Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
 wavey

Арас е видимо по-слаб от Ча.
Този не е онзи харизматичен Чаатай който познавам от години на екрана.
Ако сега го заглеждах за първи път, нямаше да ми направи впечатление с визия.
Не казвам, че е грозен, не, точно обратното, симпатяга е, но за мен не е онова секси парче, което беше, но понеже винаги съм твърдяла, че е природно красив, вярвам, че ако се вземе в ръце пак, ще добие секси излъчване.

# 616
  • Варненска клюкарка
Така е Марги, не познах Laughing Но има още време, близо два месеца, та ще видим Flutter

Арас бил като изпаднал германец, пък Ча е като добре охранен германец hahaha
Досега с якетата и пуловери беше добре, ама по тениска много мощен изглежда, струва ми се че някак много рязко мина в свръхтежка категория Rolling Eyes Дида беше казала че само една тава баклава го дели от габаритите на чичо му по бащина линия, но като го гледам вече го е стигнал  ooooh!

Вчера това така и не го сложихме
https://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_108377

Рускините се питат що за дама стояла на задната седалка hahaha  Ако имах регистрация, щях да им отговоря да познаят от три пъти Mr. Green

ПП Наде, сега е едър но поне е мъжествен и не го карат да играе лигав и срамотен льольо Sick Визията му не е върха, но поне не е дразнещ Peace

# 617
Скрит текст:
Така е Марги, не познах Laughing Но има още време, близо два месеца, та ще видим Flutter

Арас бил като изпаднал германец, пък Ча е като добре охранен германец hahaha
Досега с якетата и пуловери беше добре, ама по тениска много мощен изглежда, струва ми се че някак много рязко мина в свръхтежка категория Rolling Eyes Дида беше казала че само една тава баклава го дели от габаритите на чичо му по бащина линия, но като го гледам вече го е стигнал  ooooh!
Вчера това така и не го сложихме
https://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_108377

Рускините се питат що за дама стояла на задната седалка hahaha  Ако имах регистрация, щях да им отговоря да познаят от три пъти Mr. Green

ПП Наде, сега е едър но поне е мъжествен и не го карат да играе лигав и срамотен льольо Sick Визията му не е върха, но поне не е дразнещ Peace
Коя е? Thinking

# 618
  • Варненска клюкарка
 Наде, пишат че е снаАта Peace

# 619
  • Пришълец
Е, не е грозен Ча, но е истина, че не е такъв, какъвто беше Crazy Сега, в този му вид не бих го забелязала. В началото на Ичердето нещата бяха други Laughing, много ме кефеше, не спирах да го хваля.
Цитат на: Беллора
Ще видим. Само дано не затлъстее повечИ Mr. Green и да вземе да пука шевовете Joy

# 620
  • Варненска клюкарка

Цитат на: Беллора
Ще видим. Само дано не затлъстее повечИ Mr. Green и да вземе да пука шевовете Joy

Пу пу пууу, недей така с лошо де  #Shocked

Седмичния рейтинг Peace  Ичерде макар и с по-ниска цифра е на трето място- и другите сериали имат спад в цифрите, затова Peace

# 621
  • Пришълец
Бел, аз да си кажа, пък дано не съм права де Laughing Ще „поддържа” линия, за да се чувства Дуйгуто по-млада. Получава им се Mr. Green, в момента разликата им в годините е слабо осезаема.

Ех, тия комшии драмата в Ичердето веднага е оказала влияние и върху гледаемостта.

# 622
  • Варненска клюкарка
Бел, аз да си кажа, пък дано не съм права де Laughing Ще поддържа линия, за да се чувства Дуйгуто по-млада. Получава им се Mr. Green, в момента разликата им в годините е слабо осезаема.

Даже май такава не се усеща Rolling Eyes Но той винаги е изглеждал по-голям за годините си, така че нищо ново  33uu

# 623
  • Пришълец
Точно така винаги е изглеждал по-голям Peace, но сега ми е малко стар за годините си. Rolling Eyes Дано се дължи на преумората и натоварването, дано е временно.

# 624
  • Варненска клюкарка
Да, има и преумора със сигурност Peace Като свърши сериала ще се освежи малко, сигурна съм, но нищо няма да го освежи така, както десетина кила в посока надолу Peace

Я какви плочки има тука Heart Eyes

За мъжките конкурси не знам, но за женските такива грозни неща съм чела, истинска месомелачка, дори и  най престижните, борса за свежа плът, с тази разлика че е по-скъпа от уличната.

# 625
 Тва репортерско видео ли е ?  newsm78 мноУ  кратко и почти нищо не видОх  search

разгеле   излезе с новата кола , където  и смени цвета .     Ча беше с очила и тениска с къс ръкав .  

Дуда дали ша фърга къчове на  папараците  hahaha    ни щЪ  чифтето

малкия сладур  , който ще играе с Хазал празнува  рожден ден

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 18:28 от femmi2

# 626
  • Варненска клюкарка
И аз идвах с тази снимка, хлапето ставало на четири Peace

# 627
  • Пришълец
Тва репортерско видео ли е ?  newsm78 мноУ  кратко и почти нищо не видОх  search
Феми, да ти кажа и аз почти нищо не видях. Само Ча Mr. Green
Чифтето го видяхме в цялата му прелест, клипчетата в дома на Ча smile3502, Дуйгу си оправяше косата, видимо обезпокоена. Та и да няма снимки в скоро време работата е ясна Mr. Green

# 628
  • Варненска клюкарка

Чифтето го видяхме в цялата му прелест, клипчетата в дома на Ча smile3502, Дуйгу си оправяше косата, видимо обезпокоена. Та и да няма снимки в скоро време работата е ясна Mr. Green

Именно, каквото и да говорят и да очакват там някои - за ръка под ръка, в кола и прочие, видяхме я в дома му, при това едва ли я видяхме без негово съгласие Peace

# 629
  • Пришълец
О, да smile3521 даже идеята за това е била негова. Кратък отговор на всички въпроси свързани с жената в живота му през настоящия момент. А и толкова начесто се появява с Илкнур. Какво да говорим....

Общи условия

Активация на акаунт