Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 624
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Привет отново! Simple Smile Искам да попитам дали някоя от вас знае мястенце за почасово гледане на малки дечица (под две години) - занималня, детски клуб или каквото и да е, на територията на Люлин, а и не само.

# 541
  • София
До 3 г. масово не приемат без придружител по мои впечатления.

# 542
  • София
Здравейте! Големи дъждове, голямо чудо!
Пиша с молба съдействие. От 3 септември ще имам нужда от почасово нерегламентирано гледане на дете, демек когато е болен (по-скоро за малкото става въпрос). Не знам как се прави, но очаквам да идва у нас- Люлин 7. Не съм взискателна, обичам скъсени дистанции и не искам допълнителна помощ в домакинството. Търся отговорен човек за дългосрочен ангажимент. Не съм предубедена към младите момичета и не държа на дългогодишен опит.
Ще се радвам някой да подскаже, ако познава дама, която да търси нещо подобно.

# 543
Здравейте! Големи дъждове, голямо чудо!
Пиша с молба съдействие. От 3 септември ще имам нужда от почасово нерегламентирано гледане на дете, демек когато е болен (по-скоро за малкото става въпрос). Не знам как се прави, но очаквам да идва у нас- Люлин 7. Не съм взискателна, обичам скъсени дистанции и не искам допълнителна помощ в домакинството. Търся отговорен човек за дългосрочен ангажимент. Не съм предубедена към младите момичета и не държа на дългогодишен опит.
Ще се радвам някой да подскаже, ако познава дама, която да търси нещо подобно.

Пуснете си запитване и в подфорум "Гледане на деца и помощ в домакинството".
За съжаление, аз имам неприятен опит с детегледачки (хем препоръчани) и на 100% предпочитам яслата.
В някоя от частните ясли в района, също могат да го вземат почасово, ако Ви интересува, бих могла да препоръчам такача, но на лични, да не звучи като реклама.

# 544
  • София
Пош, благодаря, и там ще пусна.
Моите и двете тръгнаха на ясла веднага след МПР ваксината и проблем с яслите нямам. Имам, когато малкото е болно и няма ресурс за гледане. В частна ясла също не бих го завела болен.

# 545
o, извинявам се. Не съм прочела, че когато  болен ти трябва човек!

# 546
  • София
Писах на лични-за детенцето

# 547
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

ПОКАНА за СРЕЩА - ОБСЪЖДАНЕ

Уважаеми жители на район „ЛЮЛИН“,

„Софийска вода“ Ви кани на публична среща.

Заповядайте да обсъдим заедно нашите услуги и какво бихте искали да подобрим.

Ще Ви очакваме на 27.06.2018 г., от 18.30 ч., в Люлин Плаза, ул. Добри Немиров 5 /до метростанция „Люлин“/.

Можете предварително да ни зададете въпроси на e-mail: communications@sofiyskavoda.bg

С уважение,
“Софийска вода” АД
Като видях топика на мейла реших, че пак ще ни лишават от вода.

# 548
  • София
Струва ми се странна такава инициатива. Пък и какво ще помогне? Аз не доумявам защо след като всички сме с лични водомери, има отделен водомер на входа на всеки три месеца ни разпределят от общия водомер някакви количества, които им се губят???????? Когато сме питали в офис на Софийска вода , отговорът  беше, че така е по закон.
Разгледах Fashion gallery в нов магазин на ново място - новопостроената сграда на станция Люлин.

# 549
Нещо интересно има ли ?Намаления?

# 550
  • София
В коя нова сграда е? Не го ли закриха магазина преди няколко месеца?

# 551
  • София
Нещо интересно има ли ?Намаления?
Гледах детските неща- имаше там и намаления.
В коя нова сграда е? Не го ли закриха магазина преди няколко месеца?
Една височка сграда с кафяви шарки на фасадата, точно до подлеза на станция Люлин от страната на Спортен център Люлин и трамвайната спирка на номер 8.
Там къде беше преди, сега е само Баскет и е от другия изход на станция Люлин към Британика.

# 552
  • София
Момичета, имате ли впечатления от гастроентеролога д-р Бетов в Медива?

# 553
  • София
Една височка сграда с кафяви шарки на фасадата, точно до подлеза на станция Люлин от страната на Спортен център Люлин и трамвайната спирка на номер 8.
Там къде беше преди, сега е само Баскет и е от другия изход на станция Люлин към Британика.
Много благодаря!

# 554
  • В Космоса
Здравейте!

Предстои ми записване в бюрото по труда, както и подаване на заявление за обезщетение за безработица. Моля за малко инфо за адресите, нужните документи, процедурата...

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт