ето  и още една  ни остави .
Ж: Какво можете да кажете на сбогуване ?
Бенсу: Ние знаехме от по-рано , че това трябва да се случи , но на вас не можехме да кажем за това  . Днес ние организирахме прощална вечер, всичко е прекрасно ..
Ж: Какви са  вашите  планове сега?
Бенсу: Ще видим... Да, за  меня това беше голям шанс , аз научих много .
Ж: Мисля си, Чаатай бей не можа да дойде ?
Бенсу: Да. Той днес трябва да вземе участие в друго мероприятие, ние с него говорихме за това . По тази причина , той не можа да дойде.
Ръза: Той трябва да бъде на много важно място, нас ни е известно това .
В: Бесу Сорал с този образ се прости със сериала.

В студиото:
Дама: Безсмислено тя напусна сериала . Аз това не го разбрах.
Дама: Аз също не го разбрах.
В:Защото  в сериала главните  герои са длъжни да играят до края ,Така ли е ?
Дама: Може  да вземат друг персонаж ,с по-добра актьорска игра ?
В: Може би...
Дама: Понякога така и става, аз за  Бенсу не говоря,говоря общо , когато главната героиня не показва нужната игра , я убиват и взимат друга  .

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 20:32 от diana72

# 518
  • Варненска клюкарка
Интересно каква ли толкова важна работа има Чаатай... Целия екип изпраща Бенсу, в т.ч. и режисьора, Дуда и тя скипрена там, да рече човек че  двамата са забегнали, ама очевидно не са tooth Мисля че просто не му се е ходело hahaha

ПП рестартирах и проблема се оправи.
Скрит текст:
Хич не ми се искаше да се регвам. Имам регистрации в Девичник и в Осинка, като стане проблем, после големи мъки влизането- налагало ми се е да сменям пароли, имена, имейли.... от Девичника зорлем ме отказаха ooooh!

# 519
Дамла е написала коментари под снимката  на Бенсу , с която се прощава с проекта 🙈

Дамла:"Бенсу, Обичам те. Ти си най-красивият детайл , който някога, някъде  съм видяла"

Бенсу:"❤❤❤🙈"

Иве , падругите веднага написаха , че най-щастлив от излизането на Бенсу бил Хакан , и че заради него Чаатай не бил отишъл...но това всичко са в сферата на фантазиите на Вероника ...нали знаеш  Heart Eyes

# 520
  • Варненска клюкарка
О, да, знам ги тези писания. Някои равни нямат в съчиняването на глупости, а лошото е че и турските фенове пишат такива и така се раждат още по-големи простотии ooooh!
Хакан според мен е един много модерно мислещ мъж, който много се радва за Бенсу, ама някои с дефицитите си няма как да го разберат....
Бенсу казва че още изначално се е знаело че тя ще е до тук. Може би сега ще форсират историята, то не остана, лошото е че смъртта на Мелек, почти сигурно означава и смърт за Сарп, едва ли ще го оставят него мъжкаря да живее с мисълта че нейната смърт е спасила неговия живот.

# 521
Ще цитирам  по памет един хубав отговор.....

"...Края го знаем всички ......Реда ще е интересен....."

Първа беше Мелек , честно да си кажа - ИЗНЕНАДАХА МЕ  #Crazy ooooh! newsm78

Наде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes вече няма мъка , Сарп е свободен  newsm44 тръгвам за каста на по- талантлива главна актриса  Joy Joy Joy

# 522
Наде, това е първият път откак изпитвам затруднения, а влизам от 2 години и то от различни адреси и компютри без да съм регната.... Реших да се регистрирам, разцъках  Вконтакте от Гугъл но "регистрация" при мен изобщо не откликва, все едно нямам мишка и не съм цъкнала на нея ooooh!

Комшиите много ги умеят тези неща във филмите си. Драмите, да те разплачат, че и в депресия да те вкарат.... Аз след финала на Мелодията направо в депресия изпаднах, месеци не загледах друг сериал....

Аз също, а и това бе първия турски сериал, който гледах, а АФК бе първия, но онлайн.
Спомням си финала като вчера, трябваше да ходя на родителска среща, но от рев се бях подула и пратих мъжа ми.
Айде Дианче, гюле, гюле Joy и късмет. Laughing

# 523
  • Варненска клюкарка
Ще цитирам  по памет един хубав отговор.....

"...Края го знаем всички ......Реда ще е интересен....."

Първа беше Мелек , честно да си кажа - ИЗНЕНАДАХА МЕ  #Crazy ooooh! newsm78

Наде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes вече няма мъка , Сарп е свободен  newsm44 тръгвам за каста на по талантлива главна актриса  Joy Joy Joy
Вярно е Rolling Eyes

Аз още не съм изгледала докрая снощната серия... Това явно е от предстоящата.

# 524
Присетила съм се за Габи, засичали ли сте я някъде във форума, защото аз от месеци никъде не съм!?!
Правеше разкошни ФЕмирски(и не само) шопчета.

Общи условия

Активация на акаунт