Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка
КО да кажа, разбираше се човека с журналята, тоя жълтур може да се похвали че Чачослав му е резнал от пАржолата си и го е хранил с вилицата си hahaha

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 22:08 от Беллора

# 601
КО да кажа, разбираше се човека с журналята, тоя жълтур може да се похвали че Чачослав му е резнал от паржолата си и го е хранил с вилицата си hahaha
Скрит текст:

Ми и аз КО да кажа, освен че по онова време беше перфе откъдето и да го погледне човек. То осанка, излъчване, прическа, харизма, чар, сексапил, всьо.  И това няма нищо общо с ролята му на Емир, Stop става въпрос за тогавашната му визия. За мен тогава бе най-готин(включително и по времето на третия сезон/въобще не ме интересува рибка ли е хапвал или други морски и речни обитатели, говоря за излъчването му по време на сериала), без никакви забележки от моя страна.

# 602
  • Варненска клюкарка
Бас държа че сегашните Чачови изказвания по интервюта са едно 80% изказвания на Енгин- сухи и скучни са като самия педя човек, лакът брада както го нарича Дида  Peace Последните години ги чета по диагонала Rolling Eyes

# 603
     Предпочитам изявите на Бенсуто ,щото  се изприщвам  от тая  нахална муха Дуда #2gunfireнито външно ми допада нито никак !

с тоя Тарзан от организето си приличат  що не се загаджи с него  Joy    

На  Бенсуто сега и е паднало да извлича  успеха от Ичардето . Канят я в предавания .  Има интерес около нея заради  партньорството си с Ча  .    Продукцията е хитова  Peace    Може би има покани за нова роля от продуценти .    Така беше и с Лидия Тугутлу.  След филма участва в  два проекта, но не толкова успешни .    Тя  ми беше позната от Карадай докато Бенсу Сорал   йок .     В последните епизоди преди да   убият героинята и ми хареса играта  на Бенсуто.   В началото  съм ги критикувала .

Thinking Ейлем с друг . Дали  сценаристите са намислили да провокират ревност у Мерт  след като   го остави , като  разбра  за него и Джелял

нова   Peace

За Чачовите изказвания  ,когато са интервюта  в списания почти еднотипни са .

Като свърши Ичардето ще влезе във форма . Натоварен е с екшъна.   Като забегне в ЛА ще тича  и спортува на брега  

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 16:10 от femmi2

# 604
  • Пришълец
Деколтето не е за хора със слаби сърца Mr. Green Напоследък много добре излиза Heart Eyes Heart Eyes

О, Феми, много си права Peace Бенсу бере плодовете от успеха на Ичердето, сега ѝ се е паднало. И за мен беше много слабо известна допреди да стане партньорка на Чачослав. Не ми допадна особено, но пък и няма нещо чак толкова натрапчиво в поведението ѝ като при една друга. Мина си с едничкия сценарий, и толкова без феновете да пишат втори. Тя постоянно се селфеше самостоятелно или с ХаканЮ, не остави място за съмнения....  Laughing

Вай Shocked Дамла напълняла ли е или досега не съм я заглеждала задълбочено?

И сега да ви кажа добрата новина, че по-рано като писах пътувах, пък и смятах да го пропусна, сега пък прецених, че искам да споделя Mr. Green
Скрит текст:
Такаа, да започнем оттам, че го правя не с цел да получа похвали. Много се радвам и ми е много спокойно. Днес си взех един тежък изпит, трудно като материал имам предвид, през две части висша математика минах, такъв зор не ми е било Joy Та се представих добре. Бяхте ми пожелали успех още преди седмица, ама винаги добре ми действат положителните ви мисли. Ще свирна като дойде и държавния да ме окуражите Laughing

# 605
Деколтето не е за хора със слаби сърца Mr. Green Напоследък много добре излиза Heart Eyes Heart Eyes

О, Феми, много си права Peace Бенсу бере плодовете от успеха на Ичердето, сега ѝ се е паднало. И за мен беше много слабо известна допреди да стане партньорка на Чачослав. Не ми допадна особено, но пък и няма нещо чак толкова натрапчиво в поведението ѝ като при една друга. Мина си с едничкия сценарий, и толкова без феновете да пишат втори. Тя постоянно се селфеше самостоятелно или с ХаканЮ, не остави място за съмнения....  Laughing

Вай Shocked Дамла напълняла ли е или досега не съм я заглеждала задълбочено?

И сега да ви кажа добрата новина, че по-рано като писах пътувах, пък и смятах да го пропусна, сега пък прецених, че искам да споделя Mr. Green
Скрит текст:
Такаа, да започнем оттам, че го правя не с цел да получа похвали. Много се радвам и ми е много спокойно. Днес си взех един тежък изпит, трудно като материал имам предвид, през две части висша математика минах, такъв зор не ми е било Joy Та се представих добре. Бяхте ми пожелали успех още преди седмица, ама винаги добре ми действат положителните ви мисли. Ще свирна като дойде и държавния да ме окуражите Laughing

Язък значи, Mr. Green затова Бенсула не се хареса на мнозина. smile3502 Аз пък си я харесах още от начало.  Whistling
Лелееее, ако не бяхте обяснили по начин, че да разбера, че на новата фотка е Хазалинта никога не бих казала, че е тя, Shocked страОтна е на новата фотка.
Браво Марги,
Скрит текст:
не сме се и съмнявали, че няма да се представиш подобаващо.

# 606
 Марги, Браво   на теб !

Тувана Тюркай  с нов проект по фокс тв . Искам да си партнират с Ча  . С  капитана  бяха добри но  дизито им окапа   Crossing Arms

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 14:54 от femmi2

# 607
  • Варненска клюкарка
Марги браво smile3501

На Хазал и личи че си има нова приятелка Mr. Green
Така в черно бяло не мога да кажа дали е намъкнала някое пЮнЯрчИ или нещо марково, но поне не е с четири размера по-голяма тениска и влачеща се по земята възширока пола Laughing
Харесва ми Heart Eyes

ПП По повод споменаването на вторите сценарии, днес четох нещо при рускините, ставаше въпрос за главните от един от новите сериали, но ни заглавието запомних, нито имената на главните Crazy по-късно ще потърся материала. Peace Та накратко, журналята и феновете преливат от пусто в празно познатата история за ашк-машк и т.н. от любимата им дъвка  Главния казва в интервю (този явно е от приказливите) че няма нищо подобно и са само приятели и колеги, но не, и журналисти и феновете казват има и се навиват ли навиват, поредните халюциниращи hahaha Познато ли ви е Joy

# 608
  Да не   е един сериал турски, че да го помниш . Никнат като гъби и капат като круши .

# 609
Скрит текст:
Марги браво smile3501

На Хазал и личи че си има нова приятелка Mr. Green
Така в черно бяло не мога да кажа дали е намъкнала някое пЮнЯрчИ или нещо марково, но поне не е с четири размера по-голяма тениска и влачеща се по земята възширока пола Laughing
Харесва ми Heart Eyes

ПП По повод споменаването на вторите сценарии, днес четох нещо при рускините, ставаше въпрос за главните от един от новите сериали, но ни заглавието запомних, нито имената на главните Crazy по-късно ще потърся материала. Peace Та накратко, журналята и феновете преливат от пусто в празно познатата история за ашк-машк и т.н. от любимата им дъвка  Главния казва в интервю (този явно е от приказливите) че няма нищо подобно и са само приятели и колеги, но не, и журналисти и феновете казват има и се навиват ли навиват, поредните халюциниращи hahaha Познато ли ви е Joy
Предполагам говориш за тези.
Сега е на мода всички да казват, че са добри приятели. Mr. Green Stop
Скрит текст:
Най-накрая Дизито на Аху/Асу( ако не греша така се казваше майката на Емир) свършва(ако не е и излъчен вече финалният му епизод).
Определено бе успешен сериал, продължи над 100 серии.

NEW/Хем на пръв поглед ми е симпатична, хем има нещо в нея, което не ми харесва, не мога да си го обясня. Thinking

Понеже вчера говорихте за Листопад само нещо информативно, но понастоящем реално.
Само нИ сЪ стряскйтИ от Толга Карел/Оуз. doh
Скрит текст:

Ето ги, не са лоша екранна двойка.
Скрит текст:
НОВОСТИ: Сообщает Месур Йар:

На телеканале Фокс ТВ по окончании сериала "Это моя жизнь" на его место придёт новый сериал под названием "Сумасшедшее сердце".
В главных ролях перед нами предстанут известные Тувана Тюркай и Мурат Унаомыш.
День трансляции - вторник.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 20:31 от Neidjal

# 610
  • Варненска клюкарка
Малеее на какво е заприличал Shocked  И той беше от подопечените на аблата или жена му или и двамата... както и да е...

# 611
  • Пришълец
Момичета love001

Много харесвам Тувана визуално, но никъде не съм я гледала.
Наде, въпреки предупреждението ти за скритото останах ей така newsm09
А дизито на Аху/Айсун не знам колко епизода е, (вероятно са доста наистина) ама и актьори разни минаха през него, стари познайници от АФК- освен споменатата също съм виждала снимки на Джейда, Юсуф, както и млечната от АФК/ПЕ. Бел ли беше писала и за Гюлфидан newsm78, не съм много сигурна...
Джейда/Хандето не е зле, ама нослето ѝ гледам оправия няма Rolling Eyes

Феми
  Да не   е един сериал турски, че да го помниш . Никнат като гъби и капат като круши .
Точно newsm10

# 612
Ивчееее, не разбрах, за тази двойка, която публикувах ли говореше преди малко!?
Ох Маргиии, вярно че Айсун беше, все й бъркам името.
НЕМЪ СЪ плашиш tooth Марги, нооо алкохола дотам води-торбички под очите и носове големи като камби, бляк. Sick

# 613
  • Варненска клюкарка
И тя Марги, майка ми го гледа и веднъж докато бях при нея, мярнах Гюлфидана Peace Джейда от много време не ми харесва Rolling Eyes Не знам точно какво, не мисля че е носът, може би усещането ми идва от дебелите и тъмни вежди, мисля че като блондинка не бива да си ги причинява. Не харесвам и много изтънените, просто не бива да се отива в някоя от крайностите. На тази снимка е доста фотошопната  Peace

ПП Мисля че са те Наде, нито заглавието ми говореше нещо, нито физиономиите и имената им, минах статията по диагонала, прочетох пак познаните неща и така....

# 614
  • Пришълец
Бел, що ли този път ми се струва, че няма да се окажеш права Rolling Eyes Досега с наближаващият финал на дизитата си Ча наистина влизаше във форма, сега обаче Shocked #Crazy, погледнете го само....
Ужас #Crazy Усеща се, че злоупотребява и с храната, може би и с алкохола Rolling Eyes Арас и той като изпаднал германец. Със сигурност и натоварването оказва влияние върху вида им, но при Ча не е само то. Кога ли ще се вземе в ръце...

Общи условия

Активация на акаунт